godski Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Nie łapię. Może przez tą grubość właśnie????? Ale 30 LB to minimum przy przynetach 40-100 gram. Przynajmniej tak mi się wydaje.A to cherlawy Rafał strasznie musisz być. Na 30 LB maksymalnie 12-15 kilo uwiesisz...Na ciebie 140 lb maławo by było. Edytowane 21 Maja 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 87 kg ważę ale sądze ze 30lb dała by rade posłać mnie na tamten świat hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jakby ktoś z tyłu zarzucił to na 100%. Cienizna tnie gardło. Ale na stryczek by sie nie nadawała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dokładnie a ile potrzebujesz tak mocnej linki na szpuli żeby spać spokojnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Chyba idealnym mlynkiem do miotania 100g klockow, a przy okazji nie jakos przesadnie wielkim jest Conquest 201 (bez DC). Ten zloty. DC do jerkowania to ekstrawagancja No ale jak kto lubi. O wytrzymalosc Zilliona bym sie nie martwil. Lowie Zillionem Costal 7.1 od ponad 3 lat wylacznie w slonej wodzie i nie obserwuje zadnych sladow zmeczenia. Ze szpula IZE, multiplikator ten staje sie bardzo uniwersalnym narzedziem, pozwalajacym wzglednie komfortowo operowac mniejszymi wabikami nawet na 25 funtowym kiju i plecionce o mocy 30 lb. Edytowane 21 Maja 2013 przez jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Andrzej i jak skończyła się sprawa ?? zamówiłeś Ztke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie. Cały czas kombinuję. Może Tatula sie pojawi? I Yen troche spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tatula jest super tylko nie widze jej jakoś w roli młynka pod 100g wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 100 gram to bardzo rzadko. Najczęściej 40-60 w porywach do 80-90. Dlaczego się nie sprawdzi? Ma byc mocniejsza od Zilliona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 bardziej chodziło mi o to ze jest nie pozorna - nie wygląda na mocniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Odkurzam wątek jak sprawuje się Z-etka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Właśnie idzie. Przeszła przez cło. Po walce ze sobą zamówiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Troche dojrzewales do decyzji-3 latka dygnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Odkurzam wątek jak sprawuje się Z-etka ? Troche dojrzewales do decyzji-3 latka dygnelo Tak. Gdyby ktoś nie odgrzał kotleta 3 miesiące temu to bym nie pisał pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Tak. Gdyby ktoś nie odgrzał kotleta 3 miesiące temu to bym nie pisał pewnie. To napisz jak się sprawuje a jak CI nie przypasuje to się do mnie odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na razie jestem zadowolony. Multik już przesmarowany. Środek robi wrażenie. Nawinieta linka varivas max casting 8 splotów pe 4. Weszło 145 metrów bez podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Będzie ładna fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jak coś złowię na ten zestaw to tak. Dania 7 dni wkrótce Mam zdjęcia koła przy smarowaniu ale ze względu na jego wielkość mogło by się nie zmieścić w kadrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Z-ka przetestowana w Danii. Głównie nią łowiłem.Trochę szczupaków przerzuciłem ale max. 88 cm.Dla mnie rewelacja. Daleko rzuca i nie brodzi. Ktoś pisał że niewygodnie ją się trzyma ale nic takiego nie doswiadczyłem.6 dni głównie Z-ką machałem Busterami 66 i 75 gramów i innymi klockami 100 gramów i nic. Żadnych problemów.Polecam. Fotki mam ale bez multi. Edytowane 18 Października 2016 przez godski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jak to bez multi?! Ogólnie dawno temu poszła opinia, że Z fatalnie leży i później przewijała się po forach...znam też opinię, że Steez źle leży w łapie:). A mi się dobrze podbija Linem za to i w dłoni leży niezwykle pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Takie opinie często piszą ci co tylko w łapach trzymali albo i to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Tzw - teoretycy nie praktykujący, fakt:) Nowa Z'etka teraz wyszła, więc Ci co polowali mają okazję nabyć. Design fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Tzw - teoretycy nie praktykujący, fakt:) Nowa Z'etka teraz wyszła, więc Ci co polowali mają okazję nabyć. Design fajny. Nowa Z faktycznie fajna I czarna hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nowa Z faktycznie fajna I czarna heheheJakies fotki podrzucicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/z2020_black_ltd/index.html Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi