AdasCzeski Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak dobrze opisany do 18 gr.To spoko.Sam łowę nimi kijaszkiem Tem Dragon do 18 gr. i daje radę zarówno z ręki jak i z trollingu. Pewnie, że można... kijem do 18 gr i Bandziorkiem, ale z mocnymi ownerami 6... tylko trzba biegać po brzegu... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Gratulacje Adam.W pełnym słońcu,po tych trawskach .Na takim zestawie to nie wiadomo kto kogo ciągał .Zawsze mówię "Bańdziorek"dobry na wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Janusz, wiadomo... raz ja jego, raz on mnie, raz ja jego, raz... i tak nie wiem ile razy śmy tańcowali... ale jak muzyka przestała grać on był bardziej zmęczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 pomijam, że jednego Bandziorka mi inny wąsaty (chyba) zabrał... . Sprawdza się i w Warcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Prawdziwy "bandziorek"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 pomijam, że jednego Bandziorka mi inny wąsaty (chyba) zabrał... . Sprawdza się i w Warcie... Wąsate sobie go wręcz wielbią , jak było tarło krąpi trzy pod rząd zapiąłem na niego , nie giganty ale zabawa była , ledwo jednego wypuściłem już walił następny wściekły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Bandziorek odchudzony to podstawa na głębsze bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) w Maju zawodnicza 5 rzadzila teraz bandziorek pewnie jesienią zaczarowany olowek 9 cm? Dzisiaj 8h trolowania po "bagnie" na Roznowie bez kontaktu woda "zupa grochowka" 3 tygodnie będzie się czyscic. Edytowane 13 Lipca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Wczoraj u mnie Chiciorek robił robotę. Skusił jednego szczupłego i trzy bolki. Rybki wielkością nie powalały, ale zostawiłem im kartkę, że jestem cierpliwy, upierdliwy i nie popuszczę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Witam klubowiczoe Widla jak mija wolny czas i wakacyjne lowy? Edytowane 15 Lipca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Lepiej nie pytaj. Dunajec i Poprad żur,tak samo Rożnów i Czorsztyn.Masakryczny rok ,ot taki mamy klimat .....ujnia z grzybnią.Mam nadzieje że sierpień będzie bez burz.Bardzo liczę na popradzkie brzany .Delikutaśny sprzęt a rybki lokomotywy.Niesamowita adrenalina.Lata pamieta się udane chole już takich 70 plus.Według mnie największa atrakcja Popradu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam klubowiczoe Widla jak mija wolny czas i wakacyjne lowy?Parsęta czysta i piękna .. idealna na łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Co łowisz na Parsęcie na Widełki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Tak, brzany pozostawiają wiele wspomnień. Tak trochę obok woblerowego tematu - ja swoją ostatnią brzanę złapałem bardzo, bardzo dawno temu na gruntówkę do której przystosowałem kij muchowy z klejonki tonkinowej. Do dzisiaj pamiętam, emocje związane ze zmaganiami, nie wspominając o tym, że z kija zrobiło się koło . Tęsknię za tamtymi czasami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Janusz nastepna burza wlasnie szaleje będziemy uziemieni do Wrzesnia jak tak dalej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 U mnie niż na rzece co i bym tam może połowił ... ale praca nie pozwala :/że też nie mogą mi płacić za siedzenie nad wodą Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Nic tylko narzekanie... W płytkim, płynącym błotku też biorą Fotka robiona na płyciźnie, więc dlatego wydaje się czysta Edytowane 17 Lipca 2014 przez bartolomeo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nic tylko narzekanie... W płytkim, płynącym błotku też biorą Fotka robiona na płyciźnie, więc dlatego wydaje się czysta Fajna klucha , gratulacje ;-) u mnie też takie biorą tylko jakoś w tym słońcu cierpca brak po nocnej zmianie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 U mnie wczoraj dużo brań a mało ryb, wszystko na igiełkę. Kilka małych okoni i jeden kleń się powiesił , jeden duży mi spadł o ile to był kleń nawet się nie pokazał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na ostatnią siódemkę pana Janusza wyrwaną na szybko ze sklepu ...Super praca w mętnej wodzie, miesza fajnie ...Czekam na 9-tki panie Januszu... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Gratulacje .Fajna rybka i ładna fotka.Faktycznie teraz w tym błotku to sprawdzają sie te mocniej mieszająca.Dla mnie na brudnej wodzie przynętą nr.1 jest "Bańdziorek" 6,5 cm.i to zarówno na bolenie ,klenie i sandacze. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Nie ma czego gratulować panie Januszu ,taka zabaweczka burtowa.Jak dojdą do mnie 9 -tki to zwoduję je na fajnej wysepce ,tylko woda musi trochę opaść .Tam takie mocno pracujące wobki będą super ,rzuca się kilka metrów i powoli prowadzi między zwalonymi drzewami.Czekam na niższy stabilny stan wody i 9-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na niższeji czystrzej wodzie, mogą okazac się bardziej skuteczne 9 drobniej pracujące,P.Janusz takie tez ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Na niższeji czystrzej wodzie, mogą okazac się bardziej skuteczne 9 drobniej pracujące,P.Janusz takie tez ma.....Mogą się okazać ,ale ja wolę mocniej pracujące :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jak wolisz ha ha tylko czy rybki podziela Twoje preferencje ha ha .....pozdrawiam i "połamania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi