sw.RP Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Szczupaki też je gryzą u mnie najlepiej działa głęboki!nieważna pora dnia. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Raffaello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Brawo Rafał.Fajna rybka U mnie wczoraj płytki ołówek kosił aż miło. Na wersję głęboką kolegę sponiewierał sumek i na koniec zabrał mu wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Mnie dzisiaj woda także zabrała ostatniego Twojego wobka .Wcześniej wyjął 2 rybki.Przez zimę zrobimy zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) A u mnie dzisiaj poranek pełen wrażeń. Najpierw sum zabrał mi bańdziorka robiąc przy tym 150m odjazd i pokazując kto jest królem Odry. Następnie ładny kleń udowodnił mi, że łatwiej go złapać niż wypiąć i skończyłem z grotem w palcu zawodniczej piąteczki. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez krisspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzisiaj otworzyłem kopertę, a w niej...? Prawdziwe cacuszko wykonanie perfecto Wielkie dzięki Janusz Micha się cieszy od 9,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Podlacze się. Gdzie kupić i jaki jest wybór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Fajnie Łukasz że sprawiłem Ci frajdę. Pytanka odnośnie zakupu proszę na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Witajcie jak polowy u TeamWidel? na tych upalach co sie Wam sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wszystko Wieczorkiem na okonie i klenie "Igiełka","Bączek","Płytka piąteczka","Zawodnicza piąteczka",po zmierzchu bez konkurencyjny na sandacza jest płytki "Zaczarowany ołówek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romuald Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam. Panie Januszu, który model Pana woblerów poleciłby Pan do łowienia w gliniankach? Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 To zależy od głębokości wody i od ilości roślin wodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romuald Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Roślin praktycznie nie ma, tylko gdzieniegdzie trzciny przy brzegu. Głębokość tak do 2,5 m. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ołówek!a raczej dwa jeden płytki,jeden głęboki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Zgadza się Rafał. Ołóweczki są zabójcze na grubego zwierza ale być morze staw obfituje w średnie szczupaki i ładne okonie.Na wszelkiego typu stawach po żwirowych najchętniej stosuję piąteczkę zawodniczą,pękatą szósteczkę i bańdziorka. Zarówno trafiają się szczupaki jak i ładne okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 E tam! przedwczoraj złowiłem bolusia niewiele większego niż wobler! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 A ja 2 szt okoni po 17cm na renska 6.Dziwne jest ze potem oblowilem małymi woblerami i bez efektu.Chyba cos wywale z przegrodek, a w to miejsce zamowie u p.Janusza cos na chlodniejsza porę roku.W ub.niedzielę znalazłem zatoczke z głęboką woda 3-4 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wszystko Wieczorkiem na okonie i klenie "Igiełka","Bączek","Płytka piąteczka","Zawodnicza piąteczka",po zmierzchu bez konkurencyjny na sandacza jest płytki "Zaczarowany ołówek" Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Igiełka rządzi ostatnimi czasy bezapelacyjnie.Gabarytowo jak to mówią d... nie urywa za to ilościowo całkiem całkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jak widać Wideł rządzi praktycznie wszędzie , a jak zobaczyłem tego wieczornego bolka na Widła to mi szczena opadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Na Dunajcu dzisiaj też igiełka dawała czadu.Wziąłem jednego kija z żyłką 0,22 m pod sandaczyka i łowiłem woblerkami 8 plus.Kolega zabrał kija z żyłeczką 0,18 mm i cały wieczór śmigał igiełką.Deszcz,wiatr a on targał klenia za kleniem.Kilkanaście fajnych rybek w tym przynajmniej dwie ponad 50 cm. Akurat dzisiaj nie wziąłem szpuli z 0,16 mm. 0,22 m to bym igiełką za bardzo nie śmignął .Jak pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Janusz mi wczoraj sluzarek w nat. kolorze sie sprawdzil woda jeszcze ciepla ryba stoi w szorkach przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dunajec okolice Tarnowa" moja"kamienną opaska 3 brania 1-płytka piątka f klen 38 i okon 26, 2-płytka piątka s klen41, płytka siódemka f klen45.Na inne wabiki ani pukniecia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 A u mnie na Dunajcu praktycznie z dnia na dzień zniknął sandacz i okoń. Wygląda na to że spłyneły do Rożnowa miesiąc wcześniej niż zwykle.Zostały tylko klenie.Kilka takich 35-45 cm.za wieczór to norma .Najlepiej reagują na "Starego pstrągowego " 5 cm. w wersji płytko i głęboko schodzącej w zależności od miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Czy to zwiastun wczesnej i srogiej zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Mnie rzeka ilościowo nigdy nie rozpieszcza, ale czasami jedna ryba wystarczy. Łowienie kleni zaczynałem z igiełką i najprawdopodobniej to, że wierzę w nią najbardziej, daje mi najwięcej ryb. Ryba niemierzona, bo tylko jak nie mam miarki ze sobą to wtedy coś łowię Igiełka była prowadzona z prądem na granicy szybkiego i wolnego nurtu. Edytowane 11 Września 2015 przez flpbl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi