Przemek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jasiu z Twojej ostatniej partii 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wygląda imponująco .Przemek gratulacje .Pochwal się na jaki model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Marius 13 wielkie dzięki za uznanie Małopolskie dobro narodowe to jest coś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przemo ladny zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wygląda imponująco .Przemek gratulacje .Pochwal się na jaki model .Sandaczówka 2014 choć troszkę grubsza od wcześniejszych wypustów jak widać na fotografi z rybą kol. Adama z którym wspólnie przemierzamy nad burzanską Mandżurię bardzo dobrze prowokuje sandacze do brań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Widziałem fotke u Michała w sklepie piękna ryba! Gratulacje Przemek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Było nas dwóch a o rybie wie już pewnie cały Wyszków...Dzięki Łukasz ale ja tylko fociłem rybona, ten sandokan jest Adama zresztą Adam w tym roku zdeklasował już wszystkich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piękny zander,graty dla kolegi.Widelce mają moc Ty za to się opuściłeś w lekcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 teraz są wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam "Widlaki" jak ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Ryby jak ryby czasem coś się złowi a czasem nie choc lipec był rewelacyjny ale.. Ostatnie czasy jeden komkretny bolek na Widła ale jak to bywa w lecie spadł szkoda:( Ogólnie teraz rybki reaguja na jeden model 6 cm ale przy niskiej wodzie u mnie tylko trącają wobki i zmykaja w nurt rzeki ale ja jestem cierpliwy i poczekam do wrzesnia a potem zobaczymy ... Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 CZYLI WYROWNASZ PORACHUNKI Z RZECZNYMI POTWORAMI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 CZYLI WYROWNASZ PORACHUNKI Z RZECZNYMI POTWORAMI ?Nie krzycz.Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 CZYLI WYROWNASZ PORACHUNKI Z RZECZNYMI POTWORAMI ?Dokładnie W lipcu miałem parę naprawde ładnych rap , ale wszystkie spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ruszymy razem i coś zaradzimy na to spadanie Maćku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jakich kotwic używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Takie jakie zakłada Janusz. Do tej pory prawie nigdy nie miałem spadów rap ale w lipcu masakra. Czesto miałem tak że trzymałem wobka w warkoczu uderzenie chwila gra hamulca i luz. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zaloz ownery, do 6 cm wobkow, to 10" zobaczysz, będziesz wszystko wcinal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bede musiał zamówić bo jesien tuż,tuż :)Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Z VMC nic nie spada jeśli tylko rybka ma woblera w pysku.Dużo ryb w lecie bije bokiem zamkniętego pyska .Ostatna czysta woda na Dunajcu. Pięć spadów kleni w holu na "Brzanówkę" , pozostałe pięć wyjętych było zapiętych pod okiem bądż za policzek.Zaden nie miał woblera w pysku.Brania takie że rękę prostowały.Nie wina kotwic ani kija poprostu taki miały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Maciek 17 mi Jak chcesz przestać łowić posłuchaj j mariusa 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Janusz bez urazy niejednokrotnie to wina kotwic" lekko schodzone " ryby spadają bo tylko tracaja, wtedy wymieniam na nowe ownery i jest dużo lepiej .......kazda kotwica jak pare razy przeora po kamieniorach staje się mniej "czula" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Janusz VMC które zakładasz sa lżejsze od ownera? jeżeli tak to jaki ma wpływ na prace woblera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Pewnie jest tak jak Janusz pisze uderzają bokiem pyska miałem pod nogami pare takich ataków tylko na inne wobki.Poczekamy do jesieni i zobaczymy A Janusz ta nowa 6 cm staje się moim nowym kilerkiem na bolenie obok chiciorka 5,5 cm Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Janusza woblery sa lowne .. .....nastepna partyjke zamowie z orginalnym uzbrojeniem hmmmm będę troszkę "mądrzejszy" jeżeli można takim być jeśli chodzi o lowienie ryb wciąż czegos nowego nas ucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi