Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał spoko. :) Lubię posty Mariusza ,czasami w nawale obowiązków jest to dla mnie przypomnieniem że wypadałoby w końcu po kilku dniach nieobecności  zajrzeć na forum.Wiem że oczekujesz konkretów i nowości w temacie związanych tylko z woblerami ale takie wspominki znad wody czy tylko grzecznościowa wymiana uprzejmości pośrednio związana z tematem też ma swój urok. :)

• Like 1

Ok!więcej nie będę.-ale wchodzę na temat lurebuilding patrzę Janusza wątek podbity myślę sobie kolejna fajna rybka złowiona na Janusza wobler albo zdjęcie woblerków a tu wpis ,,jak team wideł,, ,,czy widły łowią,, itp-wybaczcie ale wole konkrety a nie bzdury. 

Edytowane przez Raffaello

Niewielu potrafi przyznać się do błędu, Ty to zrobiłeś, duży plus dla Ciebie  :)  i już koniec tego OT bo w końcu Janusz na serio się na nas pogniewa :ph34r: ;) oby następny wpis przedstawiał wypasioną przynętę lub rybkę na nią złowioną :)

Edytowane przez Pride
  • Like 2

Rafał spoko. :) Lubię posty Mariusza ,czasami w nawale obowiązków jest to dla mnie przypomnieniem że wypadałoby w końcu po kilku dniach nieobecności  zajrzeć na forum.Wiem że oczekujesz konkretów i nowości w temacie związanych tylko z woblerami ale takie wspominki znad wody czy tylko grzecznościowa wymiana uprzejmości pośrednio związana z tematem też ma swój urok. :)

No to weź się za robotę leniuchu!i powstawiaj trochę zdjęć.

• Like 1

Rafał jak zobaczysz moje zdjęcia z pstrągami z nadchodzącej niedzieli to Ci szczena opadnie :D :D :D

Sorry ale chyba mam dziś dzień psikus owania i robienia na złość :bighair: suka pokazywała teraz ma pieski :P

Edytowane przez Raffaello
  • Like 1

Wiesz Rafał do czego zawinołem z tą Biedronką ? Jeżdzi o świcie  ekipa telewizyjna po mieście i szuka jakiegoś tematu dnia .Ani żywej duszy poza gościem pod Biedronką.Zatrzymują się i pytają co tu robi ?Wiecie państwo ja to jestem ekologiem :) Kocham naturę ,przyrodę dlatego tu stoję.Dziennikarz nie wytrzymuje -Panie w tym syfie na blokowisku ,ani jednego drzewka sam beton i asfalt ,jedyny trawnik jest tak obesrany przez psy że trawy nie widać, jaka tu ekologia ?Popatrz pan do góry ,boża krówka Biedronka a w niej cuda natury.Dziennikarz -Panie jakie cuda natury na tym blokowisku .Wspaniały król puszczy Żubr .Czteropak 11,99 zł.Nooo dobra a co pana tak jeszcze z tej natury rajcuje ? Najbardziej to żona żubra , żubruweczka :)

• Like 11

post-54111-0-31649000-1422815218_thumb.jpg

Panowie sezon na Dunajcu  rozpoczęty :D Siedem rybek od 37 do 44,5 cm.Dwie i pół godzinki bardzo koleżeńskiego łowienia :D Jeden kolega obchodził urodzinki 50 te , ja spotkałem kolegę który potknoł się nad Czorsztynem i akumlator pogruchotał mu piszczel ,strzałkę i kości śrudstopia w sierpniu i dzisiaj pokuśtykał pierwszy raz na ryby po kilku miesiącach przerwy.Pomimo że dzisiaj żądziła Wiśniówka Soplica i tak daliśmy rady."Stary pstrągowy "5 cm . w wersji złoty kropkowaniec wyrąbał wszystkie dzigi i gómy .

post-54111-0-83754800-1422815239_thumb.jpg

Chłopaki tarmosili na gumyi i koguty  rybie dzieci a na "starą pstrągówę " jak już coś łykneło to było w miarę przyzwoite.Przez śryz płynący po wodzie spieprzyłem kilka pięknych ryb.Dwa razy mi zygnął taki około 58 cm.Wydawało mi się że to śryz o żyłkę .Jak zobaczyłem lochę oblizującą woblera przy lodzie pod nogami to mi się nogi ugieły.Niestety drugi raz nie wyszedł z dołka. :( Wiem gdzie jest i napewno o nim nie zaponę :)

• Like 8

U nas też było piękne słoneczko.Mieliśmy wyjechać o godz.8 ale było tylko -15 C Wyjazd przesuneliśmy na 13.30 Na wodzie byliśmy o 14 tej  ale i tak było -8 C Totalna ekstrema.Co kilka rzutów oblizywanie przelotek , motańsko na kołowrotku,płynący śryz ,karzde zmoczenie rąk przy odpinaniu kolejnej rybki to masakra.Wiśniuweczka nas troszkę wyluzowała i daliśmy rady :D

• Like 1

Filip 14 Napisz co trafiłeś na ślazura. :) Dzisiaj go nie zakładałem ale po zachowaniu się pstrągów miałem wrażenie że jak nie będzie działał  stary pstrągowy to będzie działał ślazur.Akurat "Stara pstrągówka " działała idealnie :)

Michał w końcu ruszyłem sprawę .Jajeczny projekt jest już od tygodnia w firmie zajmującej się nadrukiem.Koszulki czarne dobrej jakości  z białym nadrukiem w technice sitodruku.Koszt koszulki wyjdzie 26 zł.plus koszt przesyłki.W piątek będę widział co zrobili z mojego projektu przenosząc go na technikę sitodruku.Jak choć trochę będą podobne do mojego projektu to koszulki będą super :)