stugrzeg Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Czy któryś z Kolegów miał takie cudo w ręku ? Edytowane 12 Maja 2013 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja miałem. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 prosiłbym parę słów jak to "chodzi", nie znalazłem nigdzie polskojęzycznej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Kolega chciał sprzedać w chwili słabości jakieś 3 lata temu. Chciał 2000 czy może ciut więcej. Jako że to "very rare" sprzęt, była to faktycznie okazja. Rozmiar okoniowo-pstrągowy.. Trochę oldskulowy wygląd, Wnętrze ponoć niezwykle solidne. Ale że nie rzucił mnie na kolana kulturą pracy to nie kupiłem. Stelle, a zwłaszcza Millenium pracują moim zdaniem lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi