abarth7 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witaj @kwant Ja słyszałem,że jeden i drugi stawia kolejkę i każdy kolejny,aż do 2000-go użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ja myślę, że powinno być odwrotnie, każdy z użytkowników tychprzed tysiącem powinien postawić kufel temu Tysięcznemu, uwzględniając okoliczności łagodzące można ew, zgodzić się, abywypił to na raty ale nie więcej jak 12 (rat oczywiście) no i wtedy będziemy wiedzieli kto zacz. A tak na poważnie witaj na forum @kwant.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ja myślę, że powinno być odwrotnie, każdy z użytkowników tychprzed tysiącem powinien postawić kufel temu Tysięcznemu, uwzględniając okoliczności łagodzące można ew, zgodzić się, abywypił to na raty ale nie więcej jak 12 (rat oczywiście) no i wtedy będziemy wiedzieli kto zacz. A tak na poważnie witaj na forum @kwant.Pozdro Jachu gdyby tak miało być jak napisałeś, to chyba ten TYSIęCZNY trzeźwiałby przez cały rok 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A przez cały 2009 leczyłby wątrobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwant Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ogromne dzięki wszystkim za przyjęcie tysięcznego do swojego grona.Teraz myślę że chyba łatwiej zostać tysięcznym niż złapać w naszych wodach szczupaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi