Pasta Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Właśnie dotarły do mnie wobki za co bardzo dziękuje:) Mam tylko prośbę o radę w dobraniu wielkości kotwic do poszczególnych woblerów w taki sposób aby nie zakłócały ich pracy. Z góry dziękuję i pozdrawiam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Janusz dzięki do mnie tez przyszly Twoje cudeńka ;)dzisiaj testy, igielka króluje pstrągi podplywaly i atakowaly pod samymi nogami,takie spinningowanie jest duuuuzo ciekawsze można polowic i się napatrzeć. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zaczarowany ołówek - Wobler solidnie wykonany, naturalne barwy czyli to co lubią moje rybki i ja!!! Rzadko spotykana świetna praca !!! Ryby to lubią Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Woblery Janusza są rewelka ostatnio cienko z bolkami ale na zowodniczą 5 i płytką 7cm szczupaki i okonie walą aż miło takie trochę ponad wymiar ale prawie nigdy z woblerami Janusza nie schodzę o kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja już większego kleksa w tym roku nie planuje, plan minimum było 50, tu grubo więcej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ładny ładny , pogratulować chyba nie wytrzymie i pójdę przetestować nowe widełki mino niesprzyjającej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja też czekam na partyjkę +50 mam zaliczone,czekam na 60-taka. Ile mierzył Twój nowy PB ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Janusz,- Reńska 4-ka wymiata,- zobacz w dziale o kleniach 2014,- 65-tkę Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gratulacje bartolomeo .To przy pysku klenia wygląda jak" zawodnicza piąteczka" .Zbyszek na Lipie to dał czadu .Podejrzewam że nawet w niemieckich realiach taka rybka to potworek.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ja też czekam na partyjkę +50 mam zaliczone,czekam na 60-taka. Ile mierzył Twój nowy PB ??Jeżeli to pytanie do mnie to to nie jest pb, ale prawie do niego dobił. Co roku trafiam przynajmniej dwa 50+, pierwszy jest, następny może być mniejszy Ten miał 55 cm i też ciągle czekam na 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedz.Życzę Ci zatem 60-taka z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Jak się ma "Team Widla" polowili koledzy cos? Edytowane 23 Czerwca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W piątek dwa szczupaczki 55,60 cm. w sobotę cztery sandacze 58-65 cm.Wszystko z trolla na "Zaczarowany ołówek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 ładne te twoje wobasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Janusz hmmm jakos mi umknely te wobki"zaczarowany olowek" zawsze lowilem na nocnego sandacza, dopiero zamowilem niedawno zobatrzy się brzanowki kosza okonie, igiełki przytrzymane w nurcie lykaja swinki i klenie wszystko na glowie postawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Janusz hmmm jakos mi umknely te wobki"zaczarowany olowek" zawsze lowilem na nocnego sandacza, dopiero zamowilem niedawno zobatrzy się brzanowki kosza okonie, igiełki przytrzymane w nurcie lykaja swinki i klenie wszystko na glowie postawione Jest powiedzenie że, "jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego". Z woblerami Janusza jest trochę na odwrót, "jak coś jest do jednego to i tak jest do wszystkiego" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) U mnie Ślazurki koszą szczupłe( trafił się też bolek), a Igiełki - bolki . Zawodnicza piątka - kosi prawie wszystko . Edytowane 23 Czerwca 2014 przez kacperek993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 A prototypowa nocna 6-ka sandaczowa deklasuje wszystko - po ciemku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja tez taka chce......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czy chodzi Ci Arku o tą zminiaturyzowaną do 6 cm.nocną sandaczówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Znajomy tym woblerkiem na Wisełce wymiata nocą z prawie stojących klatek sandałki,bolki ,klenio-jazie.U mnie też działa wieczorkiem na klenie.Innych rybek niestety nie ma,Poszły z powodziową wodą. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czy chodzi Ci Arku o tą zminiaturyzowaną do 6 cm.nocną sandaczówkę ?Taaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 @januszwoblery na medal http://jerkbait.pl/blog/8/entry-242-wid%C5%82ami-je-zawo%C5%82a%C5%82a-%C5%BCaba-bigrafiego/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pitt jestem pod wrażeniem tekstu .Piękne ryby-gratulacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi