rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ciekawy jestem gdzie ja tego tira ze sprzętem na Twardej mam zaparkować Nadaj dzien wczesniej wszystko na europalecie. Kurier dostarczy na miejsce Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Panowie sa palacy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja już nie pale, ale pewnie smakosze nikotyny sie znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 @Kuba,jak przyjdziesz to solennie obiecuję palić na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja przyprowadze jaszczurki i takie tam na zarybianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablitos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam. Super pomysl !!Bede !! pzdr,p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Przyszedlbym, ale czy inni podaza za stefanem na dwór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Przyszedlbym, ale czy inni podaza za stefanem na dwór?? Nie można po prostu przyjść i powiedzieć na miejscu, że wolałbyś, aby w Twoim towarzystwie nie palono? Kulturalne towarzystwo to uszanuje, bardziej niż takie szantaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 To juz akurat wiadomo...przynajmniej Stefan wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I wszystko w temacie. Przyłaź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Uprzejmie i szczerze zapraszam osobnika o nicku wig20...... Ps... może jeszcze bana nie dostanę... A jeśli już to termin i godzinę pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czy ktoś może posiada i mógłby przyniec Daiwe Adventage HSTA lub podobny młynek? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Singor_ths Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Panowie,wszyscy 29 listopada o 18 rzucamy palenie.Ja rzucę pierwszy o 17.55 . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja mam to z głowy, bo rzuciłem palenie w październiku zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jesteś szczęśliwym człowiekiem. Ja mogę rzucić o 18-tej, nie ma problemu, lecz o 18:15 zapalę następnego . Zawsze znajdę jakieś wytłumaczenie Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Aktualizacja listy chętnych na spotkanie. 0.rognis_oko1.Maciejowaty2.Marcelinho3.Tommek4.Slider5.Kryst6.Explorator737.Remek8.Kubson9.Witek10.BartekP11.Phalacrocorax12.Argrabi13.Gacopyrz14.Pablom15.Włóczykij16.SzymusS17.Gromit18.Pedros19.TomCast20.Bysior21.Singor_THS22.Pablitos23.Kuba ?? Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia.W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 O przepraszam, chyba się nie wpisałem na listę Wpisuję się niniejszym. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Aktualizacja listy chętnych na spotkanie. 0.rognis_oko1.Maciejowaty2.Marcelinho3.Tommek4.Slider5.Kryst6.Explorator737.Remek8.Kubson9.Witek10.BartekP11.Phalacrocorax12.Argrabi13.Gacopyrz14.Pablom15.Włóczykij16.SzymusS17.Gromit18.Pedros19.TomCast20.Bysior21.Singor_THS22.Pablitos23.Kuba ??24.MGOR Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia.W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kubson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Ja niestety odpadam do późnego wieczora w pracy muszę siedzieć !!! Życzę owocnych dyskusji. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Ja niestety odpadam do późnego wieczora w pracy muszę siedzieć !!! Życzę owocnych dyskusji. PozdrawiamKuba Kuba, jakby co to dzwoń do mnie, bo możliwe że posiedzimy troszkę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Do której będzie spotkanie ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 do wysuszenia ostatniej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W moim przypadku do wysuszenia wszystkich butelek z woda PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ty masz bliżej,możesz wrócić tramwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25