rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Gro-miś to może któryś z Was założy szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Myślę że założy je Remek,wtedy trochę mi dorówna . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam po dłu..................................giej przerwie.Z chęcią się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jak Remek będzie to mnie nie ma ....Nie możemy się razem pojawiać w jednym miejscu bo Nas mylą ze względu na wzrost .Chyba że Remek będziesz wychodził na papierosa a Ja będę wskakiwał . Pozdrawiam Gromit No i ... oponki poprzecinane A ... pamiętaj by zabrać te 1000 USD, które mi wisisz ... pamiętasz jeszcze? Tylko nie mów, że nie wiesz o co chodzi! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Chciałbym być z wami, ale.... cóż w tym dniu pracuję 15:00 - 22:00 :/ Gdyby to był weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 ja podobnie, musze być w Rzeszowie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Carlos Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Chciałbym być z wami, ale.... cóż w tym dniu pracuję 15:00 - 22:00 :/ Nie gadaj tak ! Przecież to nie problem z wyjściem mając kółko wędkarskie, wystarczyło coś napisać że zamierzasz wyjść z grupą . Też chciałbym wpaść, ale mam szkołę . Moje przyjście zależy od pirani74 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Chciałbym być z wami, ale.... cóż w tym dniu pracuję 15:00 - 22:00 :/ Nie gadaj tak ! Przecież to nie problem z wyjściem mając kółko wędkarskie, wystarczyło coś napisać że zamierzasz wyjść z grupą . Też chciałbym wpaść, ale mam szkołę . Moje przyjście zależy od pirani74 . a to że jesteś uczniem to już wystarczający dla mnie powód aby was tam nie zabierać Wrócisz do internatu po jednym małym jasnym i masz przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Chciałbym być z wami, ale.... cóż w tym dniu pracuję 15:00 - 22:00 :/ Nie gadaj tak ! Przecież to nie problem z wyjściem mając kółko wędkarskie, wystarczyło coś napisać że zamierzasz wyjść z grupą . Też chciałbym wpaść, ale mam szkołę . Moje przyjście zależy od pirani74 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Carlos Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ojej no.Tak Ci zależy tam pójść się spotkać. A co takiego złego tam będzie? No nic.Nie rób nam na złość bo sam powiem im że jest spotkanie i wtedy będziesz mieć problemik z zorganizowaniem wyjścia z grupą . Jak zmienisz zdanie to daj nam znać, to wpadniemy do nich Czekam na pozytywną odpowiedź PS: Z tego że jestem uczniem to ronisz nam na złosć i sam sobie weżmiesz wolne a nas zostawisz w budzie Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ojej no.Tak Ci zależy tam pójść się spotkać. A co takiego złego tam będzie? No nic.Nie rób nam na złość bo sam powiem im że jest spotkanie i wtedy będziesz mieć problemik z zorganizowaniem wyjścia z grupą . Jak zmienisz zdanie to daj nam znać, to wpadniemy do nich Czekam na pozytywną odpowiedź PS: Z tego że jestem uczniem to ronisz nam na złosć i sam sobie weżmiesz wolne a nas zostawisz w budzie Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób? Oczywiście że nie mam nic przeciwko temu że tam pójdziesz. Jest jedno ALE... - jak to sobie wyobrażasz że ja, jako wychowawca czy nauczyciel pokazuję się w np. pubie z wychowankami i to w dodatku w godzinach pracy?? Pomyśl zanim coś tu na ten temat napiszesz - jakie będą tego konsekwencje dla ciebie jak i dla mnie jeśli to wyjdzie?? Uważam dyskusję na ten temat za zamkniętą. Chcesz iść? Droga wolna - ja pracuję w tym dniu i raczej nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób? Może przyjść tyle osób ile pomieści Cafe Jerk.Na moje oko, około 30 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Do @ organizatora Spotkania. Czy spotkanie te ma wejście z nieograniczoną ilość osób? Może przyjść tyle osób ile pomieści Cafe Jerk.Na moje oko, około 30 osób. Spoko, da radę więcej... Jak na rognis_oko to te oko tak hmmmm....Zobacz fotki z Wigilii... WigiliaA swą dwa poziomy Szkoda, że przedstawicieli Jerkbaita wtedy zabrakło. Remek sie gęsto tłumaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Czyli nie można się spóźnić bo potem będzie ciężko PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Piszę sie jeśli jeszcze można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bysior Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dopisuję się do listy gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Poniżej lista chętnych na spotkanie 0.rognis_oko1.Maciejowaty2.Marcelinho3.Tommek4.Slider5.Kryst6.Explorator737.Remek8.Kubson9.Witek10.BartekP11.Phalacrocorax12.Argrabi13.Gacopyrz14.Pablom15.Włóczykij16.SzymusS17.Gromit18.Pedros19.TomCast20.Bysior21.Singor_THS Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel. Wszystkich proszę o przyniesienie jakichś ciekawostek lub nowinek wędkarskich. Chętnie obejrzymy Szykuje się całkiem miłe spotkanie.Zapraszam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wszystkich proszę o przyniesienie jakichś ciekawostek lub nowinek wędkarskich. Chętnie obejrzymy To czy ktoś mógłby przyprowadzić ze sobą f5-711x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wszystkich proszę o przyniesienie jakichś ciekawostek lub nowinek wędkarskich. Chętnie obejrzymy To czy ktoś mógłby przyprowadzić ze sobą f5-711x I penna slammera 360?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Jak juz takie prośby się zaczynają to czy ktś posiada Tica Caiman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ja mam ale mnie nie bedzie... chyba sie nie wyrobie po pracy :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Każdy przychodzi z całym swoim sprzetem wedkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bysior Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Hm... gorzej jak ktoś sprzęt chomikuje nad Narwią... wtedy ... no właśnie, wtedy co? Czeka go lincz, że z pustymi rękami przyszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ciekawy jestem gdzie ja tego tira ze sprzętem na Twardej mam zaparkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25