sw.RP Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nigdy Mariusz nie ogonisz wszystkiego jednym woblerem. Zaczarowany ołówek, bańdziorek jak ich nie widać ataków na powierzchni jest super .Nocna sandaczówka w ciemno, a najlepiej jak biją po powierzchni.Oczywiście jest wobler na którego żre wszystko przez miesiąc -dwa tak jak z tym modelem o którym pisze Rafał.Bardzo ciężka, choć pływająca, płytka sandaczówka 8 cm.W dzień walą w nią bolki, po zachodzie sandacze i sumki Dziękuje bardzo! zdrajca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Akurat tej przynęty nie mam:) ale zanotuje sobie:) zaczne więc od bandziorka, jak bedą bić przy powierzchni cos plycej pracującego tez sie znajdzie, tylko ze mniejszy kaliber... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Niech Ci będzie zdrajca Ile masz Rafał takich woblerów ? Może znasz kogoś kto takowe posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Niech Ci będzie zdrajca Ile masz Rafał takich woblerów ? Może znasz kogoś kto takowe posiada Mam mieć więcej :D :D ale się o.......asz .Jednego znam bo mi pod.....ił i oddać nie chce. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Panie Januszu co to za wobler? Niestety po kilku sumach zaczęły wychodzić drzazgi:( Musze go ratować bo jest mega lowny. ma 6cm ale jest szerszy i ma inna pracę niż hiciorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Bandziorek a raczej Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pudło Rafał To "Pękata szósteczka" . Klenie i średnie szczupaki nie zostawiają na niej śladu .Niestety nie przewidziałem że będzie skórowana przez sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pudło Rafał To "Pękata szósteczka" . Klenie i średnie szczupaki nie zostawiają na niej śladu .Niestety nie przewidziałem że będzie skórowana przez sumy Zawsze mi się mylą te dwa woblery!powinieneś je podpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. Właśnie mam bandziorki i to nie ten model. Ten jest zabójczy u mnie przede wszystkim na bolenie. Bije na głowę bandziorki, hiciorki, piątki. W sumie to już wszystko na niego złowiłem co zamieszkuje w mojej rzece, sum, szczupak,sandacz, boleń, kleń, jaź, okoń. Mega uniwersalny wobler Edytowane 26 Czerwca 2015 przez dekosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Miał być kleń na Chiciorka , a tu taka niespodzianka żyłka 0,16 , patyk do 18 gr oj była jazda 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no jazda była aż się dziwie że wytrzymał ten zestaw tylko błagam następnym razem jak masz zamiar zapinać sumy to nie na kleniowym zestawie haha na Widły to chyba lepiej nie łowić delikatnym sprzętem bo jak widać lubią atakować większe ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Szalejesz Gregor 269 Gratulacje ! Na o,16 mm to chyba na długo zapamiętasz ten hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jaki uśmiechnięty ten sumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Na taki zestawik holować taką kijanke to musi być frajda. Łowca nastawiony na lekko, a tu bach i mała lokomotywa na końcu zestawu.Adrenalinka skacze i zaczyna się jazda ... To jest to. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki za miłe słowa Oj zapamiętam na długo zapamiętam .Po całej akcji nie wiem kto był bardziej zmęczony wąsik czy ja ale on szybko odpłynął a ja posiedziałem chwilę na kamyku aby dojść do siebie hahaDzięki Piotrek za podebranie bez ciebie byłoby krucho "Widły" mają moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jednak w nocy ,,zaczarowany ołówek,,nie ma sobie równych,na zdjęciu kolega Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja się nasiedziałem w ciemnościach ale niestety ryby ani widu ani słychu... tylko bóbr prawie mnie ochlapał wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja się nasiedziałem w ciemnościach ale niestety ryby ani widu ani słychu... tylko bóbr prawie mnie ochlapał wodą Tylko powolne prowadzenie działa!i wobler prowadzony przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Tylko powolne prowadzenie działa!i wobler prowadzony przy dnie. Tak też robiłem. Głęboko, płytko, szybko, powoli, średnio, długie przytrzymanie, obławianie każdego zakątka rzeki i nic. Są takie dni że żadne prowadzenie i nawet najlepsza przynęta nie wiele zdziałają. Może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Klenik na 7cm Widła nie jestem pewien ale wobler to pływak płytko chodzący troszke grubszy w brzuchu jak 7cm boleniówki Edytowane 29 Czerwca 2015 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Panie Januszu można prosić o identyfikacje tego wobka tak w razie czego gdybym urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nocna sandaczówka 7 cm. strugana z korzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 hmmm nocne sandaczówki posiadam i są zdecydowanie grubsze i szersze ten wobler jest bardzo podobny jak 7cm boleniowo sandaczowe on jest podobny kształtem do bandziorka a jednak nie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 myśle ze to płytka 7 albo płytki bandziorek nie mogę się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zrób kilka fotek w zbliżeniu to wykluczymy pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi