Wilk_ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) jeden z Revo na sprzedaż pójdzie. zerknij w dział kupię/sprzedam. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Wilk_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jestem posiadaczem Abu Revo SX ta z czerwonymi wstawkami z przełożeniem 7:1 i jestem mega zadowolony sprawuję się zajebiście a ostatnio trochę było łowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja mam STX i SX w starszych wersjach i zero problemów. Ale nieczęsto używane.Ja od kilku dni jestem posiadaczem STX-a pierwszej generacji, który działał dobrze, ale coś tam było w nim słychać tu i ówdzie, a ja tego nie trawię. Zacząłem zgłębiać temat i okazało się, że trochę słychać ze dwa łożyska. Wszystkie, co do sztuki wymieniłem na Ezo - przy okazji ucząc się rzeczy, do których nigdy nie miałem talentu - i młynek jest po prostu bajka! Będzie do cięższego łowienia - od 15 gramów do 50.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi