rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jestem za, a nawet, przeciw. Każdy termin na spotkanie jest super! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To może przejdziemy do konkretów? Rzucam pierwszą propozycję, co by temat nie zdechł: spotkanie w każdą pierwszą środę miesiąca, począwszy od 02.01.2008 włącznie. Start godz. 18:00. Hmmm - ja jestem za każdym pierwszym piątkiem m-ca Godzina pasuje idealnie Myślę, że to jest lepszy termin na spotkanie ale nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hmmm - ja jestem za każdym pierwszym piątkiem m-ca Godzina pasuje idealnie Myślę, że to jest lepszy termin na spotkanie ale nad wodą Oka, oka - to niech będzie ta środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ze swojej strony, bardzo dziękuję wszystkim za przybycie na spotkanie. Było bardzo sympatycznie, a grono przyjaciół rozrasta się coraz bardziej (było kilka nowych twarzy) W przyszłym tygodniu zamieścimy krótką reklację ze spotkania. Jako pomysłodawca powrotu do starej tradycji naszych warszawskich spotkań, chciałbym mieć jakiś większy głos w dyskusji na temat terminów naszych spotkań. Osobiście chciałbym aby spotkania odbywały się w środku tygodnia - środa lub czwartek. Piątek i poniedziałek powinniśmy wykluczyć ze względu na wędkarskie weekendy, które czasami przedłużamy sobie o te dni.Proponuję też abyśmy spotykali się w danym dniu (środa lub czwartek) w pierwszym tygodniu każdego miesiąca. Jednak powinniśmy zupełnie pominąć (zaproponowany przez Friko) pierwszy tydzień stycznia 2008. Jest to pierwszy tydzień nowego roku, czyli okres Sylwestrowy, a także okres urlopów i oczywiście okres otwarcia sezonu trociowo-łososiowego.Weźcie to pod uwagę.Osobiście, proponuję spotkanie w dniu 9 lub 10 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 @Rognis_oko Im więcej, tym lepiej. Ja chętnie przyjdę 2-go i 9-go. Nigdzie, na razie, nie wyjeżdżam. A może Mikołaj przyniesie mi coś pod choinkę? <_< Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A ja powiem tak Do co do spotkan środa i czwartek mi jak najbardziej pasi I jeszcze raz powiem było fajnie i jak najwięcej takich spotkań hehehe a może 17-go w moje rodziny joke PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dzisiaj rozmawiałem z chłopakami z JERKA - maja wolne terminy tak że możemy wybierac. Jak na razie nie widze opozycji przeciwko terminowi srodowemu, jezeli nie bedzie inhych propozycji popartych argumentami to stanie na pierwszej srodzie miesiaca. Co do pierwszego tgodnia stycznia oczywiscie Seba ma racje, z drugiej strony jeszcze nikt nie napisał ze musi opuscic spotkanie z powodu trotki Ja widze pewna wartośc w tym ze nie robimy zamieszania, tylko trzymamy sie jednego terminu. Inaczej kazdego miesiaca mozemy negocjowac termina spotkania, bo teoretycznie kazdemu moze cos wypasc. Spotkania raz w miesiacu to poza tym doysc czesto, mysle ze jak ktos nie bedzie mogl przyjsc w jednym miesiacu, to poprawi w nastepnym. Ale - niech decyzduje wiekszosc. Mi latwo mowic bo na trotki nie jezdze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Środa to chyba dobry dzień na spotkanie ,więc popieram propozycję @Friko. Jednocześnie myślę ,że dobrze byłoby odpuścić 2-gi syczeń bo tak jak pisze @Rognis sporo osób będzie na trotkach a reszta będzie dochodzić do siebie po Sylwku <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 sporo osób będzie na trotkach a reszta będzie dochodzić do siebie po Sylwku <_< No gdzie jak gdzie ale w Jerku bardzo szybko i przyjemnie można dojść do siebie Także ja bym zostawił 2 stycznia, zresztą możemy tego 2.01 potraktować na luźno i niezobowiązująco, kto się przytelepie ten będzie, a kto nie to i tak będzie z nami a my z nim duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mnie środa pasuje średnio ale będę przybywał troszkę spóźniony . PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No własnie, 02.01 to dobry termin żeby dojśc do siebie - wiadomo że w grupie razniej. No i jeszcze noworocznie by w sumie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No własnie, 02.01 to dobry termin żeby dojśc do siebie - wiadomo że w grupie razniej. No i jeszcze noworocznie by w sumie było. Zgadzam sie z kolegą,no i w sumie też wigilijnie więc można by przynieść jakiegoś bolenia w śmietanie,czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mnie niestety nie będzie na spotkaniu 02.01. Będę w tym czasie na pomorskich trociach Myślałem, że jednak zrobimy to następne spotkanie w drugim tygodniu stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam,może zróbmy w styczniu, i w pierwszym i drugim tygodniu,wtedy wszyscy zainteresowani bedą mogli przybyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Korzystając ze świeżo opublikowanego artykułu, akytualizuję watek co by coś wreszcie ustalic. Może Remek się wypowie. Jeśli pierwsza środa stycznia (02.01) jest z jakis wzgledów trudna do łyknięcia to możey przesunąć na póżniej... ale ja bym tego nie robił, bo wtedy spotkanie lutowe wypadnie zbyt wcześnie. Ja stawie się na każdym spotkaniu w jerku, w styczniu czy w lutym może też przyniosę jakieś graty żeby ciekawiej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja bym z względu na naszych łowców troci przesunął termin na drugi tydzień stycznia.Wtedy wszyscy zdążą wrócić z około sylwestrowych wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Korzystając ze świeżo opublikowanego artykułu, akytualizuję watek co by coś wreszcie ustalic. Może Remek się wypowie. Jeśli pierwsza środa stycznia (02.01) jest z jakis wzgledów trudna do łyknięcia to możey przesunąć na póżniej... ale ja bym tego nie robił, bo wtedy spotkanie lutowe wypadnie zbyt wcześnie. Ja stawie się na każdym spotkaniu w jerku, w styczniu czy w lutym może też przyniosę jakieś graty żeby ciekawiej było@Friko Bez względu na innych możemy spotka się 2-gio. Chciałby porady odnośnie nowego kijka Daiwy i nowego kijka łososiowo/trociowego. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 2.01 na pewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 @krystbardzo chetnie poslucham jakie masz plany zakupowe Ponieważ JERK to dla mnie rzut beretem to 2 stycznia o 18:00 jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 2,01 to pewnie i ja przywlokę swoje 4 litery, póżniej to trocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 @krystbardzo chetnie poslucham jakie masz plany zakupowe Ponieważ JERK to dla mnie rzut beretem to 2 stycznia o 18:00 jestem.@Friko, Jesteśmy umówieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Myślę że 2 stycznia i ja będe w JERKU Teraz na 70 % jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Może i ja się pojawie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Może i ja się pojawie PozdrawiamSlider Taaak, i znowu Cie nie bedzie na zadnej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 jeśli spotkanie będzie pomiędzy 1 a 13 stycznia, to melduję się w jerku po długiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25