Janusz Wideł Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Najwięcej grubych szczupaków łowię na "zawodniczą " 5 cm. W jesieni fajnie działa "bańdziorek " 6,5 cm. oraz głęboki "zaczarowany ołówek "9 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Nie wiem, który jest najlepszy ale na pewno, szczupak chwyci każdego Widła będącego w zasięgu. Najchętniej biorą te przeznaczone dla innych gatunków, szczupaki mają fetysz na bazie percingu stąd lubią zabrać woblerki ze sobą Edytowane 30 Listopada 2018 przez guciolucky 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Kupiłem pakiet do testów jakiś czas temu - z uklejek zostały wióry, płoć bardzo skuteczna. Z hand-made'ów u mnie nr 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Bardzo dziękuję za taką wysoką ocenę Sezon jeszcze się nie skończył także jest jeszcze czas na kolejne zamówienia. U mnie ostatnio na sandacza najlepiej działa ukleja 10 cm .kolor wędzonka ,na szczupaka seledynowa płotka 13 cm.Też w pudełku mam same wióry Muszę to w cholerę wywalić bo tylko tracę czas na poprawianie na haku zamiast łowić.Jak to się mówi ,szewc w dziurawych butach chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) U mnie na wiśle też się sprawdziły. Płotka 13 cm na główce 42 g cała połknięta przez pięćdziesiataka, na uklejkę brały skróty... Na inne przynęty nic. Jeszcze ukleję 14 cm muszę zamówić i wypróbować, ale to już w przyszłym sezonie.<...> poprosimy coś więcej niż sandaczyki... Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki34 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Dzień dobry, czy jest możliwość zakupu Pana przynęt? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam.Jest taka możliwość.Proszę pisać na priw. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dunajcowe pstrągi nie chcą jeszcze współpracować to trzeba w tym tygodniu ruszyć na klenie.Jak będą brać woblerka to taki zestawik igiełek i bączków w zupełności wystarczy Jak nie chcą woblerka to warto podesłać im mocno pracujące kopytko 5 cm.Są dni że reagują tylko na gumę . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Janusz, my czekamy na to, co Janusz Wideł potrafi niepowtarzalnego zrobić z drewna ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Panie Januszu, wielkie dzięki za przesyłkę. Gumy od Pana będą cieszyć naszych zwycięzców konkursów w "Wieściach znad wody" Jeszcze raz, dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin222 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam,Jako ,że sezon się zbliża trzeba by coś zamówić. W zw. Z tym chciałem zapytać Panie Januszu jakie woblery na sandacza w nocy na stojącą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piokop7254 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam gdzie link do strony jestem zainteresowany kupnem nie mam FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Witam,Jako ,że sezon się zbliża trzeba by coś zamówić. W zw. Z tym chciałem zapytać Panie Januszu jakie woblery na sandacza w nocy na stojącą wodę. Witam gdzie link do strony jestem zainteresowany kupnem nie mam FBKoledzy. Większość potrzebnych informacji jest w pierwszym poście tego wątku, czyli tu:http://jerkbait.pl/topic/24831-woblery-i-gumy-janusza-widła/?p=1253935Pozostałe informacje można uzyskać, pisząc priv do Janusza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Duszki od Janusza ,będą robic robotę Dzięki Janusz???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Bywały dni że duszki fajnie działały,ale jednak wolę metaliczną okleinę odbijającą światło księżyca.Testowane na zwierzętach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Oooo - widzę, ze duszków przybywa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Prośba o identyfikację zaznaczonych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nr dwa to szadzik, jedynka to chyba zawodniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jedynka to zawodniczka ,dwójka to stary pstrągowy podcięty nazywany też szadzikiem 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 W tym roku i ja rozpocząłem przygodę z woblerami Janusza. I jak początki tej przygody? Ano tak, że na ostatnim wyjeździe złowiłem 5 ryb - 2 piękne Jazie, 2 Klenie i Bolenia z czego Jazie i jeden z Kleni pobiły moje dotychczasowe rekordy życiowe Na początku pomyliłem Jazie z Kleniami (szybka fota i do wody) - dopiero po oględzinach zdjęć ogarnąłem, że to Jazie Powiem tak, z woblerami Janusza łowienie ryb na spining nabiera nowego wymiaru Diagnoza jest jedna zaawansowana Widłoza bez szans na leczenie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Takie również Janusz robi... sam się nie pochwalił to pochwale go za niego... Długopis dla wyczucia rozmiaru. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Będą je tajmienie, wydłubywać z pomiędzy zębów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi