grayo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja dzisiaj straciłem siódemkę i bandziora na jakichś zaczepach. Od niedzieli łącznie 4 widły zostały w wodzie i to te ulubione :/ ech... moznasię wkur... Janusz, może można wykupić u Ciebie jakiś pakiet ubezpieczeniowy na wobki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja dzisiaj straciłem siódemkę i bandziora na jakichś zaczepach. Od niedzieli łącznie 4 widły zostały w wodzie i to te ulubione :/ ech... moznasię wkur... Janusz, może można wykupić u Ciebie jakiś pakiet ubezpieczeniowy na wobki ? Po 5 sztuk identycznych wabikow to najlepszy pakiet ubezpieczeniowy na tej planecie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dokładnie Daniel To najlepsze ubezpieczenie .Zawsze mogę odprawić jakieś gusła ubezpieczeniowe od zaczepów nad każdym wysyłanym zestawem ,dodatkowy koszt to czteropak i jakieś ziółka do fajki szamańskiej :D . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jasiu to pomyśl nad tym tematem. Z pewnością wiele osób na tym forum chciało by mieć taką koszulkę z Twoim podpisem zeskanowanym i wykonanym w sitodruku czy jakoś podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Janusz takie pytanko, czy na necie znajdę gdzieś fotkę Twojego rekordowego bolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Przekonałeś mnie Przemek.Wszystkich zainteresowanych koszulkami w moim temacie proszę na priw.Wiem że takie zamówienie to dość spore koszty i czym większe zamówienie tym bardziej przystępna cena za sztukę.Zainteresowanych kolegów proszę o zadeklarowanie kupna po kosztach produkcji.Jeszcze nie wiem ile ,jak się dowiem to napiszę.Głównie mi się rozchodzi o rozmiar koszulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kamil poszukaj w archiwum "Siata spiningu i muchy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja też Ci Jaśku dziękuje za woblery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Bardzo Cię Rafał przepraszam.Musiałem wyrobić zapłacone zamówienia.Póżniej tydzień urlopu.Póżniej dwa tygodnie rodzinka z USA i nadzisiejszy dzień mam dwa tygodnie opóżnienia. Dzisiaj realizuję zamówienia gościom którzy zapłacili mi 26.08 a dawałem trzy tygodnie realizacji.Do dupy rozłożyłem swoje możliwości i zapieprzyłem praktycznie wszystkie sklepy.Indywidualne zamówienie to prosta sprawa .Gość zamawia, wpłaca kasę i czeka na zamówienie .Jak mam przejedzoną kasę to jest to dla mnie priorytet żeby zrealizowaać takie mikro zamówienie a jak ich jest dużo to się rozkłada w czasie.Myślałem że uda mi się dla ciebie zrobić bez przedpłaty ale przykro mi nie dałem rady.Jeszcze raz przepraszam .Poprawię się na przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przelew idzie szybciej niż przesyłka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Panowie brzana się ruszyła. .Byłem tylko dwie godzinki w przelocie ale się działo. .Brzanóweczka 4,5 cm.skusiła dwie rybki 60 cm.znacznie większa rybka zabrała mi woblerka bo zachciało mi sie odbierac telefon od żony w czasie cholu .Były też kleniki 35-40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) To pech. Nawet Twórca traci swoje przynęty. Kto ma to ubezpieczyć ?Żarty żartami ale jakbyście chcieli je ubezpieczyć u Twórcy na żadnego............... nie było by Was stać Edytowane 26 Września 2014 przez Przemek238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (...)Brzanóweczka 4,5 cm.skusiła dwie rybki 60 cm.znacznie większa rybka zabrała mi woblerka bo zachciało mi sie odbierac telefon od żony w czasie cholu (...)Skąd ONE wiedzą, kiedy zadzwonić?!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Skąd ONE wiedzą, kiedy zadzwonić?!!! Dokładnie,ja mam to samo.Moja dzwoni albo w czasie holu,tudzież w czasie rozplątywania zestawu ew jak się próbuję wydostać z bobrzej dziury,do której wpadłem prawie po szyję... To chyba jest ten "szósty zmysł" kobiety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Trzy razy dzwoniła jak zaciołem rybę .Przez dziesięć minut brzana świrowała góra ,dół w końcu staneła na przeciw mnie spokojnie pulsując na kiju.Wiedziałem że ta zabawa jeszcze potrwa z 15 min więc uznałem że mam chwilę żeby się dowiedzieć co za cholera do mnie co chwilę wydzwania.W momencie gdy odebrałem i usłyszałem -kochanie kup kawę -ryba ruszyła jak lokomotywa w dół rzeki.Kilkanaście metrów biegu za rybą usiłowałem wcisnąć telefon do kamizelki .Kij wygięty w pałąk od korka wyjący kołowrotek ale brakło ręki zajętej telefonem by poluzować hamulec choć o jeden ząbek. Jak za godzinę kupowałem ta nieszczęsną kawę to jeszcze mnie cholera trzęsła. Tak kobitki to mają wyczucie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tez poproszę ująć mnie w zamówieniu na 1 koszulke pozdrawiam TemWidel może zrobimy zawody pod nazwa" Widlaki to dobre opaki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jak na razie zastanawiam się nad jakimś fajnym motywem na koszulki,ale fajnie że koledzy są zainteresowani .Kilkunastu kolegów podało już swój rozmiar koszulki.Z tego co się orientowałem to koszt wykonania koszulki z nadrukiem to dwadzieścia parę złotych.Kolejny fajny pomysł podrzuciłeś marius13 Mogła by być fajna imprezka z Widełkami w tle Oczywiście jakby byli chętni ustalimy jakiś sensowny termin a ja zajmę się organizacją zawodów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 taka skromna rapka na chiciorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dokładnie, całe szczęście jeszcze kilka jest w zapasie To jest jaź Dla mnie to kleniuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Klen czy jaż nieważne ,ważne że ładna rybka Bardzo się cieszę mansik że "Chiciorek" na Twojej wodzie to przynęta całoroczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 uporządkuje fotki i pewnie coś tu jeszcze wklejęten bolek akurat już nie tak "świeży", ale na ten moment też łowią i myślę ze jeszcze połowiączekam na nową dostawę bo został ostatni i czuje już lekki stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dla mnie to kleniuchRaczysz Kolego żartować...? Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 fajny jaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dylematy nad zawartością cukru w cukrze czy to klenio -jaż czy jazio-klen pozostawmy na gdybania przy piwie jak skończą się inne ciekawsze tematy.Najważniejsze w tym temacie to to , że jedne i drugie lubią "Chiciorki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi