Janusz Wideł Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki Mirek za słowa uznania Głowatkowe trójkowce to faktycznie mistrzostwo świata Tylko dlaczego jest przy nich tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale warto piekna praca , napewno bede meczyl o nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kilka podstawowych modeli z mojego pudełka . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Witam Panie Januszu . Przeglądając internet trafiłem na opis takiego woblera. A tam pisze - Materiał: poliuretan. To znaczy ze wykonuje Pan również woblery z pianki? Pozdrawiam http://www.szkolarekodziela.pl/towary/375 Edytowane 15 Lutego 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mam kilka modeli powtarzalnych wykonywanych z pianki oraz kilkadzieśiąt modeli niepowtarzalnych wykonywanych z balsy i korzenia.Paweł w przedstawionym przez Ciebie zestawie woblerek pierwszy z lewej od góry ma kilkanaście lat .Na podstawie tego modelu powstał "Bańdziorek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Wow ! nawet nie wiedziałem że taką perełkę posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Paweł możesz odłożyć do gablotki jako zabytek za kilka lat możesz drogo sprzedać albo pochwalić się że masz prototyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Też o tym pomyślałem i chyba tak uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Koszulki dla miłośników "Widełków " gotowe Cena 26 zł.plus 9 zł wysyłka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mi też się podobają. Wzór miał więcej szczegółów ,cieni ,ale niestety w tej technice drukowania oddanie identyczne jak szkic jest niemożliwe. I tak wyszły fajnie i co ważne w fajnej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Janusz i za darmową reklamę dokładasz woblera do każdej koszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pewnie że dołożę Rafał do każdej koszulki dla Ciebie gratisa Z tym że te Twoje koszulki z gratisem będą kosztować 46 zł.czyli tyle ile kosztuje większość koszulek okolicznościwych bez gratisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A jaka rozmiarówka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Od M do XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mam kilka modeli powtarzalnych wykonywanych z pianki oraz kilkadzieśiąt modeli niepowtarzalnych wykonywanych z balsy i korzenia.Panie Januszu, zeby było już wszystko jasne , może Pan powiedzieć które dokładnie modele sa wykonywane z pianki? . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Wszystkie posiadające swoją nazwę np.Chiciorek,Bańdziorek itd. Woblery niesamowicie łowne ,efekt ponad 30 lat doświadczeń ,dzięki dopracowaniu parametrów pianki do poszczególnych modeli mogłem uzyskać powtarzalność czyli łowność ,co przy struganiu ręcznym niestety jest niemożliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jest jednak wiele moich modeli które nadal wykonuję z balsy i korzenia olchy których łowności za cholerę nie mogę uzyskać z pianki.Pracują poprawnie ale nie łowią tak jak te strugane z drewna.U mnie najważniejsza jest łowność i dlatego można u mnie nabyć wyłącznie modele testowane z dobrym skutkiem na zwierzętach.Zarwno te z pianki jak i z balsy czy korzenia to lata przemyśleń i testów.Może zabrzmi to nie skromnie ,ale każdy model w swojej klasie to najwyższa światowa pułka .Nie jest to tylko moja opinia ale kilkuset użytkowników łowiących na moje woblerki na całym świecie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wobki doleciały całe i zdrowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Jasiu dla mnie koszulka rozmiar L w wersji czarno-białej niech wiedzą chamy nad Bugiem kto tu rządzi A czy z przodu koszulki jest jakiś mały napis na klacie? Edytowane 19 Lutego 2015 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nadruk jest z przodu.W realu wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A coś Jasiu z tyłu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wolałem nic nie zamieszczać na plecach by nie prowokowło dodatkowo psów goniących wędkarzy nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dla mnie koszulka czarno biała w rozmiarze XXL.Nad Sanem też Wideł rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki Robert za uznanie. Ostatnio byłem dwa lata temu na Sanie i faktycznie na płytkie "Igiełki" przerzuciłem kilkadziesiąt pstrągów i kleni.ale niestety nie miałem poruwnania z wędkarzami łowiącymi na inne woblerki.Było ich wielu łowiących na muchę, gómki ,jakieś białe plastiki woblero -podobne ,obrotówki .Ołowiłem się jak dziki .Nie widziałem żeby w tym czasie ktoś ze spiningiem zaliczył kontakt z konkretną rybą .Podobne efekty jak ja miieli jedynie goście świetnie operujący długą lekką nimfą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi