Skocz do zawartości

Chce kupic - tanio - multiplikatory.Ktora firma/model?

lukexio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witaj lukexio@

W jednym poście zadałeś dwa pytania. Pierwsze to o tani multiplikator i drugie o dobry multiplkator.

Najlepiej będzie jak ograniczymy się do pierwszego pytania. Dlatego, że wszystko powinno być po koleji. Kup sobie używany multiplikator Abu 4601C3 jak sugerował ci kolega z Malborka lub nowego jaxona niskoprofilowego. Nie wiem jak się nazywa ale w sklepie ci powiedząj Jest tani i zmieścisz się w przedziale cenowym. Wystarczy jeszcze na szpulkę żyłki lub nawet na dwie. Potem idz sobie porzucać.

Natomiast do dobrego kołowrotka możemy wrócić za rok jak opanujesz już dobrze tą konstrukcję.

Ew. używana okuma vs - jak będzie w dobrym stanie, to posłuży Tobie jeszcze sporo czasu

Przyzwoity multik zwłaszcza na początek

Później sprecyzujesz swoje potrzeby i sam będziesz wiedział czego dokładnie oczekiwać od kręciołka

ps - ciekawe dlaczego to napisałem

Witaj lukexio@

W jednym poście zadałeś dwa pytania. Pierwsze to o tani multiplikator i drugie o dobry multiplkator.

Najlepiej będzie jak ograniczymy się do pierwszego pytania. Dlatego, że wszystko powinno być po koleji. Kup sobie używany multiplikator Abu 4601C3 jak sugerował ci kolega z Malborka lub nowego jaxona niskoprofilowego. Nie wiem jak się nazywa ale w sklepie ci powiedząj Jest tani i zmieścisz się w przedziale cenowym. Wystarczy jeszcze na szpulkę żyłki lub nawet na dwie. Potem idz sobie porzucać.

Natomiast do dobrego kołowrotka możemy wrócić za rok jak opanujesz już dobrze tą konstrukcję.

Thymallus!dzieki za pomaga mi :mellow: :mellow: ile kosztuje uzywany Abu 4601C3!!ktos ma to sprzedaj mnie :mellow: :mellow: