Janusz Wideł Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No to Piotruś miałeś jazdę Żerujące na wylęgu bolki uwielbiają" igiełki" Jak stosuje się odpowiednio skomponowany sprzęt to nawet na uzbrojeniu igiełki czyli kotwicach nr. 12 można wytargać ładnego bolusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Piekny esox panie Januszu:)Cos mi sie wydaje,ze odezwe sie do pana z "malym" zamowionkiem.Pozdrawiam Grzegorz Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam serdecznie Panie Januszu . Gady u Nas gryza i wyżarły mi wszystkie kilery od Pana . No prawie wszystkie . Panie Januszu probuje sie z Panem skontaktowac przez priv ( wyslalem Kilka wiadomsci ) i nie otrzymalem zadnej odp . Moze ma Pan skrzynke zapchana ?! prosze o Pilny Kontakt na priv . Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ten BANDZIOREK to pod wieczór to jednak robi niesamowita robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Pochwal się co teraz łowisz na "Bańdziorka ".Asortyment rybek łowionych na ten model jest dość spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Głownie szczupaki pod wieczór poprostu szaleja za nim z wielkoscia szalu nie ma ale czasami trafi sie cos wiekszego a tak po za szczupakami to sandacz sie trafii oczywiscie wszystko wraca do wody Naprawde zabawa jest swietna:) czekam na ten upragniony 1 czerwca ;p wtedy bede mogl swobodnie ganiac sie z sandaczami i cos czuje ze nie opra sie temu wobkowi troche dalem sobie spokoj z zawodnicza 5 wiec testuje inne Arcydzieła z pan reki pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 To super że "Bańdziorek " u Ciebie wymiata Ja nadal dręczę szczupaki i okonie "Zawodniczą piąteczką " w niedzielę zaliczyłem też dwa brania troci jeziorowej,jak to zwykle bywa ta większa po którymś skoku spadła ,mniejszą około 50 cm. udało się wyjąć ."Bańdziorka" założyłem tylko dwa razy i niestety po kilku rzutach zamiast szczupaka meldował się sandacz .Na początku czerwca jak co roku to moja przynęta numer jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Siemka potrzebowałbym siatki do malowania łuski.Macie może jakąś na zbyciu??? z gory wielkie dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Poszukaj w sklepie z firankami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Poszukaj w sklepie z firankami :clappinghands: :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Rafał to naprawdę dobra rada.Sam kilka latek temu pobuszowałem w sklepie z firankami ,wybrałem odpowiadającą mi fakturkę i śmigam na niej do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Rafał to naprawdę dobra rada.Sam kilka latek temu pobuszowałem w sklepie z firankami ,wybrałem odpowiadającą mi fakturkę i śmigam na niej do dzisiaj Pamiętam mówiłeś mi o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) https://youtu.be/J2gRBOxTkiM Panowie nie opierdzielać się! Edytowane 23 Maja 2015 przez bartolomeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Widać że kleniki gryzą.Napisz na co i w jakich okolicznościach przyrody.U mnie woda 2 metry ponad poziom ostrzegawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Założyłem chiciorka z nadzieją na bolenia. Bolenia niestety nie złowiłem. Uderzyło jednak coś innego... No właśnie, co ja dokładnie złowiłem? Rybka po dość krótkiej reanimacji odpłynęła bez problemu. Chiciorek został zaatakowany pewnie i był cały połknięty. Odhaczenie przebiegło bezproblemowo. Rzeka Ren, strona francuska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ladny zdrowy choc chudy trociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Eee tam chudy Najważniejsze że docenił walory "Chiciorka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Widać że kleniki gryzą.Napisz na co i w jakich okolicznościach przyrody.U mnie woda 2 metry ponad poziom ostrzegawczy A okolicznościowo dziura po korzeniach drzewa, które leży w brzegu, wobek sprowadzany z nurtem i nagłe bach Górski San, więc widoki bardzo zacne, troche tylko uprzykrzały życie dzieciaki rzucające kamieniami ale ołowiłem się kleni jak głupi, ten był największy, po przyłożeniu do wędki 55-56 cm. Tuż przed podniesieniem się wody. Mam tylko prośbę o zidentyfikowanie woblera, bo znalazłem w pudłach, a troche poleżał. http://zapodaj.net/images/8fa4aebacb36e.jpg Edytowane 25 Maja 2015 przez bartolomeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie wiem dlaczego ale nie chce mi się wyświetlić Twoje zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie wiem dlaczego ale nie chce mi się wyświetlić Twoje zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Strzelam że zawodnicza piątka... ale pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 W tym roku u mnie ten woblerek wymiata od kwietnia klenie ,okonie ,szczupaki Dzisiaj też liczę na "Zawodniczą piąteczkę " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Odpowiem w temacie wszystkim na raz , kolegom mającym podobny dylemat .Piszecie że "Chiciorek " to boleniowy kiler na waszej wodzie .W końcu łowicie bolenie w miejscach ,w których od lat próbowaliście wcześniej złowić tą cwaną rybkę ale bez "Chiciorka" efekty były zerowe.Same pozytywy na temat przynęty i jedno ale :dlaczego nie mogę złowić na "Chiciorka"bolenia większego niż 70 cm.Często koledzy proszą o tą samą przynętę ale 8-9 cm.Osobiście uważam że w przypadku bolenia wielkość przynęty ma małe znaczenie jeśli chodzi o selektywność .Jak ma pod dostatkiem rybek po 5 cm . to na nich żeruje, jak dostatek 12 cm . to wali w takie śledzie ."Chiciorek" działa super na każdej wielkości bolenie żerujące na małej uklejce .Jak będą w łowisku te większe niż 70 cm.to na pewno takiego złowicie.Na potwierdzenie mojej tezy , dwa z przed dwóch lat po 85 cm. Oba na "Chiciorka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Janusz Ty to skromny jesteś U mnie coś nie bardzo bolki chcą współpracować z Twoimi woblerami kurde.... Tyle że ja używam większych od tego chiciorka... Są, widzę je, ale nie mogę ich zaczarowaćAle Bolek pierwsza klasa Edytowane 28 Maja 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi