krisspin Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 U mnie bandziora porwał sum, który po braniu nawet przez sekundę nie dał sie zatrzymać i po prostu odpłynął wyciągając całą plecionkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 U mnie bandziora porwał sum, który po braniu nawet przez sekundę nie dał sie zatrzymać i po prostu odpłynął wyciągając całą plecionkę.Po prostu bandzior, nie sum... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dzisiejszy wypadzik na godzinkę po pracy i taka fajna niespodzianka Krystalicznie czysta i mała woda nic dobrego nie rokowała. Ze spokojnej głębokiej wody bez żadnego odzewu.Dopiero obławianie płytkich szybkich wlotek do płani przyniosło efekty.Kilka kleni 30-40 cm .i na koniec wyżarty ,kropkowany rodzynek Pomimo że jeszcze marzec królowała dzisiaj moja ulubiona kwietniowa przynęta "Płytka igiełka " 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarx Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 WitamOstatnio otrzymałem swoja dostawę ale trzeba będzie jeszcze troszkę dobrać wynalazków.Z racji tego iż ekorzystam ze zdjęć kolegów woblerków postanowiem dodać swoje zdjęciadla innych aby było łatwiej w wyborze odpowiednich woblerków.Powyżej zdjęcia z opisami woblerków. Przy jednym jest znak zapytania.Model ten jest z zeszłorocznej dostawy i chciałem prosic twórcę o jego rozszyfrowanie. Oczywiście zaraz po dostawie jak zrobiło się troszkę cieplej uczyłem maleństwa pływać.W pierwszym dniu skusił się kleń. Na drugi dzień było słabo i głowę chciało mi rozsadzić - zrezygnowałem.W kolejnym dniu na płytką igiełkę skusił się szczupaczek.Na szczęście nie uciął żyłki. U mnie płytka igiełka także robiła robotę.Zdjeć nie wstawiam, gdyz zaraz wypuszczałem rybki gdyż nie chciałem ich męczyć, a woda zimna.Choć już teraz temperatura wody poszłoa do góry. W woderach czuć to najlepiej PozdrawiamCezar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ten woblerek z pytajnikiem to płytka piąteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 To tylko świadczy o lownosci widlow https://m.facebook.com/groups/759670457504210?view=permalink&id=821267868011135 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Wiadomo,jak podrabiać to najlepsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Skoro klienci mają wstawiać to dzięki Ci Jaśku za kolejną porcję ,,zaczarowanych,, i niech kolejne wyjdą Ci zaczarowane dalekiego zasięgu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Zaczarowane robią robotę...i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Chodzi Ci o modele gum ?Chodziło mi o woblery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chodzi Ci o modele gum ?Nie o gumy, o woblery ze zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Górny rząd od prawej :dwunastka,dwa zaczarowane ołówki,reńska ósemka.szczupakowa dziewiątka,płytki ołówek.Drugi rząd łytki bańdziorek,bańdziorek,płytka siudemka, dwa płytkie bańdziorki,szadzik 5,5 cm.,ślazur 4,5 cm.trzeci rząd :trzy chiciorki,zawodniczka,płytka piąteczka,dwie brzanówki ,ślazur 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 STO lat Janusz ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Serdecznie dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzisiaj przyszedł mój zestawik????.Dzięki za gratisy i błyskawiczną realizację zamówienia.Poprawiło mi to humor po oblaniu prawka.I oczywiście 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Mój secik również dotarł w dniu dzisiejszym. Dzięki i przy okazji NAJLEPSZEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A ja się pytam, Mój szanowny imienniku, dlaczegóż to zdradzasz jakiejś twarzoksiążce datę swych urodzin, a naszej społeczności tą wiedzę skąpisz? Stu fajnych wędkowań co roku przez sto lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 StO lat Janusz! Przede wszystkim Zdrowia! Reszta sama przyjdzie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jeszcze raz serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Janusz dzień się jeszcze nie skończył 100 lat na rybach Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) 100-wa Jasiek,- własnie piję Twój ulubiony napój oczywiście za Twoje zdrowie Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zdrowia, szczęścia i poprawienia przynajmniej jednego PB w tym roku życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Janusz masz gdzieś wystawiona swoja ofertę woblerów - gum .Chętnie zapoznałbym sie z przynętami na szczupaka -sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A zajrzyj na stronę nr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi