Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl - Warszawskie Spotkanie - 29.11.2007.

rognis_oko

Pytanie

Cześć wszystkim.

Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. :D

Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.

Zapraszam wszystkich.

Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja potwierdzam swoją obecność razem z Karolcią - jakoś znowu zechciała ... się spotkać

Tylko że będziemy max na 1,5h

O której będziecie. Ja też mogę jedynie na 1h. Mam o 20.00 umówioną wizytę (sprawy mieszkaniowe).

Pozdrawiam

Remek

• 0

O której będziecie. Ja też mogę jedynie na 1h. Mam o 20.00 umówioną wizytę (sprawy mieszkaniowe).

Pozdrawiam

Remek

Około 17:45-19:15

Wcześniej niestety nie damy rady (praca), później mamy jeszcze dużo wcześniej umówione inne spotkanie

• 0

Aktualizacja listy chętnych na spotkanie.

0.rognis_oko

1.Maciejowaty

2.Marcelinho

3.Tommek

4.Slider

5.Kryst

6.Explorator73

7.Remek

8.BartekP

9.Argrabi

10.Gacopyrz

11.Pablom

12.Włóczykij

13.SzymusS

14.Karolcia

15.Gromit

16.Pedros

17.TomCast

18.Bysior

19.Singor_THS

20.Pablitos

21.Kuba ??

22.MGOR

23.Xavi

Atrakcją wieczoru jest licytacja koszulki polo jerkbait.pl. Pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone na przyszłoroczny zakup rybek do zarybienia.

W czasie spotkania będziemy także zbierali pieniążki na ten sam cel.

DO ZOBACZENIA DZISIAJ OD 18.00.

Jeżeli ktoś będzie wcześniej to też ok.

• 0

@All

Dzięki za wspaniałe spotkanie. Było bardzo miło i profesjonalnie.

Pozdrawiam wszystkich uczestników!

Kryst :D

Kryst,

Mimo, że dotknąłem dosłownie Twój zestaw uważam, że jest fantastyczny. Całość dobrana optymalnie - waga piórkowa. Aż chce się łowić czymś takim. Fajny kijek na pstrągi wraz ze Sławkowymi woblerkami - po prostu ideał.

pozdrawiam

Remek

• 0

oj tak , steez + steez to jest naprawde klasa combo! Jak @kryst powiedział - spełnił swoje marzenie. I o to chodzi

spotkanie było naprawde bardzo mile, zaluje ze nie starczylo czasu zeby wygadac sie ze wszystkimi. Chyba wartoby pomyslec zeby ta impreza w jerku zaczela byc cykliczna :mellow:

• 0

spotkanie było naprawde bardzo mile, zaluje ze nie starczylo czasu zeby wygadac sie ze wszystkimi. Chyba wartoby pomyslec zeby ta impreza w jerku zaczela byc cykliczna :mellow:

Friko,

Mam podobne zdanie. Ja to wogóle czuję ogromny niedosyt. Myślę, że cykliczne spotkanie - raz na kwartał byłoby super!

Pozdrawiam

Remek

• 0

Cokolwiek znaczy regular - moim zdaniem nie. To jest szybki, szczytowy kij, dosyc mocno zbiezny, igielka. Z wedkowania ktore znam, lekki sandaczowy opad na cienkiej plecionce (8lb) i glowce 10-12 gram z kopytkiem wielkosci 2,5 to bedzie na tym zestawie prawdziwa przjemnosc. @kryst juz pewnie zarezerowal na czerwiec łajbe na zalewie