Janusz Wideł Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Przepiękna ryba.Gratulacje Jurek.Fajnie że masz tam dużego suma.Pewnie niedługo będziesz zamawiał kolejną paczkę zaczarowanych ołówków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nofy Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ja od siebie polecam płocie Pana Janusza obiema rękami! Główka 3/5g + wolne prowadzenie to najlepsza broń na szczupaki dla mnie w tym sezonie Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Pewnie będę zamawiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Znowu Wideł the best http://jerkbait.pl/topic/120636-sandacze-2019/page-16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Pozazdrościć Jurek . Jak się łowi takie wampirki to dziury w woblerze gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Złoty środek jesiennego sezonu więc trzeba uzupełnić zapasy killerów. Dziękuję również za gumy i serdecznie pozdrawiam Panie Januszu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Zaczarowanych ołówków nigdy za wiele Połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszche Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Zaczarowanych ołówków nigdy za wiele Połamania Bardzo skuteczny i uniwersalny wobler, do tego płytka siódemka i na moje sandacze wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Spacerek świąteczny przed obiadkiem Warto czasami się ruszyć z chałpy. Fajne zakończenie sezonu Miał być szczupak a trafił się piękny okoń na zawodniczą piąteczkę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Brawo Ty Kolego, trochę kultury. Pan Janusz to LEGENDA, a nie jakiś Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Bez jaj legendą to może będę po śmierci Teraz każdy może mówić mi na Ty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Haha ależ ta wypowiedź wygląda na lizanie.. ekhem ????. Fajny okoń Panie Januszu ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Chapeau bas Panie Januszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Panie Januszu a robi Pan wobki o mocniejszej konstrukcji na sumy?Pana woblery są bardzo łowne na odrzańskie opaskowe lipcowe noce ale niestety zdarza się że sum pójdzie z kotwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Hmmm pierwszy raz widzę Januszowego drewniaka w takim stanie haha Sum chyba był gigantyczny a sprzęt holowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Faktycznie sprzęt musiał być super sumowy a hol siłowy na maxa .Ja też pierwszy raz widzę tak załatwioną sandaczówkę z korzenia Ciekawe jakie było kółko łącznikowe i kotwica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Faktycznie sprzęt musiał być super sumowy a hol siłowy na maxa .Ja też pierwszy raz widzę tak załatwioną sandaczówkę z korzenia Ciekawe jakie było kółko łącznikowe i kotwica . sprzęt pod suma ale nie zaraz jakiś pancerny, kółko wzmocnione kamatsu + kotwica owner ST41 no.1. A sumy średniaki +/- 1,5m. Ale nie odpowiedział mi Pan na pytanie. Robi Pan mocniejsze? może owinięcie drutu i zrobienie oczka by załatwiło sprawę? podpytuje bo chętnie zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ja bym postawił, że to wyrywanie wobka z zaczepu...Albo totalny, nieszczęsliwy zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nic dziwnego, sum walczy bardzo dynamicznie szczególnie takie 150-tki. Potrafi zrobić dźwignie, albo uderzyć ogonem w plecionke i momentalnie robi demolke z woblera. Koledze rozgiął kółko Kamatsu 50kg wytrzymałości. Wyłamane stery, wyrwane stelaże, porozginane kotwice to nic dziwnego. Słabsze woblery szczególnie bez stelaża przez całość najczęściej przegrywają starcie. Skręcenie drutu na końcu powinno załatwić temat, dla Janusza to na pewno żaden problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Oczywiście nie problem .Tak robię woblery na głowatkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam po dłuższej nieobecności w tym wątku. Coś tu nic ostatnio się nie dzieje, wszyscy na rybach czy co?Ale przez ten czas się nie obijałem. Januszku, zdobyłem znowu kilka Twoich dinozaurów. Tego wygrzebałem z wersalki mojego Kolegi, leżał w odrzuconych woblerach, nawet nie w pudełkach wędkarskich tylko w pudełku po margarynie.To ten sam antyk co pierwszego prezentowałem w tym wątku, czyli dobre 35 +Mam jeszcze takie dziwne pytanie do Ciebie. Czy twój lakier z tamtych czasów rozpuszcza zmywacz do paznokci, bo mam jeszcze jednego takiego starego ale nie chciałbyś nawet zobaczyć jak Kolega go lakierem do paznokci przemalował , bo byś chyba zawału dostał.A oto pierwsza ze zdobyczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 W tamtych latach to paćkało się tym co było dostępne.Pokryty będzie albo bezbarwnym olejnym albo hardlackiem lakierem do parkietów .Lakier do paznokci powinieneś zmyć zmywaczem do paznokci a ten nie powinien rozpuścić utwardzenia.Tak mi się przynajmniej wydaje.Jak paskudnie opaprany to i tak nie masz nic do stracenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A oto kolejna zdobycz z dawnych lat. Bardzo podobny do tego co prezentowałem z grubym drutem i grubym sterem, tylko widzę że to wersja ekstra - dostał szare kropki po bokach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Gdzie ty prowadzisz te wykopaliska ? Ten to chyba jeszcze na jakimś rdzewiejącym drucie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi