krisspin Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiaj był ten pierwszy raz kiedy rybki "obraziły się" na Pana gumki. Po czterech godzinach biczowania wody straciłem nadzieję na branie. Założyłem gumę monster slag i po kilku rzutach na odległość ok 90 metrów skusił się na nią jegomość ze zdjęcia poniżej, dając poczucie, że warto było zameldować sie o czwartej nad wodą. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez krisspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Obraziły się bo nie masz podstawowego asortymentu ,Łowisz głównie na okonie 12,5 cm.Są dni że walą tylko w ukleje 10 cm. albo płotki 13 cm.a okonie olewają choć są dni że biją najlepiej w okonie.Te trzy podstawowe modele warto mieć w pudełku jak dobrze pomieszasz to nic się na Ciebie nie obrazi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Obraziły się bo nie masz podstawowego asortymentu ,Łowisz głównie na okonie 12,5 cm.Są dni że walą tylko w ukleje 10 cm. albo płotki 13 cm.a okonie olewają choć są dni że biją najlepiej w okonie.Te trzy podstawowe modele warto mieć w pudełku jak dobrze pomieszasz to nic się na Ciebie nie obrazi Panie Januszu wszystkie te modele mam w swoim asortymencie i one również nie działały po prostu nie byłem w sranie dorzucić nimi do miejsca żerowania ryb. Bywają takie dni, że ryby są tak daleko, że dopaść je z brzegu jest bardzo ciężko. Co nie zmienia faktu, że gumy są rewelacyjne a moim faworytem jest okoń. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez krisspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Panie Januszu wszystkie te modele mam w swoim asortymencie i one również nie działały po prostu nie byłem w sranie dorzucić nimi do miejsca żerowania ryb. Bywają takie dni, że ryby są tak daleko, że dopaść je z brzegu jest bardzo ciężko. Co nie zmienia faktu, że gumy są rewelacyjne a moim faworytem jest okoń.To następnym razem spróbuj im rzucać przed pysk a nie "w sranie" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 To następnym razem spróbuj im rzucać przed pysk a nie "w sranie" Najskuteczniejsze jest rzucanie do pyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Chyba smakowała skoro taki uśmiechnięty Edytowane 13 Czerwca 2017 przez pit1982 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A mówiłem że niebieski łowny Januszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 W piątek będę katował Twoje gumy na Czorsztynie. Wieczorem relacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Nie katuj ich sam Jak trafisz nimi do wody to zrobią to za Ciebie sandacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mam nadzieję. Ale się uśmiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dzisiaj szczupaki 81 i 83cm skutecznie się rozprawiły z ostatnimi okoniami z mojego arsenału. Niestety zdjęć nie będzie gdyż postawiłem trójnóg z telefon na pomoście a z tyłu położyłem wędkę i to był błąd. Szczupły nie chciał zapozować, wyślizgnął mi się z rąk i ruszył w kapeleony ciągnąć za sobą kij. Nie muszę opisywać co stało się z telefonem. Na szczęście natychmiastowe odłączenie bateri a w domu rozkręcenie i wysuszenie telefonu pomogły. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, że nowe zamówienie jest już w drodze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 z tobą strach łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Najgorsze w tym wszystkim jest to, że złowione ryby wracają do wody po sesji fotograficznej a dzisiaj cały misterny plan w p.... Jak ktoś chce sprawdzić wytrzymałość swojego telefonu to serdecznie się polecam Edytowane 20 Czerwca 2017 przez krisspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Faktycznie pechozol Jakieś bydle niwdzięczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Pewnie było to nasze pierwsze spotkanie i jeszcze nie wiedział, że po fotce i to bez buziaka wraca do wody Ps. Panie Januszu jak tam moje zamówienie bo konkurencja nie śpi, taka mała guma 22cm. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez krisspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Spoko .Wczoraj poleciało .Okoni Ci szybko nie braknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 A ja po wizycie na czorcie prawie wsie ukleje mam zmasakrowane . Jakoś posklejałem nad ogniem. Heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja kleiłem je przy pomocy rozgrzanego nożyka do tapet a obecnie zbroje je przy pomocy wkręcanej główki z dozbrojką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kolega po trzech dniach łowienia na Czorsztynie miał kilkanaście mocno rozpiepszonych gum.Usiadł wczoraj z lutownicą i wszystko pięknie pokleił.Przyznam nie wpadłbym na to .Ma regulowaną lutownice.Ustawił tak by nie paliła silikonu i wszystkie pociecia połatał.Nic nie okopcone,wyglądają prawie jak nowe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 W lidlu były kiedyś takie kieszonkowe lutownice na baterie, bardzo fajnie się nimi gumy skleja. Właśnie się zastanawiam gdzie swoją mogłem posiać... https://m.youtube.com/watch?v=feqR0QsFses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Teraz to już mi chyba nie zabraknie do końca sezonu???? Podziękowania dla Twórcy???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Przygotowane do wędzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 spora armia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Teraz tylko znaleźć chwilkę czasu, nie utopić telefonu i będą zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zdecydowanie za mało uklei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi