rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 strzalka Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Chętnie bym się z wami spotkał i porozmawiał ale za daleko mam do stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bysior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czyli z tego co czytam, to palący są dyskryminowani? W takim razie, mam nadzieję, że nie będzie zbyt dużego mrozu na zewnątrz. Druga kwestia, to taka, że mogę dopiero przybyć przed 21.00, mam nadzieję , że nie pocałuję klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Niestety muszę zrezygnować ze spotkania. Wyskoczyła mi taka paskudna sprawa i nie będe mógł być z wami. Może następnym razem.Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja potwierdzam swoją obecność razem z Karolcią - jakoś znowu zechciała ... się spotkać Tylko że będziemy max na 1,5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja potwierdzam swoją obecność razem z Karolcią - jakoś znowu zechciała ... się spotkać Tylko że będziemy max na 1,5h O której będziecie. Ja też mogę jedynie na 1h. Mam o 20.00 umówioną wizytę (sprawy mieszkaniowe). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 17:30 Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 O której będziecie. Ja też mogę jedynie na 1h. Mam o 20.00 umówioną wizytę (sprawy mieszkaniowe). PozdrawiamRemek Około 17:45-19:15Wcześniej niestety nie damy rady (praca), później mamy jeszcze dużo wcześniej umówione inne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 OK. To ja spróbuje około 18.00 wskoczyć na chwilę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Remku, czy będzie możliwość odebrania koszulek na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie bo będą dopiero zamawiane. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Szlag.....Zapomniałem, że dzisiaj żony 40-lecie....Wypijcie kufelek za moje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Nie śmiałem Ci Wiciu przypominać Z tegoż samego powodu i mnie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Aktualizacja listy chętnych na spotkanie. 0.rognis_oko1.Maciejowaty2.Marcelinho3.Tommek4.Slider5.Kryst6.Explorator737.Remek8.BartekP9.Argrabi10.Gacopyrz11.Pablom12.Włóczykij13.SzymusS14.Karolcia15.Gromit16.Pedros17.TomCast18.Bysior19.Singor_THS20.Pablitos21.Kuba ??22.MGOR23.Xavi Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia.W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel. DO ZOBACZENIA DZISIAJ OD 18.00.Jeżeli ktoś będzie wcześniej to też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 @ Witek @ Korsarza to ciekawe bo moja też ma dzisiaj urodziny i bratowa również. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 @All Dzięki za wspaniałe spotkanie. Było bardzo miło i profesjonalnie.Pozdrawiam wszystkich uczestników! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 @All Dzięki za wspaniałe spotkanie. Było bardzo miło i profesjonalnie.Pozdrawiam wszystkich uczestników! Kryst Kryst,Mimo, że dotknąłem dosłownie Twój zestaw uważam, że jest fantastyczny. Całość dobrana optymalnie - waga piórkowa. Aż chce się łowić czymś takim. Fajny kijek na pstrągi wraz ze Sławkowymi woblerkami - po prostu ideał. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas. Fajnie było poznać tyle osób z forum. Fajnie ze można było się powymieniać rożnymi ciekawostkami.Było SUPER!!! Czekam na kolejne spotkanie Pozdrawiam @allSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 oj tak , steez + steez to jest naprawde klasa combo! Jak @kryst powiedział - spełnił swoje marzenie. I o to chodzi spotkanie było naprawde bardzo mile, zaluje ze nie starczylo czasu zeby wygadac sie ze wszystkimi. Chyba wartoby pomyslec zeby ta impreza w jerku zaczela byc cykliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzięki za udane spotkanie. Następnych nowych ludzi których poznałem Było bardzo sympatycznie. Kryst zestawik genialny, muszę pomyśleć poważnie o tym multiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 spotkanie było naprawde bardzo mile, zaluje ze nie starczylo czasu zeby wygadac sie ze wszystkimi. Chyba wartoby pomyslec zeby ta impreza w jerku zaczela byc cykliczna Friko,Mam podobne zdanie. Ja to wogóle czuję ogromny niedosyt. Myślę, że cykliczne spotkanie - raz na kwartał byłoby super! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 ... cuś rzadko trochę, ja to bym raz na miesiąc ustalił - pewnie przychodziłoby mniej ludzi, ale była by też okazja lepiej się poznać @Jozekno żałuj. Co tu dużo mówić - naprawdę lekki zestaw. Musi być odlotowo czuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dual Steez robi ogromne wrażenie. To jest właśnie to ... kwestia dobrania combo jest istotne -> tutaj jest to zrobione z marszu perfekcyjnie. Friko, btw, nie zdążyłem tego sprawdzić -> to regular? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Cokolwiek znaczy regular - moim zdaniem nie. To jest szybki, szczytowy kij, dosyc mocno zbiezny, igielka. Z wedkowania ktore znam, lekki sandaczowy opad na cienkiej plecionce (8lb) i glowce 10-12 gram z kopytkiem wielkosci 2,5 to bedzie na tym zestawie prawdziwa przjemnosc. @kryst juz pewnie zarezerowal na czerwiec łajbe na zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25