Janusz Wideł Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Płytka sandaczowa szósteczka w wersji neutral Kilerek w swojej klasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 rozumiem, ze konkretne zamówienie na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgadza się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Boleń nie duży ale za to branie meeega atomowe strasznie silny egzemplarz konkurs bez nagrody kto zgadnie jaki to woblerek ? oczywiście wiadomo że wideł ale jaki model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzień dobry. Ołówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Wygląda jak płytki ołówek albo nocna sandaczówka Widzę że nie marnujesz nocek w łóżku Fajny boluś.Ten to przynajmniej nie pogryzł woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 zgadliście płytki ołówek fakt staram się nocy nie marnować lecz tej nocy niestety woda chyba przybierała i syf płyną :/ zanderki kiepsko wychodziły ale za to boleniowi to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgadza się no to poszło zamówienie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Renska 4.5 lowi klenie naprawde dopracowana konstrukcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Właśnie wróciłem z rybek."Chiciorek " dzisiaj wymiatał wszystko co wodzie piszczy. Z grubego nurtu dwa pstrążki po 37 cm,z wlewki klenik 40 cm.,z płani kilka okonków 25-30 cm., na końcówce płani szczupaczek około 60 cm.odgryzł mi "Chiciorka "na brzegu i uciekł mi z ręki Tak to bywa jak człowiek chce delikatnie bez uszczerbku dla zdrowia wypiąć rybkę.Drobna akcja "Chiciorka '' 5,5 cm.jest aktualnie identyczna jak 4-5 cm tegorocznego wylęgu okonia i bolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Czyli tzw "sieczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Sieczka to "pchełki" 2,5 cm. ostatecznie "Igiełka " 3,5 cm. ''Chiciorek " 5,5 cm.to już kawał zwierza Na Warcie wymiata bolki i sandaczyki 80 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To te 11" i 14" co mi zrobiles to juz pelnowymiarowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Trolingowe olowki 9 cm w super lownym sandaczowym malowaniu. Edytowane 28 Lipca 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Śmigam jutro na urlop. Przez kilka dni nie będę odpowiadał na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wróciłem z urlopu Pochwalcie się czy gdzieś w tym skwarze "Widełki " działają. Ja przez ostatni tydzień miałem tylko kontakt ze smarzoną flondrą i wędzonym śledziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 U mnie bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wróciłem z urlopu Pochwalcie się czy gdzieś w tym skwarze "Widełki " działają. Ja przez ostatni tydzień miałem tylko kontakt ze smarzoną flondrą i wędzonym śledziem Dorsza (świeżo złowionego) nie dowieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Był dorszyk ale każdy kogo spytałem mówił prawdę że teraz to tylko rybka mrożona.Widziałem co rybacy przywozili.Flądra ,babka,okonki morskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie tylko u Ciebie A u mnie nie tak źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Bo ty Rafał jesteś nocny marek. Teraz żeby połowić trzeba się przestawić na tryb życia wampirów. Pochwal się co i na co połowiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Bo ty Rafał jesteś nocny marek. Teraz żeby połowić trzeba się przestawić na tryb życia wampirów. Pochwal się co i na co połowiłeś.Wstydzę się :)tylko w nocy coś się dzieje!i ,,zaczarowany ołówek,, jest bezkonkurencyjny w tym jak i zeszłym roku.(i niech tak zostanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 U mnie na Popradzie wczesnie rano albo pozno wieczorem ostatnio sluzarek w nat. kolorkach 4 cm cos lowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 a u mnie kleniowa płytka 4-ka takie coś wczoraj kosiła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi