rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Joł nygusie Postaram się być...no chyba ,że będe musiał iść na ryby pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No to ja bede chyba pierwszy. Dawno w Warszawie nie byłem Pisze sie na spotkanie bardzo chetnie, sroda z niczym nie koliduje. p. s ...o Ten jak zwykle pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No to ja bede chyba pierwszy. Dawno w Warszawie nie byłem Pisze sie na spotkanie bardzo chetnie. p. s ...o Ten jak zwykle pierwszy Fajnie ,że będziesz Ja dobije prosto z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, i ja postaram się przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ja też mogę przybyć jeśli można PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ja też mogę przybyć jeśli można PozdrawiamSlider Nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 @SebekTak, jak mówiłem podczas naszej przygody, środa to wspaniały dzień na spotkanie. Melduję się, obecny! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 To i ja będę, najwyżej się chwilkę spóźnię. Mam nadzieję, że chwilkę tam posiedzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam,Mnie niestety nie będzie. W tym dniu przebywam poza Warszawą (szkoła). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Koledzy, termin spotkania jeszcze potwierdzimy, ponieważ może się okazać, że trzeba będzie go przełożyć ze zwględów dostępności Cafe Jerk w danym czasie. Proszę chętnych o wpisywanie się na listę, bo chcielibyśmy wiedzieć mniej wiecej ile bedzie osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam Tak jak mówiłem, postaram się przybyć i poznać większą rzeszę ludzi pozytywnie zakręconych PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 A Jerk będzie otwarty????????????????????? Jeśli tak to ja też wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Koledzy, tak jak wspominałem, musimy przełożyć termin.Spotkanie odbędzie się w dniu 29.11.2007.Zapraszam wszystkich chętnych od godziny 18.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Potwierdzam, 29-ty to też wspaniała data. Do zobaczenia w Jerk'u Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Przybędę na spotkanie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Postaram sie być ale nie wczesniej jak o 20:00. Kończe prace o 19:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Postaram się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Oho ho ho ale ekipa się zbiera PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A Jerk będzie otwarty????????????????????? Jeśli tak to ja też wpadnę Bez przesady.. Przecież to wyjątkowa knajpa..No, ale jak akurat wyjątków nie będzie, to czemu nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 na 90% jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Prawdopodobnie i mnie tam przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Postaram się przybyć ale na chwilę obecną jeszcze nie jestem w stanie tego potwierdzić na 100%, powiedzmy fifty-fifty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jak Remek będzie to mnie nie ma ....Nie możemy się razem pojawiać w jednym miejscu bo Nas mylą ze względu na wzrost .Chyba że Remek będziesz wychodził na papierosa a Ja będę wskakiwał . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25