Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl - Warszawskie Spotkanie - 29.11.2007.

rognis_oko

Pytanie

Cześć wszystkim.

Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. :D

Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.

Zapraszam wszystkich.

Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak Remek będzie to mnie nie ma ....

Nie możemy się razem pojawiać w jednym miejscu bo Nas mylą ze względu na wzrost :mellow: .Chyba że Remek będziesz wychodził na papierosa a Ja będę wskakiwał :D .

Pozdrawiam Gromit :D

No i ... oponki poprzecinane :D

A ... pamiętaj by zabrać te 1000 USD, które mi wisisz ... pamiętasz jeszcze? Tylko nie mów, że nie wiesz o co chodzi!

Pozdrawiam

Remek

• 0

Chciałbym być z wami, ale.... cóż w tym dniu pracuję 15:00 - 22:00 :/

Nie gadaj tak :angry: ! Przecież to nie problem z wyjściem mając kółko wędkarskie, wystarczyło coś napisać że zamierzasz wyjść z grupą B) .

Też chciałbym wpaść, ale mam szkołę :wacko: . Moje przyjście zależy od pirani74 :( .

• 0

Nie gadaj tak :angry: ! Przecież to nie problem z wyjściem mając kółko wędkarskie, wystarczyło coś napisać że zamierzasz wyjść z grupą B) .

Też chciałbym wpaść, ale mam szkołę :wacko: . Moje przyjście zależy od pirani74 :( .

:lol: :lol: :lol: a to że jesteś uczniem to już wystarczający dla mnie powód aby was tam nie zabierać :D Wrócisz do internatu po jednym małym jasnym i masz przerąbane :mellow:

• 0

:lol: :lol:

• 0

Ojej no.

Tak Ci zależy tam pójść się spotkać.

A co takiego złego tam będzie? No nic.

Nie rób nam na złość bo sam powiem im że jest spotkanie i wtedy będziesz mieć problemik z zorganizowaniem wyjścia z grupą B) .

Jak zmienisz zdanie to daj nam znać, to wpadniemy do nich :D

Czekam na pozytywną odpowiedź :unsure:

PS: Z tego że jestem uczniem to ronisz nam na złosć i sam sobie weżmiesz wolne a nas zostawisz w budzie ;)

Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób?

• 0

Ojej no.

Tak Ci zależy tam pójść się spotkać.

A co takiego złego tam będzie? No nic.

Nie rób nam na złość bo sam powiem im że jest spotkanie i wtedy będziesz mieć problemik z zorganizowaniem wyjścia z grupą B) .

Jak zmienisz zdanie to daj nam znać, to wpadniemy do nich :D

Czekam na pozytywną odpowiedź :unsure:

PS: Z tego że jestem uczniem to ronisz nam na złosć i sam sobie weżmiesz wolne a nas zostawisz w budzie ;)

Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób?

Oczywiście że nie mam nic przeciwko temu że tam pójdziesz. Jest jedno ALE... - jak to sobie wyobrażasz że ja, jako wychowawca czy nauczyciel pokazuję się w np. pubie z wychowankami i to w dodatku w godzinach pracy?? Pomyśl zanim coś tu na ten temat napiszesz - jakie będą tego konsekwencje dla ciebie jak i dla mnie jeśli to wyjdzie?? Uważam dyskusję na ten temat za zamkniętą. Chcesz iść? Droga wolna - ja pracuję w tym dniu i raczej nie mogę

• 0

Może przyjść tyle osób ile pomieści Cafe Jerk.

Na moje oko, około 30 osób.

Spoko, da radę więcej... Jak na rognis_oko to te oko tak hmmmm....

Zobacz fotki z Wigilii...

Wigilia

A swą dwa poziomy

Szkoda, że przedstawicieli Jerkbaita wtedy zabrakło. Remek sie gęsto tłumaczył...

• 0

Poniżej lista chętnych na spotkanie :D

0.rognis_oko

1.Maciejowaty

2.Marcelinho

3.Tommek

4.Slider

5.Kryst

6.Explorator73

7.Remek

8.Kubson

9.Witek

10.BartekP

11.Phalacrocorax

12.Argrabi

13.Gacopyrz

14.Pablom

15.Włóczykij

16.SzymusS

17.Gromit

18.Pedros

19.TomCast

20.Bysior

21.Singor_THS

Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia :D

W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel.

Wszystkich proszę o przyniesienie jakichś ciekawostek lub nowinek wędkarskich. Chętnie obejrzymy :D

Szykuje się całkiem miłe spotkanie.

Zapraszam wszystkich!