Skocz do zawartości

Woblery i gumy Janusza Widła

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj był ten pierwszy raz kiedy rybki "obraziły się" na Pana gumki. Po czterech godzinach biczowania wody straciłem nadzieję na branie. Założyłem gumę monster slag i po kilku rzutach na odległość ok 90 metrów skusił się na nią jegomość ze zdjęcia poniżej, dając poczucie, że warto było zameldować sie o czwartej nad wodą.

post-59390-0-30145100-1497099353_thumb.jpg

Edytowane przez krisspin
  • Like 2

Obraziły się bo nie masz podstawowego asortymentu :) ,Łowisz głównie na okonie 12,5 cm.Są dni że walą tylko w ukleje 10 cm. albo płotki 13 cm.a okonie olewają choć są dni że biją najlepiej w okonie.Te trzy podstawowe modele warto mieć w pudełku  jak dobrze pomieszasz  to nic się na Ciebie nie obrazi :D

• Like 3

Obraziły się bo nie masz podstawowego asortymentu :) ,Łowisz głównie na okonie 12,5 cm.Są dni że walą tylko w ukleje 10 cm. albo płotki 13 cm.a okonie olewają choć są dni że biją najlepiej w okonie.Te trzy podstawowe modele warto mieć w pudełku  jak dobrze pomieszasz  to nic się na Ciebie nie obrazi :D

Panie Januszu wszystkie te modele mam w swoim asortymencie i one również nie działały po prostu nie byłem w sranie dorzucić nimi do miejsca żerowania ryb. Bywają takie dni, że ryby są tak daleko, że dopaść je z brzegu jest bardzo ciężko. Co nie zmienia faktu, że gumy są rewelacyjne a moim faworytem jest okoń.

Edytowane przez krisspin
  • Like 1

Panie Januszu wszystkie te modele mam w swoim asortymencie i one również nie działały po prostu nie byłem w sranie dorzucić nimi do miejsca żerowania ryb. Bywają takie dni, że ryby są tak daleko, że dopaść je z brzegu jest bardzo ciężko. Co nie zmienia faktu, że gumy są rewelacyjne a moim faworytem jest okoń.

To następnym razem spróbuj im rzucać przed pysk a nie "w sranie" ;)

• Like 6

Dzisiaj szczupaki 81 i 83cm skutecznie się rozprawiły z ostatnimi okoniami z mojego arsenału. Niestety zdjęć nie będzie gdyż postawiłem trójnóg z telefon  na pomoście a z tyłu położyłem wędkę i to był błąd. Szczupły nie chciał zapozować, wyślizgnął mi się z rąk i ruszył w kapeleony ciągnąć za sobą kij. Nie muszę opisywać co stało się z telefonem. Na szczęście natychmiastowe odłączenie bateri a w domu rozkręcenie i wysuszenie telefonu pomogły. Teraz nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieje, że nowe zamówienie jest już w drodze.

• Like 2

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że złowione ryby wracają do wody po sesji fotograficznej a dzisiaj cały misterny plan w p.... Jak ktoś chce sprawdzić wytrzymałość swojego telefonu to serdecznie się polecam  :angry:  

Edytowane przez krisspin
  • Like 2

Kolega po trzech dniach łowienia na Czorsztynie miał kilkanaście mocno rozpiepszonych gum.Usiadł wczoraj z lutownicą i wszystko pięknie pokleił.Przyznam nie wpadłbym na to .Ma regulowaną lutownice.Ustawił tak by nie paliła silikonu i wszystkie pociecia połatał.Nic nie okopcone,wyglądają prawie  :)  jak nowe .

• Like 2