radek_u Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Napisz o wynikach badań na boreliozę po miesięcznej kuracji.Standardowe badania, które używa i uważa NFZ czyli WB i test Elisa polegają na znalezieniu przeciwciał przeciw krętkowych. Problem polega na tym, że jeśli ich nie ma to nie oznacza, że jesteś zdrowy. Jeśli są nie oznacza, że jesteś chory, bo przeciwciała mogą utrzymywać się nawet całe życie Nie ma żadnego badania, które by podpowiadało czy leczenie daje jakieś rezultaty i czy idzie w dobrym kierunku i czy zdrowiejemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Standardowe badania, które używa i uważa NFZ czyli WB i test Elisa polegają na znalezieniu przeciwciał przeciw krętkowych. Problem polega na tym, że jeśli ich nie ma to nie oznacza, że jesteś zdrowy. Jeśli są nie oznacza, że jesteś chory, bo przeciwciała mogą utrzymywać się nawet całe życie Nie ma żadnego badania, które by podpowiadało czy leczenie daje jakieś rezultaty i czy idzie w dobrym kierunku i czy zdrowiejemy. Czyli choroba widmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Standardowe badania, które używa i uważa NFZ czyli WB i test Elisa polegają na znalezieniu przeciwciał przeciw krętkowych. Problem polega na tym, że jeśli ich nie ma to nie oznacza, że jesteś zdrowy. Jeśli są nie oznacza, że jesteś chory, bo przeciwciała mogą utrzymywać się nawet całe życie Nie ma żadnego badania, które by podpowiadało czy leczenie daje jakieś rezultaty i czy idzie w dobrym kierunku i czy zdrowiejemy. Niestety to prawda ... dlatego jeśli nie ma objawów lub są mało uciążliwe to .... ---> czytaj mój ostani post wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Czyli choroba widmo?Na tym problem tej choroby polega, że ciężko ją się leczy, ciężko diagnozuje, ale bardzo łatwo się ludzi naciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Pierwszy dzień po wypisie ,po 1.5 godz miałem jechać na sor ale jakoś nie dałem się, osłabienie organizmu .PO wyjściu ze szpitala czuję się gorzej zanim tam trafiłem .Miałem jutro połowić ale chyba ... .Zobaczymy co będzie jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Pierwszy dzień po wypisie ,po 1.5 godz miałem jechać na sor ale jakoś nie dałem się, osłabienie organizmu .PO wyjściu ze szpitala czuję się gorzej zanim tam trafiłem .Miałem jutro połowić ale chyba ... .Zobaczymy co będzie jutro .mój Kumpel miał problemy z borelioząszaleństwo - nie do uwierzeniawyleczył się biorezonansem i ścisłą dietą (bo była zagrzybiony po koktajlach antybiotykowych)zajęło Mu to prawie 2 lata... co więcej: wszystkie testy, w tym WB nic nie pokazywałymiał formy przetrwalnikowe i po antybiotykach przez moment było lepieja potem - dramat, łącznie z utratą poczucia rzeczywistościnie wiem, czy Tobie to pomoże - ale zrób sobie badanie biorezonansem - tylko CZUŁYMKolega robił w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 mój Kumpel miał problemy z borelioząszaleństwo - nie do uwierzeniawyleczył się biorezonansem i ścisłą dietą (bo była zagrzybiony po koktajlach antybiotykowych)zajęło Mu to prawie 2 lata... co więcej: wszystkie testy, w tym WB nic nie pokazywałymiał formy przetrwalnikowe i po antybiotykach przez moment było lepieja potem - dramat, łącznie z utratą poczucia rzeczywistościnie wiem, czy Tobie to pomoże - ale zrób sobie badanie biorezonansem - tylko CZUŁYMKolega robił w TychachMam kilka opcji, muszę posprawdzac popytać ,wczoraj i dzisiaj jest u mnie poprawa samopoczucia i jakości funkcjonowania, wczoraj nawet zaliczyłem wypadzik na rybki ,cieszył mnie jak nigdy dotąd. Jeżeli obiorę jakiś kierunek pod kontem dalszego leczenia postaram się o tym napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 trzymaj sięw razie czego dam Ci telefon do Kumplapisz, jakby co na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Nie jestem przeciwko rozwiązaniom z medycznego punktu widzenia kontrowersyjnym ale bezsprzecznie skutecznym, jednak placebo i znachorstwo na własną rękę sobie odpuśćcie, a bynajmniej nie zachęcajcie innych do stosowania zamiast konsultacji z lekarzem. Jeden ,,oświecony" niedawno małe dziecko kozim mlekiem zagłodził bo rodzice uznali, że znachor lepszy niż lekarz, a podobnych przypadków istnieje na pęczki. Możliwe, że zdarzają się ludzie z darem, mający wiedzę i potrafiący to wykorzystać dla ludzkiego dobra, ale z nimi jest jak z wróżbitami, trafi się jeden na tysiąc albo i sto tysięcy nieuczciwych lub zwyczajnych idiotów wierzących w swój ,,dar", a ludzie zawierzają im swoje zdrowie i majątki w najlepszym wypadku idąc z torbami. Może korzystaliście i wam pomogli, a może pomogli tym, że nie zaszkodzili a przeszło samo, co nie zmienia faktu, że polecanie takich rozwiązań zamiast wykwalifikowanego specjalisty niesie za sobą dużo większe prawdopodobieństwo nieuzyskania odpowiedniej pomocy.Dla tych, którzy wietrzą w służbie zdrowia spisków, nie ufają badaniom i nauce, wierząc w super moce podrzucam wspaniały kanał youtube, który pozwoli im zaoszczędzić na samochodzie i nie tylko ... https://www.youtube.com/watch?v=CFh4aUf3_7g wytrzymajcie 5 minut a nie pożałujecie. Żeby nie było tak śmiesznie zaznaczę, ze Pani ma wielu psychofanów gotowych oddać grube siano za wynalazki i naukę korzystania z ,,mocy plazmy".Chyba zakupię takie urządzenie ale kto będzie płacił mandaty jak będę miał "rakietę"?Przerażające jest to, że ludziom można wcisnąć prawie wszystko...Co do znachorów i tym podobnych uzdrowicieli,spotkałem na swojej drodze dziewczynę,która twierdziła ,że jej facet wyleczył psa chorego na raka dotykiem. ZDRÓWKA MARIUSZU! Edytowane 23 Września 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 trzymaj sięw razie czego dam Ci telefon do Kumplapisz, jakby co na privDzięki, jak będę zainteresowany to się odezwę. "ZDRÓWKA MARIUSZU!" Bardzo miło widziane jest u mnie to zdrówko, każda ilość .Doceniam i dziękuję za miłe słowa. Będę walczył i nie poddam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Zdrowia Mariusz. Obejrzałem kawałek wykładu tej Pani i aż się zagotowałem, selekcja naturalna za słabo działa, że ktoś taki wrzuca filmiki nadal i naciąga ludzi a youtube kasuje filmy jedynie wg pewnej subiektynej ideologii...z drugiej strony może osoby, które w to wierzą same są sobie winne i tutaj przesuwa się sprawiedliwość społeczna Edytowane 24 Września 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Zdrowia Mariusz. Obejrzałem kawałek wykładu tej Pani i aż się zagotowałem, selekcja naturalna za słabo działa, że ktoś taki wrzuca filmiki nadal i naciąga ludzi a youtube kasuje filmy jedynie wg pewnej subiektynej ideologii...z drugiej strony może osoby, które w to wierzą same są sobie winne i tutaj przesuwa się sprawiedliwość społeczna Dzięki, ta pani budzi we mnie odrazę, nikt mnie nie namówi abym obejrzał więcej niż 2 min tego filmu,nawet nie ze względu na ten szmelc ,poprostu drażni mnie u niej dosłownie wszystko.Ale szkoda czasu jadę na pajki do tego namawiać mnie nie trzeba. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Czyli choroba widmo? Coma zastanów się zanim coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Coma zastanów się zanim coś napiszesz Chodziło mi o to, że bardzo ciężka do namierzenia/zdiagnozowania - jak widmo, odnosiłem się do wcześniejszych postów kolegów. Czy istnieje metoda dająca pewność bliską 100%, że osoba jej poddana jest/nie jest zainfekowana boreliami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 no Coma, bo już myślałem są testy ale drogie ok. 400-500 zł dają 97 % pewności, czy choroba jest aktywna po leczeniu. U mnie niestety dupa i znowu się leczę Na szczęście rodzinka jest już ok. Ale i tak jest skazana na badania co rok-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Nie wiem czy było - patent na ograniczanie liczebnosci kleszczy w danej okolicy. Niedrogie i wydaje się mieć sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 akcent ma zabójczy co on robi z tymi rolkami po papierze toaletowym? nasącza syfem od kleszczy i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 No nie wiesz hehe przeciez pan na filmie wszystko tlumaczy co i jak nawet gdzie kupil te plyny heheee Niektorym sie wydaje ze w pl wszyscy znaja angielski @elmo niech tlumaczy ja zapodal ten film bo ja tez nie wiem co to te tanio i co ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 No nie wiesz hehe przeciez pan na filmie wszystko tlumaczy co i jak nawet gdzie kupil te plyny heheee Niektorym sie wydaje ze w pl wszyscy znaja angielski @elmo niech tlumaczy ja zapodal ten film bo ja tez nie wiem co to te tanio i co ma sens ja znam angielski, ale nie amerykański;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 z obrazkami, dla kolegów powyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 o rany... a ta biała flasza z dwoma nakrętkami to co to za specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 permetryna. Mozna to też stosować na ubrania lub do impregnacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 o proszę, nie słyszałema Kolega próbował z tą permetryną? gdzie to w PL kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 o proszę, nie słyszałema Kolega próbował z tą permetryną? gdzie to w PL kupić?to to, chybahttp://permetryna.pl/pl/koncentrat-do-pryskania-spray-permetryna-25-opakowanie-250-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) tak to jest to. Ja nie używam bo łowię w śpiochach (do brodzenia) a ten specyfik jest silinie trujący dla organizmów wodnych. Gdyby nie to, to bym się w tym kąpał...Na YT jest kilku polskich survivalowców którzy gadają że to stosują z powodzeniem. Edytowane 24 Września 2017 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi