Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na moją partię :) Ostatnio obrzucałem wodę chyba wszystkim. Wolno, szybko, z przerwami, przytrzymania, podbijanie, kombinowania szczytówką i..WIELKIE NIC... ja w warkoczu - on 2m obok, ja pod warkocz on bije w nim i tak w kółko... a widać, że Widełki działają pięknie. Może, w końcu przechytrzę cwaniaka :P 

Robert ,cały myk w tym że Leepek nie posiada jeszcze moich woblerów. :( To co jest dla Ciebie oczywiste -postawic mu pod mordkę Widełka i powolutku poprowadzić dla niego jeszcze jest nieosiągalne.Osobiście nie znam innych woblerów które tak działają na bolenie :) W przyszłym tygodniu jak wyślę mu woblery  będzie miał okazję dobrać się im w końcu  do skóry :) .

• Like 1

Jakie radosne miny macie chłopaki...

Ja wiem, to nie "metrówy", ale na Boga, złowienie każdej rybki powinno cieszyć!!!!!

Jasiu ,mnie łowienie tych ryb przynosi wiele radości .Nie muszę się sztucznie uśmiechać jak głupi do sera ,co by ktoś widział że mnie to cieszy ...

Ja nikomu nie mówię jak ma robić foty ,jakiej ostrości i czy ma się uśmiechać itd. Lubię pożartować na rożne tematy,ale Ty troszkę płyniesz, bo skąd wiesz co mnie cieszy ,a co nie ?

Osądzasz po minie :ph34r: :blink: :wacko: :o :huh:

Z mojej strony strony koniec tego tematu.Skocz na rybki, połów ,mniej czasu zostanie na przeglądanie wątków i zbędne uwagi, a więcej na uciechy z łowienia .Nie koniecznie z uśmiechem na fotkach .

Przepraszam za ten spam pana Janusza Widła ,bo to jest jego wątek o bardzo skutecznych wobkach ,lepiej łowić na nie i się cieszyć niż klepać głupoty.

Panie Januszu ,super woby .

• Like 1

Leepek postaw mu tam 7albo 9 ukleję pływaka i powinno poskutkować tym bardziej jak ryba jest aktywna. Jeszcze wygrzebałem foto bolek też strzelił właśnie w 7mkę od Janusza wolno prowadzoną.

Robert, tak jak pan Janusz pisze, nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem Widełków. Ale już wkrótce :)

Poza tym jestem bardzo ograniczony pracą.. Nad Wisłą bywam tylko w weekendy, wiec nie tak często jak bym chciał...

Ale o dziwo, na miejscówce o której pisałem, od miesiąca niezmiennie coś ładnie tłucze. Może czeka na Widełka :D   

Witam  ja w ostatni weekend pierwszy zanderek nad Bugiem na wobler pana Janusza ,rybka nie za tęga ale cieszy  ,było też kilka szczupaczków  ,Ciekawa praca no i można woblerki poprowadzić na kilka sposobów co jest jego   dodatkowym atutem,trzeba   w niedługim czasie  będzie poprosić o wykonanie innych modeli.Pozdrawiam.

To faktycznie pechozol. :( .Maciek może za szybki kijaszek ?Ja lubię na bolki pół parabolkę do 18 gr.Z tego kijaszka stosując żyłkę praktycznie nic nie spinam .Chyba że stosujesz plecionkę, to do porażek z dużymi bolkami musisz się przyzwyczaić :) .

Łowię Janusz Talonem  do 14g zyłkę stosuję 0,18. W tym roku masakra dużo bran sporych boleni ale na  razie żadnego  nie wyjąłem :(  Królem dalej pozostaje chiciorek 5,5 cm :) Od 2 lat jak stosuję Twoje wobki na bolki praktycznie nie miałem spadów  az do tego roku choc juz kilka wyjechało ;)

Mariusz wiele razy to przerabiałem i wiem o czym piszesz.Czasami te tylko malowane nie oklejane aluminium, bez refleksów ,opalizacji działają cuda.Ciemny grzbiecik białe boczki z drobną malowaną łuseczką w słoneczne dni z prześwietloną wodą działają cuda :)

• Like 1