krisspin Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 U mnie też Pana gumy zdają egzamin. Dwa wyjazdy 7 szczupłych 55-65cm. Czekam na branie tego, który próbował się dobrać do 2 sześćdziesiątek, które miały na sobie ślady zębów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Panie Januszu, dzisiaj na Odrze woda w kolorze błota, boleni nie widać na powierzchni. Zakładam gumę jak na Pańskim zdjęciu powyżej, główka 7g, średnie tempo i w pierwszym rzucie melduje się boleń ok 65cm mój pierwszy na gumę. Jak widać, ryby dają sobie radę w brudnej wodzie. Przecież ukleja nie zmienia koloru na ten czas a drapieżnik jeść musi Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Witam! Wobki dotarły, jak zawsze piękne, no i taka właśnie uklejka się miedzy nimi zawieruszyła Dziękuję i gratuluję garbusów! Edytowane 5 Maja 2017 przez Wartoslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Jaśku to o nim Ci mówiłem podczas rozmowy telefonicznej.6,5cm (trochę latek już ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Model niepowtarzalny strugany z korzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Model niepowtarzalny strugany z korzenia Najgorsze z upokorzeń gdy nap...la korzeń 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Kolejny amator Pana gum. Tym razem 70cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ładnie ubarwiony .Jak widać nie podszczypywał gumy Na moje gumy większość brań tak wygląda ,przynajmniej nie trzeba stosować dozbrojek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Bardzo rzadko trafia mi się taki dzień, że podszczypują. Dzisiaj to aż im bokiem okonie wychodziły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To jest kolor seledyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wylicytowałem u Pana Panie Januszu gumy z aukcji charytatywnej i tak się zastanawiam czy są jakieś patenty autorskie na zbrojenie, bo są dość wysokie i standardowe główki średnio tak wyglądają po uzbrojeniu, dość płytko wystają. Dziękuję z góry za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Gumy pięknie pracują i ryby biorą je bardzo łapczywie także nie ma problemu z dozbrajaniem.Ukleje zbroję na klasycznej główce hak 4/0 ,okonie 12,5 cm oraz płotki 13 hak 5-6/0 Nie ma żadnych pustych pobić.Każde branie to pewnie połknięta przynęta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Potwierdzam to co pisze Pan Janusz. Ja akurat z racji braku innych główek założyłem z przykrotkim hakiem... ryby zapinały się normalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzisiaj miałem pięć sztuk tak łykniętych jak na fotce Krisspina .Żadnych oblizywań ,obwąchiwań poprostu pierdu i guma prawie w przełyku.Zimno ,kapie na łeb a tu trzeba przeprowadzać prawie operacje.Jak na razie przerzucam szczupaczki 55-60 cm.nic większego nie chce przywalić.Nie odpowiedziałem hawemu na jakie kolorki męczę szczupłe w maju ,to odpowiadam.Wyłącznie realistyki bez jakilkolwiek akcentów czerwieni czy pomarańczu.Szczupaki przed tym zwiewają Najsłabszy kolor to zdecydowana perła ,róże i czerwienienie .Pomimo brązowej wody tak jak w zeszłym roku króluje " wędzonka"Złote boki ,brązowy grzbiet.oraz kolory naturalnej uklei ,blado zielony grzbiet i brudno perłowy brzuch. wędzonka perła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Janusz jak zwykle wymiata, zawsze znajdzie receptę na rybki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Inne zastosowanie wędki Brama tematyczna i są efekty 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Janusz mam pytanie czy to Twoje woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Z całą pewnością NIE ? Mam racje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Na pewno NIE!!!Przecież wszystkie woblery MISTRZA są z metalowym sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A ten niby jaki ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 A ten niby jaki ma? To je amelinium , tego nie pomalujesz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wg mnie twórcą jest kolega z forum Artur Z. Swoją drogą bardzo przyzwoicie pracujące woblery robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To nie moje woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 JANUSZ to sprawdzi allegro bo są chyba 3 sztuki takich wobkow tam wystawione z opisem jako to twoje .Miałem pisać do osoby wystawiajacej ze to nie twoje woblery i żeby zmienił opis no ale może on będzie pewny swojej racji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi