Skocz do zawartości

Chce kupic - tanio - multiplikatory.Ktora firma/model?

lukexio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

A ogólnie to cały sens pytania jest trochę postawiony na głowie...

Jak sprzedawałem swojego Landa to cena było ok 28kPLN, co chwilę ktoś dzwonił czy pisał i mówił że ma np 12 czy 15tyś i bardzo chce mieć dobre auto terenowe, co ja na to....

Ja im grzecznie polecałem UAZa ale ani to dobre ani terenowe. Po prostu bardzo dobry i super tani często stoją w sprzeczności, jak chce mieć dobrego multika to powinieneś myśleć o podwojeniu stawki maksymalnej. Inaczej będziesz skazany na rozwiązania takie sobie, niedopasowane do Twoich potrzeb. Skoro dopiero na wiosnę..... to może warto spróbować coś dołożyć??

bo to było dawno i kiedyś, więc nie ma co dymić :mellow: Miałęm trochę ciśnienia żeby sprzedać ot co, po za tym u mechanika wyszło kilka suprajsów jak rozrząd do wymiany czy inne papendekle. W sumie i tak nic z tego nie wyszło..... Właśnie po niego wracam :mellow: , skromne 400e na części i jeszcze trochę na robociznę i będzie jak nowy.

Ale jakbyś chciłą kupić ten nowy co mam to wiesz do kogo uderzać :mellow: kierownica po złej stronie, ale co to dla zapaleńca :mellow:

o maxa marwic sie nie musisz... 40-50 powinno mu lezec... gorzejbedzie z dolnym zakresem, ale jesli faktycznie dopiero sie uczyc to chyba najlatwiej zaczac od serdniociezkich przynet...

:mellow: :mellow: chyba max 20g czy 30g wobler salmo perch? <_< nie moge doczekac 1 maj zaczyna trening casting <_< ale jeszcze nie mam kij casting :(

Pogadaj z @zewu - chyba on chyba swojego TRC70MHF będzie teraz sprzedawał http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4182&amp ;amp ;amp ;prevloaded=1&&start=0

ps - ew. jeśli się Tobie nie spieszy to prawdopodobnie ja na wiosnę będę sprzedawał swój obecny trc60mf (informacja jeszcze na 100% nie potwierdzona)

• 1 miesiąc temu...

corvalus nie nadaje sie do niczego, to straszny kaszan, nie kupuj tego kolowrotka

jak chcesz tani i dobry round, do duzych przynet, to rozejzyj sie za ABU C4 albo C3 rozmiar 5000, lub ew. shimano cardiff rozmiar 200 albo maks. 300

pitt dziekuje za pomaga o multiplikator! :mellow: ile kosztuje shimano cardiff 200 lub 300 :unsure:

Przeciez masz juz Bantam'a to po co Ci drugi multik ... jak nawet kijka nie masz , poluj na jakiegos uzywanego st.croix'a ktos sprzedaje za 190 zl warto rzucic okiem

A corvalus jesli sie nie myle to do ciezkich przynet sie nadajee

tak chce miec 2 multiplikator :mellow: Bantam dla leki przyniety max 30-40g a drugi multiplikator chce max przyniety od 100 do 140g:)np salmo sknner 90g:)