paweł0891 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Panie Januszu , może to nie jest taki zły pomysł z tym opisem na woblerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No ,jakoś nie widzę tego technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No ,jakoś nie widzę tego technicznie.Janusz na sterze jest dużo miejsca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Panie Januszu wystarczyło by ogólnie nazwa np Zaczarowany ołówek -z chiciorek -czawodnicza piąteczka- p itd.Wiadomo że każdy zamawia indywindualnie woblery na różne wody ,ale dużo kolegów zgaduje na jakiego wobka Pana produkcji złowiło piękną rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 hmmmm a może jakiś skrótowy opis ? jakis numerek albo coś innego albo pierwsze litery ? coś jakby inicjał np. pękata 6 -> P.6 A tak poważnie to niektóre wobki można bez problemu rozróżnić ale są też takie które myla mi się bez przerwy nie mogę ich rozróżnić przez co jak coś zerwe to nie wiem co zerwałem i jest problem bo nie wiadomo co zamówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_aug Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Grubasek na chiciorka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Panie Januszu ja mam pańskie woblery nic na nie nie złowiłem bo po prostu w Borach wszystko jest zjedzone.Mam kilka modeli ale sam nie wiem jak one się do końca .......nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Popróbuj połowić tam gdzie jeszcze są ryby Jak nie wiesz jaki to model to po prostu wyślij mi fotkę i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jasiu dzieki za "olowki' klasssssa takie chcialem i te "seledynowe boczki " wysle Ci fotki co 'zdzialaly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Super Mariusz że Ci się spodobały Śmigam na urlop .Przez kilka dni nie będę odpowiadał na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gammbler Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 witam jest szansa zakupu? noname.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Chcesz tego z dziurami Oczywiście jest taka szansa.Pytania proszę kierować na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_aug Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Czy to jest płytka 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Zgadza się Jaśku już po urlopie? Edytowane 10 Lipca 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertto Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam.Panie Januszu aktualną ofertę wobków można gdzieś obejrzeć? W tamtym roku zakupiłem kilka sztuk, lecz zostały mi tylko 3 woblerki i czas się doposażyć bo dawały radę Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Najwięcej sprawdzonych w bojach modeli znajdziesz na pierwszej stronie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Woblerki dotarły. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke rownież ząbki odbił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke rownież ząbki odbił No to masz autografy! na ,,Widłach,, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No to fajnie że działają Nie przejmuj się kiloma dziurkami. Jak wyrąbią Ci dziurska jak po gwożdziu to woblery zaczną Ci tonąć.Tonięcie to sygnał że woblera należy wysuszyć przez parę dni i załatać dziury klejem dwuskładnikowym najlepiej Distalem Rapid.Nie ma się czym martwić, korzeń to nie lipa . Obojętne czy mokry czy suchy nigdy nie pęcznieje dlatego nie musisz się martwić że jak dostanie wody to napęcznieje i rozwali okleinę.Sandaczówki wytrzymują bez naprawy około 40 średnich sandaczy.Wiadomo jak trafi się jakieś wielkie bydle z zębami jak cyrkiel to nawet nówkę nie śmiganą potrafi nieżle sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 właśnie w tym problem że to nie były ząbki tylko zębiska sandacz był konkretny zostawił dziurska jak po gwoździu byłem pewien że to sum szedł po dnie w środek wisły do tej pory nie mogę sobie darować że spadł no ale coż przynajmniej znowu mam ochote jechać nad wisłe wiem że tam są mam nadzieje tylko że nie zapamiętają widełków i znowu dadzą się nabrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jasiu co to za model? ,kupilem z 2 reki wiec trzeba stworce zapytac aby domowic "klona" bardzo ciekawy wobler ma ok 6 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Na moj gust i wiedzę to "płytka 6"albo jak kto woli "renska szóstka".Ale niech sie wypowie p.Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Renskie 6" mam ten wobek jest bardziej wygrzbiecony, idealnie wywazony w wodzie "zawiesza" sie 30-40 cm pod powieszchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi