Janusz Wideł Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Też widziałem te jerki jak je Rafał wystawił na sprzedaż.Lepiej nie pokazujcie nietypowych modeli bo jeszcze ktoś zapragnie takowe posiadać .Ledwie wyrabiam realizując zamówienia na powtarzalne kiilerki .Istnieje liczna grupa użytkowników moich wobków zakochanych w "Zawodniczej piąteczce ","Choiciorku" ,"Bańdziorku",itd...Ot poprostu bardzo łowne modele w wielu sytuacjach trudne do zastąpienia czymś innym.Też tak mam .Jak coś jest pewne i sprawdzone od lat na konkretnej wodzie i w konkretnym czasie to nie kombinuje tylko łowię na modele do których mam ogromne zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Janusz pokazujemy te "nietypowe" tylko jako ciekawostki tez uwazam ze typowe sa najlepsze choc warto miec cos w "rekawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, ja od zawsze od kiedy zobaczyłem wobki Janusza, zawsze się zastanawiałem skąd kurde ma tyle tej folii do oklejania, chyba gdzieś na metry . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Z.....ał świstakowi i się reklama milki skończyła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Z tym aluminium nie ma problemu .Wystarczy poprosić rodzinkę i znajomych by zbierali i jak na moje możliwości wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Janusz niedaleko Ciebie jest mleczarnia "Dominik" najlepsza maja folie tylko trzeba znac kogos kto tam pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Akurat nie ma tam foli której używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A to nadal jest folia z margaryny:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Raffaello, te łamańce jakiej są długości? Ja własnie jestem w trakcie kopletowania zamówienia:-) Wiec jestem bardzo ciekawy, sam zamówiłem juz łamańce 9cm i troche innych modeli, ale dręczy mnie jakiej te są długości. Bo może bym je jeszcze domówił co nie co:-) Edytowane 20 Stycznia 2015 przez sowos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Raffaello, te łamańce jakiej są długości? Ja własnie jestem w trakcie kopletowania zamówienia:-)Wiec jestem bardzo ciekawy, sam zamówiłem juz łamańce 9cm i troche innych modeli, ale dręczy mnie jakiej te są długości. Bo może bym je jeszcze domówił co nie co:-)Jak wrócę do domu to zmierzę dokładnie ale tak z pamięci to 6,5cm będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Odliczam dni do 1 Lutego i na pstragi czas ...................... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Bylem dzisiaj popatrzec jaka woda na Popradzie i Dunajcu sniegowo deszczowa, troche podniesiona, raczej malo lowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też byłem na spacerku nad Dunajcem.Woda paskudna.Przy tej temperatuże i kolorze wody można jedynie liczyć na pojedynczy strzał grubasa np.na "Bańdziorka " czy na 'Szadzika 5,5 cm" Mniejsze wobki przy takiej wodzie jak z pod ogórków z reguły nie działają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Janusz ewentualnie na pekata 6" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też byłem na Popradzie... woda faktycznie kawa. Na razie byłem jeszcze bez wędki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mariusz pękata 6 cm.to bardziej klenie i dolny Dunajec.Pstrągi nie bardzo za nią szaleją.Za mocno wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Aha no widzisz jak przyjdzie nowe zamowienie to sprawdze na Popradzkich kropach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Co tam "Widlowe" siedza cicho nic nie lowia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Osobiście odkurzyłem wędki ,wymieniłem żyłke i odliczam dni do pierwszego.Tam gdzie wolno już machnąć spiningiem czyli na pomorzu bez szału.Jak na razie znajomi zameldowali mi o złowieniu trzech trotek -szczurków 55-65 cm.na "bańdziorka "6,5 cm .i ołóweczek 7,5 cm. oraz kilku pomorskich pstrągów 40-50 cm. na "starego pstrągowego 5 cm."i "zawodniczą piąteczkę"Ot poprostu średnie rybki,żadnych okazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Małe łamańce na wszystko!najskuteczniejsze u mnie na tzw-trzymanego!I jerki Janusza(kotwiczki też przyozdobione przez niego)Jasiu wstydź się!żeby klienci więcej zdjęć wstawiali od Ciebie!!!! a chyba to Twój wątek!Janusz maż te łamańce na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Oczywiście można zamówić każdy model wykonywanego przezemnie woblera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Norbert przelam :chiciorka" na pol bedziesz miec lamanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 @marius-Jesteś czystej krwi "klakierem"............buahahhaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 "uffffff brzydal" jakos tak to Tofik z Tatkiem okreslili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Uffffffffff chociaż jeden z poczuciem humoru się trafił........ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi