woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 październikowy na chiciorka Ale była mała woda na Międzybrodziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzisiaj 5 kleni, najwiekszy 40+ i pare mniejszych okoni. Wszystko na Igiełkę ktora w kolejnym "juz ostatnim" rzucie została wisieć na krzaku... ale to juz tak jest, jak sie czesto uzywa to i sie zrywa:) A Pana Janusza to pewnie cieszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ale była mała woda na Międzybrodziu milo wspominam eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Januszu, najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przesyłka dotarła a najlepsze są fotki w gazecie z domalowanymi wąsami chyba jakaś pociecha miała zabawę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Fajne rybki chłopaki łowicie Dzięki Janusz za życzenia.Również wszystkiego najlepszego. Ostatnie 5 dni nie miałem internetu.Wszystkich przepraszam za brak kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jak tam koszulki TEAM WIDEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Zrobiłem kilka projektów ala żona stwierdziła że zbyt obscenicze. Muszę wymyślić coś co by matki dzieciom oczy nie zasłaniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 To może pokarze pan coś z tych projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie mam fotek.Na razie projekty w zeszycie.Pokarzę jak już będą na koszulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wiem że nic nie wiem Wypływając dzisiaj na głębokie sandałki zapiołem na agrafkę "Zaczarowany ołówek" licząc na jakiegoś zabłąkanego pod brzegiem szczupaka .Płynąc wzdłóż brzegu na głębokośći 5m. zameldował mi się przyzwoity sandaczyk .Pełne słońce ,temperatura -2 C .Uznaliśmy to za przypadek i popłyneliśmy na z góry upatrzoną miejscówkę o głębokości 25 m.Po trzech godzinach bez kontaktu na gómę pożałowaliśmy że nie zrobiliśmy nawrotki z trollem w miejscu gdzie wzioł sandacz i nie sprawdziliśmy jej dokładnie pomimo że sonda nie pokazywała żadnej ryby. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Piękny sandał. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzięki Przemek. Piękny bo jedyny dzisiaj i to na ołóweczek.Tym bardziej cieszy bo jak zakładałem woblera to koledzy patrzyli na mnie z politowaniem. Ot taki wyżarty średniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wczoraj pod wieczor zdziwily mnie jazgarze ,ktore praktycznie wyplywaly na brzeg, juz prawie Grudzien a ryba zachowuje sie jak NA POCZATKU PAZDZIERNIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Faktycznie rok jakiś pokręcony.Faktem jest że sandacz na ołóweczki gryzie aż miło Przed wczoraj na krakowskiej Wiśle 79 cm. wczoraj pod Brzeskiem 82 cm. Słuszne rybki Pogratulować łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Janusz niedlugo koniec sezonu ?????? czas zaczac uzupelnianie pudelek mysle ze pod choinke cos sobie u Ciebie zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Te zimowe mają swój urok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja też coś zamówię. Mikołaj już do mnie nie........... przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Może dlatego że jesteś niegrzeczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Janusz zeby Ci do glowy nie przyszlo wystrugac nam rozgi zamiast wobkow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 A czy ja wyglądam jak Mikołaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jak zapuscisz brode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Bez jaj Laski by mi zaczeły ustępować miejsca w autobusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Bez jaj Laski by mi zaczeły ustępować miejsca w autobusie Albo siadać na kolana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Napewno nie miał bym nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi