wallde Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Poszukuje siatki do podbierakow, bezwęzłowej najlepiej jakby była gumowana. Może ktoś jest mi w stanie podać gdzie można taka siatkę zakupić. Mam zamiar zrobić kilka podbierakow drewnianych tak, aby się koszty wróciły, ale bez siatki trochę się to mija z celem.Pozdrawiamwallde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallde Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Wstawiam fotki 2 ram do podbierakow, które wykonałem, miałem małe problemy techniczne przy klejeniu, i raczki wyszły troszeczkę za krótkie, ale sa to błędy do zniwelowania w przyszłości. Podbierak klejony z 3 listewek.Rama pierwsza listwy jesion – dąb – jesion raczka dębowa i wstawiona listewka jesionowa w środek. Rama druga miała być dąb – jesion – dąb, ale niestety listewki dębowe nie wytrzymały gięcia na zimno wiec 2 listewki jesionowe i wewnętrzna z cześni rączka dębowa.Zostało poszukanie siatki Pozdrawiam walled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi