Janusz Wideł Opublikowano 2 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Jest trochę najpopularniejszych moich modeli na pierwszej stronie w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Dobrej passy ciąg dalszy,ale trzeba codziennie kombinować. Jednego dnia walą na płytką"dziewiątke",innego na głeboką "szóstke".Dzisiaj upodobały sobie płytką "piąteczke". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Panie Januszu, jakim kijem łowi Pan bolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Mi jak podejdzie kij to łowię na niego do upadłego czyli dotąd jak się nie rozleci. Od kilkunastu lat łowię bolki na kij Team Dragon Power;MED LiGHt 270 m 4-10lbs 5-18 g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Być nad wodą i nie mieć woblerow Janusza w pudełku to katastrofa dla wędkarza, szczególnie w dni i o porach kiedy ryby mają w tyłku jakiekolwiek inne przekąski, już nie raz pokazały swoją skuteczność na słabo żerujacych boleniach. Płytki bandziorek z hiciorkiem robią mega robotę.Kilka ostatnich rybek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Pięknie Mariusz połowiłeś Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Sezon na królową Dunajca otwarty, to i przygotowania w toku.Kolejny zestaw- niezbędnik gotowy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ostatnie trzy dni były brzany i tylko brzany,w końcu Czas na nie.Kilkanascie fajnych Popradzkich lokomotyw.Super sprawdziły się brzanowki,ślazurek 4,5 cm ,w najgrubszych miejscach głęboki szadzik 5 cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Mam takie woblery Twojego wykonania. Dawno ich nie używałem i chcę to teraz zmienić. Czy mógłbyś mi przypomnieć nazwy i zastosowanie. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Bardzo stare modele ,przynajmniej 20 lat . Wszystkie strugane z korzenia. Zastosowanie to pstrągowe, brzanowe ,kleniowe ,oczywiście okonie I szczupak ,sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Ładne nie mam takich a szkoda . Pierwszy na zdjęciu podobny do ,,Bandziorka'' Ostatnio woblerki Janusza były strzałem w dziesiątkę na szczupaki na starorzeczu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Bańdziorek zawsze sprawdadza się na starorzeczach taka samo jak zawodniczą piąteczka ,szczupak ,sandacz , okoń wszystko co rzeruje na tego rocznym wylęgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wszystkim kolegom, znajomym po kiju zdrowych, wesołych świąt, oszałamiających sukcesów wędkarskich w nadchodzącym roku życzy Janusz ???? PS. Może to nie karpiki, ale też wyglądają apetycznie ???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Ze względu na ostatnie zdarzenia na wodzie z woblerami Janusza .Nadal twierdze w odpowiednich warunkach są niezastąpione i to tej wielkości z talerza wigilijnego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Te z talerza to głowacze strugane z korzenia dedykowane angielskim pstrągom i łosośom .Kolega ładnie tam połowiłem na te modele strugane z korzenia jakieś 20 lat temu.Rok czasu namawiał mnie do żeżbiarstwa i wkońcu mnie przekonał.Sprawdzona na tamtej wodzie kolorystyka i wielkość 7 -9 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 To ja w takim razie zaczynam namawiać na głowacicowy zestaw ktory będę potrzebował na wrzesień . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Spoko Janek. Mam trochę zamówionych głowatkowych ,pewnie zacznę je strugać w połowie stycznia.Także jak coś planujesz to napisz coby Cę interesowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Wszystkim kolegom, znajomym po kiju zdrowych, wesołych świąt, oszałamiających sukcesów wędkarskich w nadchodzącym roku życzy Janusz PS. Może to nie karpiki, ale też wyglądają apetycznie FB_IMG_1671877327398.jpgPiękny zestaw ,czy wszystkie już zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Te z fotki wszystkie zrobione na zamówienie. Oczywiście można zamówić podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Janusz czy bylaby mozliwosc bys zrobil woblerka i npasal na nim dedykcje . Krystian to moj siostrzeniec 9 cio leni dopiero zaczął w tym roku wędkowanie u mojego boku i ma zajwke na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 To co bys zproponowal biorac pod uwage ze zlowil swojego 1 okoni w tym roku ,jaki napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na woblerku okoniowym nie zaszalejesz z dedykacją . Dla Krystiana to masz zapisany cały bok woblerka 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 hm no tak, a który model bys polecił moze bardziej uniwersalny okoń-szczupak;fajnie by była data , widze to tak J.W. -2022 jeden bok a drugi Dla Krystiana ew jak bys dal rade zmieścić to Mlody Okon to może byc minimalistyczna czcionka ,albo Dla Młodego Okonia, ,bo taka ksywkę sobie przyjal na mediach społecznościowych nie wiem co fajniejsze imie czy ksywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi