Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie że łowią :) Jak jest rybka do złowienia to łowią.Niestety Piotrek na Dunajcu bolków ani śladu.W ten wekend nic konkretnego na Rożnowie. Wszystko na "Zawodniczą piąteczkę".Kilka szczupaczków 50-58 cm. kilka bolków 45 cm. kilkanście okoni 25 cm.Sama drobnica.Nie codziennie dzień dziecka :)

Są tutaj :P Wczoraj zatrzymali obie turbiny na zaporze poniżej KRK woda spadła dobry metr w pionie w przeciągu krótkiej chwili. Powiem tyle na pewno dwa bolenie były takie kolo metra kilka 70-80 a takich pistoletów sporo. Wszystkie ryby były bezposrednio przy zaporze takze trzeba poczekać na większą wodę by poprzestawaiła ryby..i do boju :D

Pierwszy to tzw.sandaczowa szósteczka ,drugi to boleniowa siudemka,trzeci to płytki bańdziorek.

Dzięki wielkie. Po wczorajszym dniu to ja bym je nazwał: szczupakowa szósteczka, szczupakowa siódemka i płytki szczupaczek

Dla mnie to sa one takie same ;)

Mam te wobki już dłuższy czas i dopiero dziś zauważyłem różnicę między wobkiem nr 2 i nr 3 :lol:

• Like 1

Wczoraj wykopałem z pudła taką 4 cm Twoją produkcję chyba jeszcze z ubiegłego wieku  ;) wąziutką, cieniutką i lekko tonącą czyli taką, którą najbardziej lubię :)

W pracy i chyba także w obciążeniu to tak jakby 4cm brzanówka z płytkim malutkim i wąziutkim sterem.

Używając na przemian tej o której pisze i 4cm brzanówki połowiłem nieźle, niestety kolega nie "zdążył " cyknąć klenia pod 60.... Więc tylko dla prezentacji wobka wstawiam zdjęcia :(

post-51172-0-23517500-1431679812_thumb.jpg

post-51172-0-33870700-1431679838_thumb.jpg

• Like 4