BKUZanderFun Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam, jak w temacie, ma ktos moze takiego kija ?Zalezy mi na wlasciwosciach w dolnym CW.Ogolnie szukam kija do sandacza/szczupak na lekko. Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak na lekko do opadu to P844-2-MHX, potrafi pogodzic te dwie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ..miałem x-lat temu 2.3m...powiem tak - świetny patyk..łowiłem nim szczupaki, sandacze i pstrągi...62-ka była chyba jedną z najbardziej udanych serii - super fast szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ..miałem x-lat temu 2.3m...powiem tak - świetny patyk..łowiłem nim szczupaki, sandacze i pstrągi...62-ka była chyba jedną z najbardziej udanych serii - super fast szczególnie.czy glowka 5g plus guma na jeziorze da rade ?pytam bo mam fenwicka elit tech 3-21 a wg mnie fajnie chodzi dopiero od 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ..spokojnie ogarnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 potwierdzam, super kijek żałuje że sprzedałem za psie pieniądze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ...i ja żałuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Mam taki 2.10. Spokojnie rzucam 4gramy ale mam cc51s. Wiec typowy ul . Nie przerabialem go. 10 gram +guma 3-3.5cale to max zalezy jeszcze jakaw sumie wychodzi około 20 gram Edytowane 10 Maja 2013 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Przepraszam za delikatny OFF ale czy możecie polecić coś podobnego do tego kija ale jednak z pazurem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dzieki za odpowiedzi, zakupilem no i zobaczymy czy bede zadowolny. Jak nie to odsprzedam tym co zalowali ze sprzedali Dzieki jeszcze raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi