sw.RP Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Akurat woda w Pilicy jest teraz krystalicznie czysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam Który woblerek ze stanji Wideł jest najodpowiedniejszy na nocne sandacze na płytkie wody przy brzegowe i gdzie można nabyc ?Poczytaj wątek a się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Oczywiście najwyższa półka to nocniki strugane z korzenia.Jak na teraz nie odbiegające łownością od nocników są płytkie "Zaczarowane ołówki","Płytki bańdziorek", Płytkie siudemki i ósemki.Jak jesteś zainteresowany to napisz do mnie na priw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Siódemki* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzisiaj robotę zrobiły ołówki 9cm. Najpierw zameldował się sandaczyk dobre 60 i klenik koło 40 na głęboko schodzący model potem płytsza opaska i już klasyczny ołówek i kleń dobre 50cm. Były jeszcze dwa stuknięcia jednak bez efektu brzegowego, dziś niestety bez zdjęc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Januszu, twój wątek cieszy oczy. Woblery, porady dla wędkarzy i łowione ryby. Jak kiedyś uda mi się pojechać do Nowego Sącza, to mogę cały dzień za tobą plecak i wędki nosić Gratuluję rozwijającego się wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dziś z kolega @bencur połowilismy trochę kleni , na Widły oczywiście , rządziła pękata szóstka i płytka piąteczka , pozdrawiamy Panie Januszu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Paweł Wisełka?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dzięki Joker.Jakoś to tak samo leci Oczywiście wielkie podziękowania kolegom pokazującym tu swoje osiągnięcia.To oni tworzą ten wątek. Ja was Paweł również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Paweł Wisełka?...Dujajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Eeee nie wierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Przedpremierowo dostałem od kolegi Piotrka jednego ołówka 9cm.Moje są w drodze, a że nie wytrzymałem do "uprosiłem" jednego.Może godzina rzucania ? Efekt w wątku o krakowskiej Wiśle Sandaczowe 75cm http://jerkbait.pl/topic/28547-wisła-koło-krakowa/?p=1762796 Edytowane 29 Października 2015 przez michcio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Piękny ! Gratulacje Michał. U mnie również ołóweczki czarują .Ilościowo dość fajnie ale od kilku tygodni nie mogę przekroczyć 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam czy mógłbym prosić na Pw jakieś zestawienie $$$$$$ za widlaste wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jak już wyżej Paweł wspomniał Widełki ostatnio rządza klenie biorą że aż ręka boli mniejsze wieksze ale z każdego jest uciecha przez zime uzupełnie Widełki bo troszkę zestaw mi się uszczuplil przez sezon a Tu jeden z ostatnich kleników może nie za duże ale strasznie silne i waleczne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Brawo bencur.Ładne te kleniki łowisz. Mam klenie 200 m od domu i jakoś nie mogę się na nie wybrać .Tak mnie wciągneły sandacze że ostatnio każdą wolną chwilę poświęcam tej rybce.Jesienne klenie faktycznie pięknie chodzą na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Panie Januszu, a zdarza sie Panu robić wobler typu nocna sandaczowka 9 - ale schodzący zdecydowanie głębiej, tak zeby dało sie go poprowadzić na 2/2,5 metra, zachowując pracę nocnej? Mam przeczucie, że byłby to kiler na szczupaki ze stromych stoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Idealnym modelem schodzącym na 2-3 m. zarówno na sandacze jak i szczupaki jest "Zaczarowany ołówek"9 cm. lub "Szczupakowy"-9 cm.schodzący 3-4 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ołówek oczywiście mam. Myślę, że pora spróbować szczupakowy 9.Dzięki za ekspresową odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 I znowu kleń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Fajne klenisko. Co mu się spodobało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Idealnym modelem schodzącym na 2-3 m. zarówno na sandacze jak i szczupaki jest "Zaczarowany ołówek"9 cm. lub "Szczupakowy"-9 cm.schodzący 3-4 m.Czy można wstawić fotkę szczupakowego-9cm. Zaczarowane ołówki mam i u mnie na Odrze są to bardzo łowne woblery. Ciekaw jestem wyglądu szczupakowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Szczerze ? żebym to ja sam wiedział co to za wobler haha sorka wiem Widełek ale jaki ? coś jakby szósteczka tylko troszeczke mniejszy chyba 5 ? nie wiem ma kropki na bokach teraz zauważyłem że widać go na poprzednim zdjęciu Edytowane 2 Listopada 2015 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Na poprzednim zdjęciu jest szadzik 5cm albo szadzik 5,5 cm. Wyglądają bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czy można wstawić fotkę szczupakowego-9cm. Zaczarowane ołówki mam i u mnie na Odrze są to bardzo łowne woblery. Ciekaw jestem wyglądu szczupakowego. Proszę, tak wygląda szczupakowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi