Janusz Wideł Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Rafał spoko. Lubię posty Mariusza ,czasami w nawale obowiązków jest to dla mnie przypomnieniem że wypadałoby w końcu po kilku dniach nieobecności zajrzeć na forum.Wiem że oczekujesz konkretów i nowości w temacie związanych tylko z woblerami ale takie wspominki znad wody czy tylko grzecznościowa wymiana uprzejmości pośrednio związana z tematem też ma swój urok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Ok!więcej nie będę.-ale wchodzę na temat lurebuilding patrzę Janusza wątek podbity myślę sobie kolejna fajna rybka złowiona na Janusza wobler albo zdjęcie woblerków a tu wpis ,,jak team wideł,, ,,czy widły łowią,, itp-wybaczcie ale wole konkrety a nie bzdury. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Niewielu potrafi przyznać się do błędu, Ty to zrobiłeś, duży plus dla Ciebie i już koniec tego OT bo w końcu Janusz na serio się na nas pogniewa oby następny wpis przedstawiał wypasioną przynętę lub rybkę na nią złowioną Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Rafał spoko. Lubię posty Mariusza ,czasami w nawale obowiązków jest to dla mnie przypomnieniem że wypadałoby w końcu po kilku dniach nieobecności zajrzeć na forum.Wiem że oczekujesz konkretów i nowości w temacie związanych tylko z woblerami ale takie wspominki znad wody czy tylko grzecznościowa wymiana uprzejmości pośrednio związana z tematem też ma swój urok. No to weź się za robotę leniuchu!i powstawiaj trochę zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Rafał jak zobaczysz moje zdjęcia z pstrągami z nadchodzącej niedzieli to Ci szczena opadnie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Rafał jak zobaczysz moje zdjęcia z pstrągami z nadchodzącej niedzieli to Ci szczena opadnie :D Sorry ale chyba mam dziś dzień psikus owania i robienia na złość suka pokazywała teraz ma pieski Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) A w którym sklepie kupujesz? Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jestem ekologiem a to znaczy że to tylko blisko natury czyli" Biedronka " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wiesz Rafał do czego zawinołem z tą Biedronką ? Jeżdzi o świcie ekipa telewizyjna po mieście i szuka jakiegoś tematu dnia .Ani żywej duszy poza gościem pod Biedronką.Zatrzymują się i pytają co tu robi ?Wiecie państwo ja to jestem ekologiem Kocham naturę ,przyrodę dlatego tu stoję.Dziennikarz nie wytrzymuje -Panie w tym syfie na blokowisku ,ani jednego drzewka sam beton i asfalt ,jedyny trawnik jest tak obesrany przez psy że trawy nie widać, jaka tu ekologia ?Popatrz pan do góry ,boża krówka Biedronka a w niej cuda natury.Dziennikarz -Panie jakie cuda natury na tym blokowisku .Wspaniały król puszczy Żubr .Czteropak 11,99 zł.Nooo dobra a co pana tak jeszcze z tej natury rajcuje ? Najbardziej to żona żubra , żubruweczka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Panowie sezon na Dunajcu rozpoczęty Siedem rybek od 37 do 44,5 cm.Dwie i pół godzinki bardzo koleżeńskiego łowienia Jeden kolega obchodził urodzinki 50 te , ja spotkałem kolegę który potknoł się nad Czorsztynem i akumlator pogruchotał mu piszczel ,strzałkę i kości śrudstopia w sierpniu i dzisiaj pokuśtykał pierwszy raz na ryby po kilku miesiącach przerwy.Pomimo że dzisiaj żądziła Wiśniówka Soplica i tak daliśmy rady."Stary pstrągowy "5 cm . w wersji złoty kropkowaniec wyrąbał wszystkie dzigi i gómy . Chłopaki tarmosili na gumyi i koguty rybie dzieci a na "starą pstrągówę " jak już coś łykneło to było w miarę przyzwoite.Przez śryz płynący po wodzie spieprzyłem kilka pięknych ryb.Dwa razy mi zygnął taki około 58 cm.Wydawało mi się że to śryz o żyłkę .Jak zobaczyłem lochę oblizującą woblera przy lodzie pod nogami to mi się nogi ugieły.Niestety drugi raz nie wyszedł z dołka. Wiem gdzie jest i napewno o nim nie zaponę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Śliczne rybki Panie Januszu nie wiem jak u was Koledzy ale u mnie dzisiaj piekna pogoda była caly dzień świeciło słoneczko idealna pogoda na wypad nad rzeke jutro odbieram 4 wobki od pana Janusza juz sie nie moge doczekac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 U mnie dziś "Ślajzurek" okazał się strzałem w dziesiątke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 U nas też było piękne słoneczko.Mieliśmy wyjechać o godz.8 ale było tylko -15 C Wyjazd przesuneliśmy na 13.30 Na wodzie byliśmy o 14 tej ale i tak było -8 C Totalna ekstrema.Co kilka rzutów oblizywanie przelotek , motańsko na kołowrotku,płynący śryz ,karzde zmoczenie rąk przy odpinaniu kolejnej rybki to masakra.Wiśniuweczka nas troszkę wyluzowała i daliśmy rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bez Wisnióweczki ciezko oj ciezko.. ale czego sie nie robi dla Wędkowania to jest milosc na cale zycie ;D przy - 8 na momencie robi sie zimno ,paluchy robia sie sztywne Człowiek czuje że zyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Filip 14 Napisz co trafiłeś na ślazura. Dzisiaj go nie zakładałem ale po zachowaniu się pstrągów miałem wrażenie że jak nie będzie działał stary pstrągowy to będzie działał ślazur.Akurat "Stara pstrągówka " działała idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Trafiłem jednego malucha i spiąłem trzydziestaka-piątaka.Do moich warunków ślajzurek działał świetnie W przyszłą sobotę mam nadzieje że będzie się czym pochwalić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzisiaj też gryzły na" starego pstrągowego" i "zawodniczą piąteczkę" w wersji złoty kropkowaniec .Osobiście nie byłem ale meldowali mi koledzy że brania mieli tylko na złote.Na sreberko bez kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Moja skromna kolekcja dzieł autora wątku Jeszcze 3szt. leżą w garażu w 'boleniowym' pudełku. Obiecuję sumiennie uzupełniać asortyment 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Bardzo proszę o identyfikacje tych wobków tak w razie czego gdyby kiedyś miało spotkać je coś złego to chcę wiedzieć co mam zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pierwszy rząd w poziomie od góry :szadzik 5 cm,chiciorek 5,5 cm,płytki bańdziorek 6,6 cm.drugi rząd łytka piątka ,chiciorek,stary pstrągowy,trzeci rząd łytka piątka.Fajny zestawik zarówno na bolenie jak i na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Janusz, kurka ( wodna) ryby rybami- idzie wiosna - trzeba w czymś wyskoczyć - kiedy będa te koszulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Michał w końcu ruszyłem sprawę .Jajeczny projekt jest już od tygodnia w firmie zajmującej się nadrukiem.Koszulki czarne dobrej jakości z białym nadrukiem w technice sitodruku.Koszt koszulki wyjdzie 26 zł.plus koszt przesyłki.W piątek będę widział co zrobili z mojego projektu przenosząc go na technikę sitodruku.Jak choć trochę będą podobne do mojego projektu to koszulki będą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No to fajno .Janusz robisz ślazurki w wersji tak gdzieś nie wiem 6,7,może 8 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Bawiłem się w takie żeżbiarstwo ale niedawno spaliła mi się wypalarka do drewna i aktualnie robię tylko modele powtarzalne 4,5 cm oraz 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 W takim razie 3szt. ślazurków 5cm ( bolek i szczupły- łupią cholery nieludzko) i 3szt pękatych 6- stek( robią furorę z tego co czytam ) do koszulek zamawiam . Da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi