vBartek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) To się nazywa wyczucie Podpływa do mnie znajomy na "dętce":-Daj kamerkę, może jednak trochę pofilmuję.-Nie ma sprawy bo już mnie trochę czaszka nawala od tych uchwytów na głowie - odpowiadam zadowolony ale i bardzo zdziwiony bo kolega filmować nie lubi. Odpływam w szuwary a za dwie minuty słyszę łomot w wodzie. Bach! Kumpel wytargał 102cm, pierwszą w życiu trzycyfrówkę . Rybka już wytarta ale wcale nie była zmęczona. http://www.youtube.com/watch?v=Zb14gb2JY6w Edytowane 7 Maja 2013 przez vBartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 niesamowite ujęcia, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Graty piękna rybka!!!Mi się ciężko z brzegu łowi na casta a ty na pływadełku wymiatasz. Graty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi