Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

To może Tomku brakuje Ci "Chiciorka" :) Jak masz moje większe modele to spróbuj łowić nimi na trzymanego w nurcie albo prowadzić w bardzo wolnym tępie.Nie boleniowe prowadzenie ale w przypadku moich wobków najczęsciej przynosi efekty :)

Panie Januszu, nie mam pytań :o

Godzinka nad rzeką na rozpoczęcie sezonu i:

- sandacz między 50 a 60 cm

- a na deser nieproszony gość, wąsik z 80 cm.

Rzecz jasna wobler Wideł - nocna sandaczówka prowadzona skokami :wub:

Jeszcze mi pikawa wali po tym sumie, myślałem że to sandacz pod 90 cm :wub:

• Like 1

Panie Januszu, nie mam pytań :o

Godzinka nad rzeką na rozpoczęcie sezonu i:

- sandacz między 50 a 60 cm

- a na deser nieproszony gość, wąsik z 80 cm.

Rzecz jasna wobler Wideł - nocna sandaczówka prowadzona skokami :wub:

Jeszcze mi pikawa wali po tym sumie, myślałem że to sandacz pod 90 cm :wub:

Jasiek nie rób tak skutecznych woblerów bo jeszcze ktoś zawału dostanie! :D :D :D

• Like 2

Sam nie mogę wyjść z podziwu jak "Zawodnicza piąteczka " wymiata.Dzisiaj na brudnej wodzie trzy sandaczyki 58-60 cm.szczupaczek 60 cm .,klenik 40 cm . a na koniec spory sumek na oko jakieś 130 cm zabrał mi zawodniczkę :( Nie miałem zapasowej.Jak mi ją zabrał nie miałem już brania na inne woblerki.W maju ten wobler dla mnie na mojej wodzie to numer jeden ,w tym roku atrakcyjność zawodniczki kusi rybki i w czerwcu :)

post-54111-0-82625700-1433185087_thumb.jpg

• Like 10

No Mariusz, fajne te okonie :) U mnie nadal "Zawodnicza piąteczka" kosi sandacze ,szczupaki i okonie.Wczoraj było słabiej ale dwie przyzwoite rybki zaliczyłem. W miejscach  gdzie łowię płytka szósteczka jak na razie działa zdecydowanie słabiej od zawodniczki.Okonie ,boleniki 35-45 cm.fajnie reagują na szósteczki ale sandacze i szczupaki aktualnie na nią nie reagują.