Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Januszu wystarczyło by ogólnie nazwa np Zaczarowany ołówek -z chiciorek -c

zawodnicza piąteczka- p itd.Wiadomo że każdy zamawia indywindualnie woblery na różne wody ,ale dużo kolegów zgaduje na jakiego wobka Pana produkcji złowiło piękną rybę

hmmmm a może jakiś skrótowy opis :) ? jakis numerek albo coś innego :) albo pierwsze litery ? coś jakby inicjał :) np. pękata 6 ->  P.6    :) A  tak poważnie to niektóre wobki można bez problemu rozróżnić ale są też takie które myla mi się bez przerwy :) nie mogę ich rozróżnić przez co jak coś zerwe to nie wiem co zerwałem i jest problem bo nie wiadomo co zamówic :)

Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki :P a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach :) pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum :) a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke :) rownież ząbki odbił :)

Panie Januszu jest problem ryby zepsuły mi wobki :P a tak serio to dziś w nocy dwa duże sandacze na kiju niestety dwa spady :/ zostały zębiska na wobkach :) pierwszy na płytki ołóweczek dał popalić jechał dobrze z hamulca prawie jak sum :) a drugi na zatrzymaną w nurcie nocną sandaczówke :) rownież ząbki odbił :)

No to masz autografy! na ,,Widłach,, :D

• Like 4

No to fajnie że działają :) Nie przejmuj się kiloma dziurkami. :) Jak wyrąbią Ci dziurska jak po gwożdziu to woblery zaczną Ci tonąć.Tonięcie to sygnał że woblera należy wysuszyć przez parę dni i załatać dziury klejem dwuskładnikowym  najlepiej Distalem Rapid.Nie ma się czym martwić, korzeń to nie lipa . :) Obojętne czy mokry czy suchy nigdy nie pęcznieje dlatego nie musisz się martwić że jak dostanie wody to napęcznieje i rozwali okleinę.Sandaczówki wytrzymują bez naprawy   około 40 średnich sandaczy.Wiadomo jak trafi się jakieś wielkie bydle z zębami jak cyrkiel to nawet nówkę nie śmiganą potrafi nieżle sponiewierać :(

właśnie w tym problem że to nie były ząbki tylko zębiska :P sandacz był konkretny zostawił dziurska jak po gwoździu :) byłem pewien że to sum szedł po dnie w środek wisły :) do tej pory nie mogę sobie darować że spadł :) no ale coż :) przynajmniej znowu mam ochote jechać nad wisłe :) wiem że tam są :) mam nadzieje tylko że nie  zapamiętają widełków i znowu dadzą się nabrać :P 

• Like 1