Janusz Wideł Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To może Tomku brakuje Ci "Chiciorka" Jak masz moje większe modele to spróbuj łowić nimi na trzymanego w nurcie albo prowadzić w bardzo wolnym tępie.Nie boleniowe prowadzenie ale w przypadku moich wobków najczęsciej przynosi efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Przygotuje jakąś przegrudke w pudełku na parke.Myślę że sie nie pogryza z reszta.Może woda w Dunajcu trochę sie wyczysci.Póki co liczę na płytkie piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Przygotuje jakąś przegrudke w pudełku na parke.Myślę że sie nie pogryza z reszta.Może woda w Dunajcu trochę sie wyczysci.Póki co liczę na płytkie piątki.Jeśli chodzi o Dunajec to wczoraj była masakra dzisiaj jest już dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Przed wczoraj Dunajec tak huczał że musiałem podgłośnić telewizor.Od wszelkiego złego wyciągnołem łódkę na taras i założyłem silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie martw się Jasiek,- wszyscy ci co zamówili wobki na 100% modlą się by Twojej piwnicy nie zalało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Jasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Jasia 20150529_191032.jpgA Lunatik na agrafce ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Chodziło mi o koszulkę zdjęcie dodane z telefonu.....może je ktoś obrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Chodziło mi o koszulkę zdjęcie dodane z telefonu.....może je ktoś obrócić? Tak będzie lepiej widać Edytowane 30 Maja 2015 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Rano byly lipienie ,tera laduje 'widly" do pudelka, sandacze czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Płytka piąteczka w akcji. Powoli zaczynam rozróżniać widełki w pudełku:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Filip gratulacje.Kawał rybki Mariusz na pewno połowisz..Sandaczyk dzisiaj gryzie aż miło. Przez godzinkę cztery takie 58-62 cm.Nadal" Zawodnicza piąteczka " wymiata dosłownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Polowilem jak mowisz do bolu Renska 6", i odchudzony bandziorek robil robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Panie Januszu, nie mam pytań Godzinka nad rzeką na rozpoczęcie sezonu i:- sandacz między 50 a 60 cm- a na deser nieproszony gość, wąsik z 80 cm. Rzecz jasna wobler Wideł - nocna sandaczówka prowadzona skokami Jeszcze mi pikawa wali po tym sumie, myślałem że to sandacz pod 90 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Panie Januszu, nie mam pytań Godzinka nad rzeką na rozpoczęcie sezonu i:- sandacz między 50 a 60 cm- a na deser nieproszony gość, wąsik z 80 cm. Rzecz jasna wobler Wideł - nocna sandaczówka prowadzona skokami Jeszcze mi pikawa wali po tym sumie, myślałem że to sandacz pod 90 cm Jasiek nie rób tak skutecznych woblerów bo jeszcze ktoś zawału dostanie! :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Sam nie mogę wyjść z podziwu jak "Zawodnicza piąteczka " wymiata.Dzisiaj na brudnej wodzie trzy sandaczyki 58-60 cm.szczupaczek 60 cm .,klenik 40 cm . a na koniec spory sumek na oko jakieś 130 cm zabrał mi zawodniczkę Nie miałem zapasowej.Jak mi ją zabrał nie miałem już brania na inne woblerki.W maju ten wobler dla mnie na mojej wodzie to numer jeden ,w tym roku atrakcyjność zawodniczki kusi rybki i w czerwcu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jasiu gdzie bolenie ?????????????? juz powinny sie wieszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 W czerwcu łowię sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mialy byc sandacze a byly okonie tez ciesza "renska" 6 ,zalozona do konca juz nie sciagnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 No Mariusz, fajne te okonie U mnie nadal "Zawodnicza piąteczka" kosi sandacze ,szczupaki i okonie.Wczoraj było słabiej ale dwie przyzwoite rybki zaliczyłem. W miejscach gdzie łowię płytka szósteczka jak na razie działa zdecydowanie słabiej od zawodniczki.Okonie ,boleniki 35-45 cm.fajnie reagują na szósteczki ale sandacze i szczupaki aktualnie na nią nie reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 U mnie na wodzie 1;5-2 metry pod wieczor tylko renska 6 " mysle ze plytka 9" tak samo by kosila tylko ze narazie lowie lekko, kij do 10g ///batson////czyli mocno niedoszacowany w jednoskladzie to nawet spora ryba wyjedzie expresem ,wiec ta 6" jest optymalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Taki oto bolenik z Wisły na 7 boleniową Pana Janusza chlapniecie bolka- 2 rzut i boleń nie oparł sie ,,widełkowi" tak zjadł że miałem problem z wyhaczeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zawodnicza piąteczka... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi