Janusz Wideł Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Super Paweł że połowiłeś. Ten wobek na fotce to głęboki bączek czy coś większego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 mi to chyba na 6 wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Paweł Ty lepiej pakuj Widły w pudełka na sobote i jedziemy na cały dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wieczorna rapka na 7-ke Edytowane 17 Października 2015 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panie Januszu, czy ma Pan w ofercie coś jak płytka siódemka lub płytki bandziorek, ale w wielkości około 9cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zaczarowany ołówek w płytko schodzącej wersji chyba tak to się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 nie wiedziałem, że jest w takiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Płytki "Zaczarowany ołówek" ma 9 cm. Fantastycznie spisuje się w tym sezonie od końca sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 napisałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zaczęło się ładnie kleniem 56 cm. Rozwinęło się lepiej boleniem 71 cm, a skończyło leszczem 68 cm... Dwie pierwsze rybki wzięły na zawodniczą piąteczkę, a leszcz na coś płytkiego w okolicy 6-7 cm(nie jestem w stanie rozpoznać). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Brawo Filip Każda z tych rybek w swojej klasie to już kawał zwierza. Jedną taką złowić za wyjście to frajda a trzy to już mega frajda "Zawodnicza piąteczka" ma moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Taki miejski trzydziestak z wczoraj, mój największy w tym sezonie:) Zaczarowany ołówek Niestety ostatnie dwa ołówki wczoraj zerwałem na zaczepach:( będzie trzeba zimą uzupełnić zapasy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Brawo Mariusz. Fajny okonek i fajne fotki.Podejrzewam że z ołóweczkiem polowałeś na grubszego zwierza To kicha że urwałeś ostatniego U mnie na zaporówkach to teraz najłowniejszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 No miały być sandacze ale się ich nie doczekałem ale z Pana woblerami rzadko kiedy schodze o kiju, prawie zawsze się coś uwiesi i nigdy nie wiadomo co będzie następne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Wszystkie wobki p.Janusza sa jak zaczarowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Wyścigowy rapek na ,,zaczarowaną siódemkę ,, Edytowane 19 Października 2015 przez Raffaello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 73 cm kolegi na Januszowego woblera! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 znaczy się na bandziorka! ulubionego wobka Tomasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gratulacje Tomek Super rybka Na podniesionej wodzie w lecie oraz w jesieni jak nie widać ryb na powierzchni "Bańdziorek"to rewelacyjna przynęta nie tylko na bolenie. Gryzą ją zarówno sandacze ,szczupaki jak i okazowe klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 zgłaszam sandaczyka takiego pod 70 na ołówka tym razem w głębszej wersji rybka oczywiście nocna jak się dogrzebię do aparatu to wrzucę fotkę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zazdroszczę wam chłopaki takich rybek. Mój bandziorek już na drugim wypadzie zawisnął na drugim brzegu na trzcinie. Przebrodziłem całą rzeke z pomoczoną kamizelką żeby dorwać tego wobka i miałem już go prawie w ręku... Z mojej nieuwagi trąciłem dziada szczytówką i spadł do wody. Czemu on był tonący?! Haha No cuż bywa i tak... Gratuluję łowcom i twórcy tych oto wobków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Mi wczoraj nocna sandaczówka 9 uratowała wyjazd, mały bo mały ale sandaczyk wyjechał. W ogóle nocna 9 wymiata, łowi wszystko.Panie Januszu, robi Pan ten wzór w rozmiarze 7 i 11 cm? Co do ołówka, głęboko chodzi, ora na moich wodach dno. na razie jeszcze nic na niego nie trafiłem. Ale liczę, że się jeszcze w tym roku przełamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nocne sandaczówki strugane są z korzenia olchy ,dlatego mogę je zrobić w każdej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Rafal ladne bolki w Maju Czerwcu nie braly a teraz na traconej wodzie sie udalo gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam Który woblerek ze stanji Wideł jest najodpowiedniejszy na nocne sandacze na płytkie wody przy brzegowe i gdzie można nabyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi