skippi66 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Czy ktoś z Szanownych Kolegów łowił na w/w rzece? Może o niej coś powiedzieć? Okazało się że mogę spędzić nad nią trochę czasu i jestem ciekawy opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W którym będziesz dokładnie miejscu ?? Jeśli nie rzeka to tereny koneckie mogą być dobrą bazą na wypadu w kilka innych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W którym będziesz dokładnie miejscu ?? Jeśli nie rzeka to tereny koneckie mogą być dobrą bazą na wypadu w kilka innych stron Generalnie odcinek przyujściowy. Od Dąbrowy nad Czarną do ujścia do Pilicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W tej kolejności : stacjonarne wyrzutki z mutrą i robakiem , nieliczni siatkarze , weekendowi elektrycy , no ale też także , zwłaszcza wiosną , nieco drobnych jazi , kleni i niezłych uklei , dla naszej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W tej kolejności : stacjonarne wyrzutki z mutrą i robakiem , nieliczni siatkarze , weekendowi elektrycy , no ale też także , zwłaszcza wiosną , nieco drobnych jazi , kleni i niezłych uklei , dla naszej pociechy Czyli jak nieliczni siatkarze i tylko łyk - endowi elektrycy, znaczy że rzeka jeszcze rybna i wędkarzy szczęściem darząca.Pamiętam piękną Grabię z końca lat '80 i początku '90. Ptak śpiewał, bydełko nieopodal na polu ryczało a do obrotówki co i raz albo okonek albo szczupaczek się podnosił z dołka. Potem jakoś tak ptak dalej śpiewał, bydełko ryczało i tylko dołki opustoszały. Mówili że nie tylko weekendowi elektrycy ale nawet tacy codzienni jeden za drugim brzegiem chadzali. Do spółki z siatkarzami. Zaś mutry z robalem ponoć całe wsie na komendę do wody ciepały. Podobno z nędzy i głodujących dzieci. Tak słyszałem, panie. Teraz zaś nie wiem co tam się dzieje, daaawno nie byłem bo i po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 W tej kolejności : stacjonarne wyrzutki z mutrą i robakiem , nieliczni siatkarze , weekendowi elektrycy , no ale też także , zwłaszcza wiosną , nieco drobnych jazi , kleni i niezłych uklei , dla naszej pociechy Slawek, co do siatkarzy to zalezy w jakiej okolicy, w mojej jest ich calkiem sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Slawek, co do siatkarzy to zalezy w jakiej okolicy, w mojej jest ich calkiem sporo...Jak to okolica? Jeśli wolno zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak to okolica? Jeśli wolno zapytać.Koneckie Sielpia i okolice, srodkowy bieg rzeki mozna by powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi