Szymon3069 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Kupuj Ownery czy inny podobny szajs Tego nigdy nie brakuje. oj to miałem pecha bo ostatnio zabrakło i dostałem odpowiedz: Pan Janusz wszystko wykupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ownerów napewno nie wykupiłem Za darmo bym tego nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tak to brzanówka, ktora łowi głównie klenie i szczupaki, to mój drugi ulubiony wobler, chciorek jest nr1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja dziś dwa pajki na ,,zaczarowany ołówek 7cm ,, nie zdjęciowe ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zeby nie było że nie łowią.. moze nie za wielkie ale... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Pewnie że łowią Jak jest rybka do złowienia to łowią.Niestety Piotrek na Dunajcu bolków ani śladu.W ten wekend nic konkretnego na Rożnowie. Wszystko na "Zawodniczą piąteczkę".Kilka szczupaczków 50-58 cm. kilka bolków 45 cm. kilkanście okoni 25 cm.Sama drobnica.Nie codziennie dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Łowią Twoje wobki bolenie Janusz już bodajże od 3 lat.W tym roku też połowiły ale wielkosciowo bez szału , choć znajomy wyjął bolka pod 80 cm na płytką 7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Łowią bolki od 30 lat. Ty Maćku znasz je dopiero od 3 lat. Super że masz co łowić.U mnie z boleniem totalna bryndza dlatego niestety żeby łowić cokolwiek w maju łowię szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panie Januszu a na odcinku Nowego Sącza idzie coś złowić ? Chodzi mi o szczupaka, bolenia, głowacice? A dokładniej chodzi mi o to miejsce ... most kolejowy - 300m w górę rzeki od fabryki "Koral" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Szymon jak chcesz się coś dowiedzieć odnośnie wody to proszę pisz na priw.W tym temacie pisz wyłącznie na temat moich woblerów i złowionych na nie rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wczoraj chwila na Roznowie od taka mala odmiana, pare drobnych okoni , za to lowcy "glupich karpi" maja urobek, Jasiu powiem szczerze nasze polskie wody slabiutko wypadaja ,gdzie sa te nasze bolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Przeleciały w zeszłym roku przez zaporę i niestety już nie wróciły.To co przeżyło zasiliło stado wiślane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Są tutaj Wczoraj zatrzymali obie turbiny na zaporze poniżej KRK woda spadła dobry metr w pionie w przeciągu krótkiej chwili. Powiem tyle na pewno dwa bolenie były takie kolo metra kilka 70-80 a takich pistoletów sporo. Wszystkie ryby były bezposrednio przy zaporze takze trzeba poczekać na większą wodę by poprzestawaiła ryby..i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Piotr... Także tego... mięsiarze obserwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 znaleźć a złowić dwie różne sprawy...a teorie spiskowe dziejów raczej mnie nie interesują...wolałbym żeby ktoś pilnował by ryby nie taplały się po kamieniach na brzegu lub kałużach....ale dziękuję za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 To chyba jedyny wątek w którym to użytkownicy wrzucają zdjęcia wyrobów autora, więc i ja coś dorzucę Dzisiaj dojechały, jeszcze ciepłe:)Z ciekawostek 12cm wobler pod szczupaki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Panie Januszu, czy mógłby Pan rozszyfrować co to za wobki? Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Pierwszy to tzw.sandaczowa szósteczka ,drugi to boleniowa siudemka,trzeci to płytki bańdziorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dla mnie to sa one takie same 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Pierwszy to tzw.sandaczowa szósteczka ,drugi to boleniowa siudemka,trzeci to płytki bańdziorek.Dzięki wielkie. Po wczorajszym dniu to ja bym je nazwał: szczupakowa szósteczka, szczupakowa siódemka i płytki szczupaczekDla mnie to sa one takie same Mam te wobki już dłuższy czas i dopiero dziś zauważyłem różnicę między wobkiem nr 2 i nr 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Oczywiście gryzie na nie wszystko co w wodzie pływa ,z tym że niwielkie różnice w akcji dedykowane konkretnym gatunkom zauważalne są gdy trafi się na cwane,przekłute, bardzo wymagające ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wczoraj wykopałem z pudła taką 4 cm Twoją produkcję chyba jeszcze z ubiegłego wieku wąziutką, cieniutką i lekko tonącą czyli taką, którą najbardziej lubię W pracy i chyba także w obciążeniu to tak jakby 4cm brzanówka z płytkim malutkim i wąziutkim sterem.Używając na przemian tej o której pisze i 4cm brzanówki połowiłem nieźle, niestety kolega nie "zdążył " cyknąć klenia pod 60.... Więc tylko dla prezentacji wobka wstawiam zdjęcia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Chyba Arku masz rację że to woblerek z ubiegłego wieku Epokowo to chyba "póżny Jaruzelski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dzisiaj wypatrzony boluś taki pod 70 na igiełkę na 14 żyłeczce...ale widok atwartej paszczy i znikającego w niej woblerka bezcenne..a aparat oczywiście baterie szlak trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi