Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jest zabójcza nie tylko u Arka na Renie .Znad Wisełki i Warty mam takie same wieści .Mariusz ,robiąc woblery rozkładam obciążenie,rozstaw uchwytów do drutu pod kontem VMC .Zakładając ciężkie Ownery przy małych woblerach masz duża szanse zakłócic ich prace lub spowodować szczepianie się kotwic bo rozmiar Ownerów nijak się nie ma do europejskiej rozmiarówki.Przy woblerach 8 cm. w górę nie ma to już większego znaczenia.Jest też coś takiego jak osełka .Vmc po kilu pociągnięciech osełką jest ostrzejsza od cienkich Ownerów.Ownery niestety po stracie dziewiczej ostrości nie da się naostrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ownery niestety po stracie dziewiczej ostrości nie da się naostrzyć.To prawda Vmc po kilu pociągnięciech osełką jest ostrzejsza od cienkich Ownerów a gdzie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A widzisz tego nam jeszcze nie mowiles czyli stara szkola oselka i jedziesz już o tym zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Matt ,drobna osełka karborundowa do kosy ,Kilka ruchów i łapie się paznokcia.Spróbuj to się żdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A ja posłuchalem rad eksperta Janusza i też zrezygnowałem w Ownerów. Wydają się bardzo ostre ale niestety ryby z nich spadają :/ nie wiem czemu. Po zmianie kotwic na zwykle VMC wszystko wrocilo do normy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kuzde myslalem ze ownery sa "naj" lepsze hmmmm "lepsze jest wrogiem dobrego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzisiaj Janusz bez bolenia ale za to przynajmniej nie zszedłem o kiju były szczupaczki miarowe na nowo 6cm i pare przyzwoitych okonków na igiełkę Nowa 6 cm robi co trzeba Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Maciek ta" nowea 6 stka to "odchudzony bandziorek?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Nocnik sandaczowy wersja 6 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Acha to chiciorek albo plywajaca 6" albo 7" tez powinny dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja mimo wszystko poprzezbrajalem w Ownery i wobki pracuja.Nie stwierdzilem oznak zaniku pracy.Ekspertem nie jestem, ale jak woda wroci do "normy" to wierze, ze ryby zweryfikuja mój ruch.Vmc niestety sa za slabe na ryby ktore lowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Na Widełka dziś... Z kotwiczkami Owner-a . Innych nie stosuję bo nie dają rady ,a zmiany pracy nie zauważyłem .Kotewki daję numer mniejsze niż zalecane i dobrze jest. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Krystekwolf 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ładniusi .Gratulacje Krystek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na zaczarowanego ołówka .Dzisiaj go postawię w innym miejscu ,zobaczymy co będzie...A podobno sandaczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Na Widełka dziś... Z kotwiczkami Owner-a . Innych nie stosuję bo nie dają rady ,a zmiany pracy nie zauważyłem .Kotewki daję numer mniejsze niż zalecane i dobrze jest.Ładny Krystek, ładny Ja też mam coś dla Ciebie ...w końcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzisiejszy przyłów przy boleniowaniu na zaczarowany ołówek. Dzięki Krystek za pomoc bez Ciebie by się nie udało. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez siwek219 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Piękne ryba. Gratulacje dla łowcy oraz dla producenta woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) A mnie kto podziękuje :lol: Zawież na miejsce,daj woblerka,posteruj łajbą za uciekającą kijanką i podbierz łapą bez rękawiczki I tylko dzięki ,oj braciak braciak ;) :P :lol: :lol: ten browar musi być większy ...Dobra,chociaż cmoknąłem kijankę ... Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Krystekwolf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Taki pływa lub jeszcze większy w moim stawie. To jest dramat. Może na Widła uderzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Siwek219 Gratulacje :D :D Kawał suma . Biorąc pod uwagę Twój boleniowy zestaw, to super wyczyn. Pewnie bez Krystiana byłoby troszkę trudniej :D .Zakładając na agrafkę '' Zaczarowany ołówek'' można się spodziewać potwora z głębin z każdego gatunku . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dzisiejszy przyłów przy boleniowaniu na zaczarowany ołówek. Dzięki Krystek za pomoc bez Ciebie by się nie udało. No Chłopy dajecie czadu Ładna gadzina. Graty 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Adaś,to największa kijanka Młodego i to niechcący :lol: Chłopak się zmęczył tym pompowaniem że ho ho ale dał radę .Dopłynęliśmy na miejsce ... najpierw piękny bolo po jakiś10min.łowienia,niestety spadł już pod łajbą przy podbieraniu prawie i za dwie może trzy minuty łup ... i jazda ...Może dzisiaj wyjdzie do foty piękny bolo ... Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wspaniałe łowy Macie dobrą metę Jeszcze raz graty. Pozdrawiam chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Przyjedż Adaś to Cię zabierzemy jak sobie chcesz kijankę spróbować złowić .Ino sprzęcik trochę konkretniejszy weż ,bo więcej nie pływam na takiej witce za kijanką ,bo mi paliwa zbraknie ...Dobra, bo nas pan Janusz opierdzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Janusz zrób coś pod wąsate i żeby miały Twoją akcję. Idę sobie po brzegu i obławiam odkosy za boleniem i na sam zmierzch nagle coś wali w wobler że kij mi chce wyrwać. Ryba idzie do dna i pakuje się w zaczep, ale udaje się ją z niego wyciągnąć. Niestety pan sum obrał kierunek w nurt rzeki, trzeba było rwać bo całą linkę by mi wyjął. Na boleniowym sprzęcie z brzegu bez szans. Na zdjęciu jakiś bolo na Widła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi