Wilk_ Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Gorąca prośba. Może ktoś ma suczkę mogącą wykarmić tego smarka? Albo umie karmić butelką i może przygarnąć go choć na jakiś czas? Jest z nim źle, leci mu z pyszczka - dziś stracił matkę.https://www.facebook.com/events/113458732157822/113461552157540/?notif_t=like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jeżeli nie chce pić ze smoczka, dawajcie mu do polizania z palca , a później na siłe smoczka do pyszczka, jak posmakuje powinien pić,trzeba będzie go często karmić.. Mleko z woreczka nie z kartonu, żadne UHT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Pipetka można karmić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) Napiszcie to im, tam gdzie link. Problem jest w tym, że wolontariuszka, która się nim opiekuje chodzi do gimnazjum, ani nie może go tyle razy karmić ile trzeba, ani nie ma pieniędzy! Edytowane 7 Maja 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 ja nie mam facebooka, to fakt trzeba mieć czas ,najważniejszy pierwszy tydzień dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Dzięki! Jest tam napisane, że sprawa załatwiona, jest zastępcza mama!Jakby ktoś był ciekaw, to są tam już zdjęcia zasrańca, jak się przyssał wraz z innymi maluchami do przybranej mamy No ja ja za mientki jestem na takie widoki Edytowane 9 Maja 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi