Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl - Warszawskie Spotkanie - 29.11.2007.

rognis_oko

Pytanie

Cześć wszystkim.

Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. :D

Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.

Zapraszam wszystkich.

Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To może przejdziemy do konkretów? Rzucam pierwszą propozycję, co by temat nie zdechł: spotkanie w każdą pierwszą środę miesiąca, począwszy od 02.01.2008 włącznie. Start godz. 18:00.

Hmmm - ja jestem za każdym pierwszym piątkiem m-ca :D

Godzina pasuje idealnie

Myślę, że to jest lepszy termin na spotkanie ale nad wodą :D

• 0

Ze swojej strony, bardzo dziękuję wszystkim za przybycie na spotkanie. Było bardzo sympatycznie, a grono przyjaciół rozrasta się coraz bardziej (było kilka nowych twarzy) :D

W przyszłym tygodniu zamieścimy krótką reklację ze spotkania.

Jako pomysłodawca powrotu do starej tradycji naszych warszawskich spotkań, chciałbym mieć jakiś większy głos w dyskusji na temat terminów naszych spotkań. :mellow:

Osobiście chciałbym aby spotkania odbywały się w środku tygodnia - środa lub czwartek. Piątek i poniedziałek powinniśmy wykluczyć ze względu na wędkarskie weekendy, które czasami przedłużamy sobie o te dni.

Proponuję też abyśmy spotykali się w danym dniu (środa lub czwartek) w pierwszym tygodniu każdego miesiąca. Jednak powinniśmy zupełnie pominąć (zaproponowany przez Friko) pierwszy tydzień stycznia 2008. Jest to pierwszy tydzień nowego roku, czyli okres Sylwestrowy, a także okres urlopów i oczywiście okres otwarcia sezonu trociowo-łososiowego.

Weźcie to pod uwagę.

Osobiście, proponuję spotkanie w dniu 9 lub 10 stycznia. :mellow:

• 0

Ja dzisiaj rozmawiałem z chłopakami z JERKA - maja wolne terminy tak że możemy wybierac. Jak na razie nie widze opozycji przeciwko terminowi srodowemu, jezeli nie bedzie inhych propozycji popartych argumentami to stanie na pierwszej srodzie miesiaca.

Co do pierwszego tgodnia stycznia oczywiscie Seba ma racje, z drugiej strony jeszcze nikt nie napisał ze musi opuscic spotkanie z powodu trotki

Ja widze pewna wartośc w tym ze nie robimy zamieszania, tylko trzymamy sie jednego terminu. Inaczej kazdego miesiaca mozemy negocjowac termina spotkania, bo teoretycznie kazdemu moze cos wypasc. Spotkania raz w miesiacu to poza tym doysc czesto, mysle ze jak ktos nie bedzie mogl przyjsc w jednym miesiacu, to poprawi w nastepnym. Ale - niech decyzduje wiekszosc. Mi latwo mowic bo na trotki nie jezdze <_<

• 0

sporo osób będzie na trotkach a reszta będzie dochodzić do siebie po Sylwku <_<

No gdzie jak gdzie ale w Jerku bardzo szybko i przyjemnie można dojść do siebie :lol:

Także ja bym zostawił 2 stycznia, zresztą możemy tego 2.01 potraktować na luźno i niezobowiązująco, kto się przytelepie ten będzie, a kto nie to i tak będzie z nami a my z nim duchem :D

• 0

Korzystając ze świeżo opublikowanego artykułu, akytualizuję watek co by coś wreszcie ustalic. Może Remek się wypowie.

Jeśli pierwsza środa stycznia (02.01) jest z jakis wzgledów trudna do łyknięcia to możey przesunąć na póżniej... ale ja bym tego nie robił, bo wtedy spotkanie lutowe wypadnie zbyt wcześnie.

Ja stawie się na każdym spotkaniu w jerku, w styczniu czy w lutym :mellow: może też przyniosę jakieś graty żeby ciekawiej było

• 0

Korzystając ze świeżo opublikowanego artykułu, akytualizuję watek co by coś wreszcie ustalic. Może Remek się wypowie.

Jeśli pierwsza środa stycznia (02.01) jest z jakis wzgledów trudna do łyknięcia to możey przesunąć na póżniej... ale ja bym tego nie robił, bo wtedy spotkanie lutowe wypadnie zbyt wcześnie.

Ja stawie się na każdym spotkaniu w jerku, w styczniu czy w lutym :mellow: może też przyniosę jakieś graty żeby ciekawiej było

@Friko

Bez względu na innych możemy spotka się 2-gio. Chciałby porady odnośnie nowego kijka Daiwy i nowego kijka łososiowo/trociowego.

Pzdr. Kryst :D