Alaryk Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Swoją drogą kolega Krisspin dziwnie wygląda w tym makijażu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Swoją drogą kolega Krisspin dziwnie wygląda w tym makijażu :)Najważniejsze, że rybom się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Łowisz w takim makijarzu ? Czyżby to klucz do Twoich sukcesów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Łowisz w takim makijarzu ? Czyżby to klucz do Twoich sukcesów ? Robi Pan tak łowne gumy, że nawet w takim makijażu biorą jak szalone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak grubej żyłki używasz?Tapnięte smarkfonem0,20w zupełności wystarczy tylko trzeba omotać jak kilka razy by zrobił się jak by taki pierścień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Gruba nitka zamiast żyłki. Stosowałem do bocznego troka.A tak na marginesie, wszystkie moje główki jigowe "na dzień dobry" pozbawiam kołnierza. Gumy trzymają się wystarczająco dobrze na samym haku. Również gumy Janusza. Sprawdźcie sami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja także, do tego nagrzewam haczyk i nakładam. Wiadomo jak ciepłe lepiej wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 W dniu dzisiejszym stałem się posiadaczem stadka uklej oraz paru sandaczowych woblerów.Jeżeli pogoda pozwoli sprawdzę dziś wobki. Dziękuję za gratisy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 I kolejny do kolekcji amator okoni????. Pozdrawiam Twórcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dajesz czadu Krisspin. Fajna rybkai na dodatek bez makijażu klauna U mnie okonie też działają ale na sandacze Tym razem sprawdzaj się na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dajesz czadu Krisspin. Fajna rybkai na dodatek bez makijażu klauna U mnie okonie też działają ale na sandacze Tym razem sprawdzaj się na rzece Zestaw na rzekę skompletowany, nawet raz było pływane. Niestety auto z hakiem stoi u mechanika i pożyczyłem pikacza od żony i pojechałem połazić z brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Wyżarty zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dwa miesiące czekałem na ponton ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nadział się na Widła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ładny ,po Katowicach widać ,że dał popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ładny nocny, tej nocy bolki gustowały w Widłach nie wiem co to za model ale mnie Płytka sandaczówka - 8 cm wczoraj dała też ładnego bolka na oko 60+ za dolną kotwiczkę oraz równocześnie przyłów za tylną 172 cm 77 kg pięknie zacięty w kciuk. Bolenia szybciutko wypuściłem następnie przeprowadziłem operację bez znieczulenia ( nie pierwsza i zapewne nie ostatnia ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Kuba zdeptałeś kotwice tego "Hiciorka " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 jedyna słuszna kotwiczka to OWNER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 To był hol na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 To był hol na czas A co żona dzwoniła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Pewnie piwo zimne w lodówce czekało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Czekała żona i piwo w lodówce ale również kolejne bolenie, niestety mniejsze. Plan był żeby w tym sezonie złowić coś na rekord i z wiosny były takie 4 sztuki na kiju niestety bez finału, może jeszcze coś z jesieni wyskoczy ale raczej marne szanse, chociaż we wrześniu 2016 zabrakło mi kilku mm żeby zaciąć prawdziwą orkę, która tylko cmoknęła kotwiczkę i odmeldowała się bezpowrotnie. Pech chciał, że moja okolica niespecjalne współgra z moim potrzebami wędkarskimi więc jest jak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Czy ukleje w naturalnych kolorach są dostępne ? BDW jak ktoś chce się wymienić mam pomarańczowe okonie płocie i ukleje chętnie się wymienię na normalne ukleje . Złote srebrne , białe nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ukleje natural są aktualnie dostępne.Nie wymieniaj Seba 123 pomarańczków na inne.U mnie na Dunajcu od dwóch tygodni to najlepszy kolor.Patrząc po aktualnych zamówieniach to nie tylko u mnie ten kolorek działa.Najwięcej pomarańczowych uklei i okoni idzie teraz na Wisłę i Bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Na moje szczupaki jakoś nie działają ((( za to ukleja natural ruszyła ryby w 37 stopniowy dzien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi