Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzisiaj straciłem siódemkę i bandziora na jakichś zaczepach. Od niedzieli łącznie 4 widły zostały w wodzie i to te ulubione :/ ech... moznasię wkur...  Janusz, może można wykupić u Ciebie jakiś pakiet ubezpieczeniowy na wobki ? :D

Po 5 sztuk identycznych wabikow to najlepszy pakiet ubezpieczeniowy na tej planecie :D

• Like 3

Dokładnie Daniel To najlepsze ubezpieczenie :) .Zawsze mogę odprawić jakieś gusła ubezpieczeniowe od zaczepów nad każdym wysyłanym zestawem ,dodatkowy koszt to czteropak i jakieś ziółka do fajki szamańskiej :D :D :D .

• Like 2

Przekonałeś mnie Przemek.Wszystkich zainteresowanych koszulkami w moim temacie proszę na priw.Wiem że takie zamówienie to dość spore koszty i czym większe zamówienie tym bardziej przystępna cena za sztukę.Zainteresowanych kolegów proszę o zadeklarowanie kupna po kosztach produkcji.Jeszcze nie wiem ile ,jak się dowiem to napiszę.Głównie mi się rozchodzi o rozmiar koszulek.

Bardzo Cię Rafał przepraszam.Musiałem wyrobić zapłacone zamówienia.Póżniej tydzień urlopu.Póżniej dwa tygodnie rodzinka z USA i nadzisiejszy dzień mam dwa tygodnie opóżnienia. Dzisiaj realizuję zamówienia gościom  którzy zapłacili mi 26.08 a dawałem trzy tygodnie realizacji.Do dupy rozłożyłem swoje możliwości i zapieprzyłem praktycznie wszystkie sklepy.Indywidualne zamówienie to prosta sprawa .Gość zamawia, wpłaca kasę i czeka na zamówienie .Jak mam przejedzoną kasę to jest to dla mnie priorytet żeby zrealizowaać takie mikro zamówienie a jak ich jest dużo to się rozkłada w czasie.Myślałem że uda mi się dla ciebie zrobić bez przedpłaty ale przykro mi nie dałem rady.Jeszcze raz przepraszam .Poprawię się na przyszłość.

• Like 1

Panowie brzana się ruszyła. :) .Byłem tylko dwie godzinki w przelocie ale się działo. :) .Brzanóweczka 4,5 cm.skusiła dwie rybki 60 cm.znacznie większa rybka zabrała mi woblerka bo zachciało mi sie odbierac telefon od żony w czasie cholu :angry: .Były też kleniki 35-40 cm.

To pech. Nawet Twórca traci swoje przynęty. Kto ma to ubezpieczyć ?Żarty żartami ale jakbyście chcieli je ubezpieczyć u Twórcy na żadnego............... nie było by Was stać

Edytowane przez Przemek238

Skąd ONE wiedzą, kiedy zadzwonić?!!!

:D

Dokładnie,ja mam to samo.Moja dzwoni albo w czasie holu,tudzież w czasie rozplątywania zestawu ew jak się próbuję wydostać z bobrzej dziury,do której wpadłem prawie po szyję... :huh: To chyba jest ten "szósty zmysł" kobiety... :rolleyes:

• Like 1

Trzy razy dzwoniła jak zaciołem rybę .Przez dziesięć minut brzana świrowała góra ,dół w końcu staneła na przeciw mnie spokojnie pulsując na kiju.Wiedziałem że ta zabawa jeszcze potrwa z 15 min więc uznałem że mam chwilę żeby się dowiedzieć co za cholera do mnie co chwilę wydzwania.W momencie gdy odebrałem i usłyszałem -kochanie kup kawę -ryba ruszyła jak lokomotywa w dół rzeki.Kilkanaście metrów biegu za rybą usiłowałem wcisnąć telefon do kamizelki .Kij wygięty w pałąk od korka wyjący kołowrotek ale brakło ręki zajętej telefonem by poluzować hamulec choć o jeden ząbek. Jak za godzinę kupowałem ta nieszczęsną  kawę to jeszcze mnie cholera trzęsła. :angry: Tak kobitki to mają wyczucie :unsure:

• Like 5

Jak na razie zastanawiam się nad jakimś fajnym motywem na koszulki,ale fajnie że koledzy są zainteresowani :) .Kilkunastu kolegów podało już swój rozmiar koszulki.Z tego co się orientowałem to koszt wykonania koszulki z nadrukiem to dwadzieścia parę złotych.Kolejny fajny pomysł podrzuciłeś marius13 :) Mogła by być fajna imprezka z Widełkami w tle :) Oczywiście jakby byli chętni ustalimy jakiś sensowny termin a ja zajmę się organizacją zawodów .

• Like 1

Dylematy nad zawartością  cukru w cukrze czy to klenio -jaż czy jazio-klen pozostawmy na gdybania przy piwie jak skończą się inne ciekawsze  tematy.Najważniejsze w tym temacie to to , że jedne i drugie lubią "Chiciorki" :)