krisspin Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 I ja przyłączam się do życzeń i mam nadzieję, że przyszły rok będzie dla nas jeszcze lepszy. Ja dzięki ołówkom nie narzekałem na brak wrażeń i serdecznie pozdrawiam twórcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wielkie dzięki za życzenia. Faktycznie Zaczarowany Ołówek to super skuteczny model.Od końca sierpnia do końca listopada wszystkie porządne ryby złowiłem właśnie na ołówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 I Dzisiaj na12cm woblerka miałem dwa brania. Jeden wyjęty, przy drugim niestety zawiódł kołowrotek ( prawdopodobnie oporówka) a mógłby być fajny zanderek. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie odpuszczasz Fajna rybka Dwunastka w akcji to już kawałek woblera.Najważniejsze że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 No dobra Januszku biorą na twoje (prezent w załączeniu) wszystkiego naj............. w nowym 2016 roku, pozdrawiam Staszek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzięki Stasiu Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jasiek, spiesz się bo przegapisz http://jerkbait.pl/topic/67825-legendarne-zebco-microbite-po-tuningu/#entry1807488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Krótszy od mojego o 30 cm. Te poprawki jakoś mnie nie przekonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Łowił pan Zebco Hyper Castem?Tak mniej więcej 20 lat temu?Jako podlotek biegalem po Dunajcu z tym 2, 7 cw 5-20g.Ale to byle czasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tym 3 m. "Mikrobajtem" śmigam dwadzieścia parę lat Faktycznie rybki było sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To wątek o przynetach.Porobilem trochę miejsca w pudełkach.Wkrótce się odezwę z małym zamowionkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam, jaki to model woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam, jaki to model woblera?Łowny Przepraszam, nie wytrzymałem Musisz chyba podać dokładnie długość woblerka, bo nie ma skali i Janusz będzie miał utrudnione zadanie w identyfikacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mam wrażenie że to Szadzik 5 cm.Ta ósemka na brzuchu troszkę za duża .Najlepiej działa na obu nr 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź Zmierzyłem woblera i ma około 50mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odświeżę troszkę wątek rodzinka dotarła w komplecie serdeczne dzięki panie Januszu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Janusz ,- z powyższego zdjęcia ten jedyny z płytkim sterem to jak się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Killer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 "Chiciorek" 5,5 cm. Super boleniówka ale jak to bywa z moimi woblerkami wali w niego wszystko co żeruje na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam Panie Januszu.Mam pytanie odnośnie zbrojenia Pana woblerów.W jkaką wielkość kotwic VMC ubrać te woblery aby ich praca była optymalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Optymalne to ich twórca je uzbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Optymalnie zabłysnąłeś Kolego.Pytanie było kierowane jednak do Mistrza Ceremonii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Optymalnym uzbrojeniem "Zaczarowanych ołówków " jest nr 4 na brzuch nr.6 na ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Bardzo dziękuje za konkretną i rzeczową odpowiedz.Pozdrawiam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Sezon rozpoczęty. Przez pierwsze dwa dni kilkanaście rybek 35-47 cm. Z woblerów najlepiej działała "Zawodnicza piąteczka".Złowiłem na nią trzy największe ryby. Głównie skupiłem się na testowaniu swoich gómek :)Testy kopytka 5 cm. przeszły moje najśmielsze oczekiwania.W pierwszy dzień rozdałem nad wodą znajomym po kilka kopytek.Bardzo miękki silikon ,spory ogonek, mocno spłaszczony korpus ,sprawiły że fantastycznie pracowały przy wolnym prowadzeniu z nurtem.Pstrągi doceniły moje przemyślenia.W pierwszy dzień każdy kto dostał te kopytka wyjął po kilka -kilkanaście pstrągów.Jak dopracuję szczegóły to wrzucę fotkę. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi