piotr zamiara Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 W okolicy Ljungby znam jezioro Bolmen i Flaren. We wrześniu wybieram się na 2 tygodnie nad Unnen leżące tuż obok, na zachód od Bolmen. Czy ktoś zna to jezioro? czy ma mapę batygraficzną?Dajcie znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jadę z Krzysztofem na 2 tygodnie (12 - 26 wrzesień) na Unnen, "małe" jezioro (tylko 10 km długości), połączone z Bolmen. Brakuje nam jednej osoby, najchętniej niepalącej, lubiącej trolling przeplatać łowieniem z ręki. Czekam na odzew. Ciao! Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Cześć wszystkim Mam pytanie czy ktos z was był na tym jeziorze ostatnio i czy może mi podpowiedzieć coś o tej wodzie ? na jakich głębokościach szukać oo tej porze sandacza okonia i szczupaka ? jak gramatura główek ? jakieś sprawdzone przynęty ? Będę mega wdzięczny za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Cześć wszystkim Mam pytanie czy ktos z was był na tym jeziorze ostatnio i czy może mi podpowiedzieć coś o tej wodzie ? na jakich głębokościach szukać oo tej porze sandacza okonia i szczupaka ? jak gramatura główek ? jakieś sprawdzone przynęty ? Będę mega wdzięczny za każdą pomoc jeżeli chcesz to podaj mi numer tel to zadzwonię .Byłem na tym jeziorze kilka razy i mogę co nie co powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Byłem nie polecam Pływaliśmy na 2 łodzie koledzy byli już tu wcześniej i na wiosnę 2023 i rok wcześniej i łowili tylko małe sandacze, przez 7 dni ( koledzy zostali dalej na tej wodzie my zmienilismy łowisko po 3 dniach pobytu ) Wszystkie ryby które były łowione w przedziale 40-48 cm nic większego, miejscowi stawiają sieci niestety, może kiedyś była to fajna woda, ale nie dziś mimo że bardzo urokliwa woda z pięknymi widokami i wyspami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matid74 Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Andrzej@45w sierpniu wybieram się na Unnen z rodzina na krótkie wczasy. Chciałbym u 13 letniego juniora zaszczepić bakcyla…Byłbym wdzięczny za wszelkie info….Jeśli można to na: floras74@wp.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi