Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Filmikow z praca woblerow Janusza masz tysiace, pamietam te filmiki z czasow jak nie bylo cie jeszcze na swiecie, byly w WW, SSiM, WS, pozniej pojawily sie na portalach internetowych. Kazdy jest zredukowany do postaci jednej klatki, tej najwazniejszej, z duza/wielka ryba. To najlepszy film jaki istnieje, mozna sobie mykac, trykac i pierd...c bzdury jakie to sie robi cudenka ale koniec koncow to zlowione ryby decyduja o skutecznosci takiej czy innej przynety i o jej sukcesie. 

Bujo

Hihi, dzięki Panie Bujo :P .

ta, kto zajrzy ten zarażony.... ;)

Kolego ja jerkbajta nie znałem a o skuteczności Janusza wobków wiedziałem dawno!tu nie ma co reklamować!robić zdjęć tysiąca woblerów kolorów itp-dzwonisz do Jaśka i mówisz co potrzebujesz i masz !.NIE MA STRUGACZA NA JB NA KTÓREGO WOBLERY ZŁOWIONO WIĘCEJ RYB NIŻ NA JAŚKOWE!!!!!! a nawet twierdzę że można ich wszystkich  połączyć i tak przegrają!!!!!!

RAFAL WIECEJ TAKICH WPISOW TO NA ZAMOWIENIE BEDZIEMY CZEKAC 3 MIECHY ;)

Ja nie muszę czekać mam tzw,,Widłów,, około 400sztuk!nawet Janusz mi zazdrości!!!!! hehehehe!!!.

Próbowałem tu wkleić filmik ze 110pajkiem ale coś mi nie wychodzi!

Rafal powaga 400 szt ????? :) zapas dla Ciebie  :)  dla dzieciaka ;) co by zostalo dla potomnych :) ?

Powaga zapytaj Janusza,a  może i więcej?.

Chcę wstawić filmik z pajkiem złowionym na widły i nie chce wejść!może ktoś pomoże?

cały czas mi wyskakuje że za duży plik

Edytowane przez Raffaello

Widzę Mariusz że przesyłka dotarła i będziesz w końcu  mógł  uzupełnić posezonowe  luki w pudełku :) .Ta reńska 6cm to to samo co sandaczowa szósteczka ,czy poprostu płytka szóstka. Bardzo łowny model z balsy .Tak samo pracuje na wodzie stojącej jak i w największym nurcie.Drobna,szybka akcja sprawia że gryzie na nią wszystko co jest ją w stanie połknąć.Pracuje zarówno pod prąd jak i z prądem nawet prowadzona w bardzo wolnym tępie.Niezastąpiona w połowach boleni i sandaczy żerujących na wstecznym nurcie bądz na prawie stojącej wodzie pomiędzy główkami.

Płytka ołówkowata sandaczówka wygląda tak samo jak sandaczówka 12cm.z posta Marius13 cztery posty  wyżej .Stonowana, niezbyt szeroka akcja ogonowa z delikatnym lusterkowaniem.Wobler zachowuje się należycie dostojnie do swoich gabarytów.Ot poprostu jak duża ,walnięta ukleja pokaleczona przez innego drapieżnika, która zaraz wyzionie ducha..Żaden drapieżnik nie przepuści tak łatwego kąska :)

W lutym najczęściej zakładam "starego psrtągowego" w wersji głębiej schodzącej,"zawodniczą piąteczkę" ,"szadzika 5,5 cm" i odchudzonego "bandziorka"6,5 cm . Najczęście taki zestawik wystarczy do sprowokowania zimowego kropkowańca.

• Like 1

Łamańce które posiadasz to faktycznie killery. :) Niezła lokata kapitału :D Te jerki to były zrobione tylko dla mnie i kolegi z którym łowię .Super działały w opadzie kilka lat temu po powodzi na Rożnowskim w naniesionych drzewach.Zrobiłem Ci kilka sztuk takich samych na próbę.W sumie nie wiem czy na nie połowiłeś .Ja jeszcze kilka razy próbowałem na nie łowić w innych okolicznościach ale efekty nie rzuciły mnie na kolana i ich nie robię.