lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam was!zastawiam sie kupi multiplikator od 150do 250zl ale nie wiem ktory dobry fimra !ktos ma doswiadczenie dobry fimra multiplikator i tanio!!POMOZ MI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie będe oryginalny pytając Ciebie:Jakie przynęty , jakie ryby, jaka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam was!zastawiam sie kupi multiplikator od 150do 250zl ale nie wiem ktory dobry fimra !ktos ma doswiadczenie dobry fimra multiplikator i tanio!!POMOZ MI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 witam z tego co czytam na forum to jedyne wyjście to abu 4601 z drugiej ręki są dobre i tanie ,ale nie sugeroj sie moim postem ja jestem tu nowy pozdrawiam kornel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witaj lukexio@W jednym poście zadałeś dwa pytania. Pierwsze to o tani multiplikator i drugie o dobry multiplkator.Najlepiej będzie jak ograniczymy się do pierwszego pytania. Dlatego, że wszystko powinno być po koleji. Kup sobie używany multiplikator Abu 4601C3 jak sugerował ci kolega z Malborka lub nowego jaxona niskoprofilowego. Nie wiem jak się nazywa ale w sklepie ci powiedząj Jest tani i zmieścisz się w przedziale cenowym. Wystarczy jeszcze na szpulkę żyłki lub nawet na dwie. Potem idz sobie porzucać.Natomiast do dobrego kołowrotka możemy wrócić za rok jak opanujesz już dobrze tą konstrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 To ja ze swojej strony jeszcze dodam - raczej abu, jaxona lepiej odpuść.... I może nie za rok, za jakieś kilka miesięcy jak opanujesz działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 standerus@ ty się zapominasz. Tu to nie Irlandia. Tutaj jest zimą zima, lód i śnieg. A sezon na drapieżniki zaczyna się dopiero na wiosnę.POza tym co ci się nie podoba w cenia jaxona. Jest tani i o to chodzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No jest tani... i jeszcze jest tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 zobacz w cabelasie http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/index/index-disp lay.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/subcategory/subcategory-in dex.jsp.8_A&_DAV=&id=cat601360&navCount=5&pa rentId=&navAction=push&returnPage=&returnQuerySt ring=&cmCat=MainCatcat21404-cat21406&parentType=subc ategory&rid= i w BPS http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Clearance_1 0151_-1_10001_-100000000_-100000000?CMID=CL_LN_FISHING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ew. używana okuma vs - jak będzie w dobrym stanie, to posłuży Tobie jeszcze sporo czasuPrzyzwoity multik zwłaszcza na początek Później sprecyzujesz swoje potrzeby i sam będziesz wiedział czego dokładnie oczekiwać od kręciołka ps - ciekawe dlaczego to napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 No jest tani... i jeszcze jest tani standerus zapomniales dodac, że jest.... tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czy ten multiplikator dobry czy lipa http://www.allegro.pl/item263115332_multiplikator_jaxon_cast ing_express_najtaniej_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witaj lukexio@W jednym poście zadałeś dwa pytania. Pierwsze to o tani multiplikator i drugie o dobry multiplkator.Najlepiej będzie jak ograniczymy się do pierwszego pytania. Dlatego, że wszystko powinno być po koleji. Kup sobie używany multiplikator Abu 4601C3 jak sugerował ci kolega z Malborka lub nowego jaxona niskoprofilowego. Nie wiem jak się nazywa ale w sklepie ci powiedząj Jest tani i zmieścisz się w przedziale cenowym. Wystarczy jeszcze na szpulkę żyłki lub nawet na dwie. Potem idz sobie porzucać.Natomiast do dobrego kołowrotka możemy wrócić za rok jak opanujesz już dobrze tą konstrukcję. Thymallus!dzieki za pomaga mi ile kosztuje uzywany Abu 4601C3!!ktos ma to sprzedaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 multiplikator na lewa!a nie prawa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jaxona odpuśćkup abu - c3/4 lub... revo s - teraz chodzi za ok 100$ czyli tyle ile chcesz max wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jaxona odpuśćkup abu - c3/4 lub... revo s - teraz chodzi za ok 100$ czyli tyle ile chcesz max wydać. chce max 150zl-250zl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 celuj w C3 4601. uzywany w dobrym stanie powinien oscylowac na pozomie 200-250 pln. moze nawet jak będziesz mial szczęscie to trafisz w tej cenie nowelasa... pilnuj allegro... bo warto ... ahaaa i nie spiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 multiplikator kupie chyba na wiosna bo teraz kasa schowaje na bank!pieniadze chce spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tu jest takie używane C3 http://www.allegro.pl/item267406735_niezawodny_szwedzki_abu_ ambasador.html Sam bym się zastanwiał ,ale oczywiście multik na lewą rękę Oj ciężko znaleźć coś na prawą łapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tu jest takie używane C3 http://www.allegro.pl/item267406735_niezawodny_szwedzki_abu_ ambasador.html Sam bym się zastanwiał ,ale oczywiście multik na lewą rękę Oj ciężko znaleźć coś na prawą łapę zle pisalem!to na prawa !!a nie na lewa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ale to model 6501, dorsze, troling, ale nie do rzucania cały dzień... ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ale to model 6501, dorsze, troling, ale nie do rzucania cały dzień... ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czy dobry? ?http://www.allegro.pl/item266770227_uzywany_shimano_bantam_ p_1500mag.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi