thibar Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Janusz, masz w wątku "wirusa" hahaha ta, kto zajrzy ten zarażony.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Filmikow z praca woblerow Janusza masz tysiace, pamietam te filmiki z czasow jak nie bylo cie jeszcze na swiecie, byly w WW, SSiM, WS, pozniej pojawily sie na portalach internetowych. Kazdy jest zredukowany do postaci jednej klatki, tej najwazniejszej, z duza/wielka ryba. To najlepszy film jaki istnieje, mozna sobie mykac, trykac i pierd...c bzdury jakie to sie robi cudenka ale koniec koncow to zlowione ryby decyduja o skutecznosci takiej czy innej przynety i o jej sukcesie. BujoHihi, dzięki Panie Bujo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Hihi, dzięki Panie Bujo . Dobre rady zawsze w cenie, he he he he heheeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ta, kto zajrzy ten zarażony.... Kolego ja jerkbajta nie znałem a o skuteczności Janusza wobków wiedziałem dawno!tu nie ma co reklamować!robić zdjęć tysiąca woblerów kolorów itp-dzwonisz do Jaśka i mówisz co potrzebujesz i masz !.NIE MA STRUGACZA NA JB NA KTÓREGO WOBLERY ZŁOWIONO WIĘCEJ RYB NIŻ NA JAŚKOWE!!!!!! a nawet twierdzę że można ich wszystkich połączyć i tak przegrają!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 RAFAL WIECEJ TAKICH WPISOW TO NA ZAMOWIENIE BEDZIEMY CZEKAC 3 MIECHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 RAFAL WIECEJ TAKICH WPISOW TO NA ZAMOWIENIE BEDZIEMY CZEKAC 3 MIECHY Ja nie muszę czekać mam tzw,,Widłów,, około 400sztuk!nawet Janusz mi zazdrości!!!!! hehehehe!!!.Próbowałem tu wkleić filmik ze 110pajkiem ale coś mi nie wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Rafal powaga 400 szt ????? zapas dla Ciebie dla dzieciaka co by zostalo dla potomnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Rafal powaga 400 szt ????? zapas dla Ciebie dla dzieciaka co by zostalo dla potomnych ?Powaga zapytaj Janusza,a może i więcej?.Chcę wstawić filmik z pajkiem złowionym na widły i nie chce wejść!może ktoś pomoże?cały czas mi wyskakuje że za duży plik Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Powaga zapytaj Janusza,a może i więcej?.Chcę wstawić filmik z pajkiem złowionym na widły i nie chce wejść!może ktoś pomoże?cały czas mi wyskakuje że za duży plikNa youtube próbujesz wrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Faktycznie zazdroszczę Rafałowi kolekcii Widłów Kilkaset modeli powtarzalnych i kilkaset struganych z balsy i korzenia na indywidualne zamówienie Rafała. łowi na nie i kolekcjonuje od kilku ładnych latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pare nietypowych woblerow od Mistrza Janusza.....1. fota "nocny sandacz 12,9,7 cm dwa mniejsze malowane,2. fota "odchudzonu bandziorek 6,5 cm.3. fota "renska 6" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Widzę Mariusz że przesyłka dotarła i będziesz w końcu mógł uzupełnić posezonowe luki w pudełku .Ta reńska 6cm to to samo co sandaczowa szósteczka ,czy poprostu płytka szóstka. Bardzo łowny model z balsy .Tak samo pracuje na wodzie stojącej jak i w największym nurcie.Drobna,szybka akcja sprawia że gryzie na nią wszystko co jest ją w stanie połknąć.Pracuje zarówno pod prąd jak i z prądem nawet prowadzona w bardzo wolnym tępie.Niezastąpiona w połowach boleni i sandaczy żerujących na wstecznym nurcie bądz na prawie stojącej wodzie pomiędzy główkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 O teraz może rozpracuję co jest co . A na rybkach byłem wczoraj i jak do studni, choć i tak mi się podobało bo nikogo nie było przez całe wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam Panie Januszu opisał by Pan ten model i wstawił może zdjęcie -płytka, ołówkowata ,sandaczówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Płytka ołówkowata sandaczówka wygląda tak samo jak sandaczówka 12cm.z posta Marius13 cztery posty wyżej .Stonowana, niezbyt szeroka akcja ogonowa z delikatnym lusterkowaniem.Wobler zachowuje się należycie dostojnie do swoich gabarytów.Ot poprostu jak duża ,walnięta ukleja pokaleczona przez innego drapieżnika, która zaraz wyzionie ducha..Żaden drapieżnik nie przepuści tak łatwego kąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) JANUSZ jasne ze dotarla przesylka , ekspresowo zrealizowane zamowienie i jak zawsze wobki cacy MOJE PUDELKO COS PRZYMALAWE sie robi wciaz pod gorke Edytowane 14 Stycznia 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mariusz to już ostatnia przesyka expresowa .Zaczoł się sezon pstrągowy Terminy realizacji deczko sie wydłużyłłłłłły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Janusz jakie wobki polecasz ma Zimowo wczesno Wiosenne lowy pstragow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 W lutym najczęściej zakładam "starego psrtągowego" w wersji głębiej schodzącej,"zawodniczą piąteczkę" ,"szadzika 5,5 cm" i odchudzonego "bandziorka"6,5 cm . Najczęście taki zestawik wystarczy do sprowokowania zimowego kropkowańca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Janusz po tym jakie woblery poleciles wnioskuje ze ryby, teraz szukasz na glebokich planiach? mysle o Dunajcu Popradzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dokładnie Mariusz.W tym czasie szukam pstrągów na najgłębszych ,wolnych płaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Małe łamańce na wszystko!najskuteczniejsze u mnie na tzw-trzymanego!I jerki Janusza(kotwiczki też przyozdobione przez niego)Jasiu wstydź się!żeby klienci więcej zdjęć wstawiali od Ciebie!!!! a chyba to Twój wątek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Łamańce które posiadasz to faktycznie killery. Niezła lokata kapitału Te jerki to były zrobione tylko dla mnie i kolegi z którym łowię .Super działały w opadzie kilka lat temu po powodzi na Rożnowskim w naniesionych drzewach.Zrobiłem Ci kilka sztuk takich samych na próbę.W sumie nie wiem czy na nie połowiłeś .Ja jeszcze kilka razy próbowałem na nie łowić w innych okolicznościach ale efekty nie rzuciły mnie na kolana i ich nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jeszcze są nowe!ale je wypróbuje!kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Rafal wstaw jeszcze cos ciekawego i nietypowego te jerki juz gdzies widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi