AdasCzeski Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Kuba, obyś miał rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Gwarantuję, że to będzie Twoja najpewniejsza przynęta. Ogólnie, tajmienie lubią czarne przynęty w kształcie kiełbasy, smużące po zmroku, powierzchnię rzeki. Dobre są też woblery głowacicowe i niektóre trociowe. Woblery Janusza są natomiast uniwersalne gdyż mają naturalny ruch i proporcje, które wszystkie ryby odbierają jako naturalny pokarm bez względu na gatunek, łowisko czy panującą modę... Przy okazji good luck Adamie i zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu, okazji zamierzenia się z tymi wspaniałymi rybami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Takie również Janusz robi... sam się nie pochwalił to pochwale go za niego... Długopis dla wyczucia rozmiaru. 20190409_153039.jpgJanuszuuuuuu !!!!!!!!!!! Szykuj wpadam z załącznikiem na rybki za domem., 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Przyczyna małej aktywności na forum Kabinówka to jest to Wieczorkiem sumy kilka godzin snu i o świcie sandacze.Nie trzeba się zrywać z łóżka godzinę przed świtem ,jechać nad wodę , targać klamoty na łódkę,płynąć na łowisko .Ptaki o świcie obudzą ,wędki uzbrojone na stojaku ,stoję na łowisku, pozostaje wypić kawę i łowić.A w te upały u mnie sandacze biorą od 4,30 -6 godz. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Janusz, zagryzł... a Twoje dzieło po nim wygląda tak... skur... ma mocne szczęki... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Gratulacje Adam. Głowatki też tak masakrują woblery. Przynajmniej widać od razu który łowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 83cm na Twojego woblera. Pozdrawiam. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Gratulacje ,piękna ryba Nigdy tak nie zbroiłem płytkiej siódemki . Jak widać pojedynczy haczyk działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja także dołożę cegiełkę do pochwał dla Januszowych woblerów 82cm na płytką sandaczówkę 11cm, więcej w wątku boleniowym: http://jerkbait.pl/topic/125760-bolenie-2019/page-7?p=2604796#entry2604796 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Piękny . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jak chwalimy woblery to i ja się pochwalę Największy z soboty 82 cm. Było jeszcze kilka ciut mniejszych .Przynęta to płytki "Bańdziorek" 6,5 cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No to teraz na łódkę się wproszę jak nic, tylko muszę skoczyć po KSIĄŻKI do Augustowa. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Witam, zabrałem się dziś za porzadki i takie znalazłem. Chyba odpowiedni dział. Pomijajac tego lipienia, to co to za wobki poniżej i jakie ryby je lubia jeść? Edytowane 17 Lipca 2019 przez EdekDeBeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Modele głowatkowe ale szczupaki i sandacze też je lubią potarmosić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroutHunters Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Chetnie kupilbym woblery Widła na glowatke, ewentualnie zamienil na cos mam setki drogich gum male duze.. woblery rozne od kleniowych po szczupakowe czy salmo whitefish i rapalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Chetnie kupilbym woblery Widła na glowatke, ewentualnie zamienil na cos mam setki drogich gum male duze.. woblery rozne od kleniowych po szczupakowe czy salmo whitefish i rapalki.chyba powinieneś dać ten post w dziale kupię oddam zamienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 chyba powinieneś dać ten post w dziale kupię oddam zamienięCyba jeszcze "parę dni" nie może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroutHunters Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Cyba jeszcze "parę dni" nie może Dokladnie nie moge dodawac jeszcze ogloszen... odnosnie tego juz zalatwione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Czy można jeszcze kupić woblery Bandziorki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Proszę pisać na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Psa ciężko na pole wygonić ale mnie w taką pogodę nie trzeba specjalnie na rybki zachęcać Wypasiona mamuśka przywaliła w niezawodną seledynową płotkę 13 cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wczoraj w seledynową ukleję 10 cm ze środka rzeki uderzył taki sandacz. Fajna jazda była, gumy kozak Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Pięknośći Gratuluję ,dawno nie miałem takiego zwierza Regularnie łowię rybki 50-60 cm ale nic większego nie chce się uwiesić.Większość na ukleje 10 cm. w kolorze wędzonka i perełka na główce 6 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Seledyn nie wiem czemu teraz nie działa, skutkuje dopiero jak mocno mrozi. Teraz natural daje ryby. Ukleje mają drobną prace, czyli to co sandacze lubią????Piękny sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Janusz Twoje ,,Ołówki,, znowu łowią , http://jerkbait.pl/topic/120636-sandacze-2019/page-13.http://jerkbait.pl/topic/120636-sandacze-2019/page-14Dzięki za woblery! Edytowane 4 Listopada 2019 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi