Skocz do zawartości
  • 0

Jerkbait.pl - Warszawskie Spotkanie - 29.11.2007.

rognis_oko

Pytanie

Cześć wszystkim.

Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. :D

Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.

Zapraszam wszystkich.

Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Trza było przyjść, to byś się mógł poślinić bezpośrednio na zestaw... a tak to od szyby nie uciekniesz żeby nie wiem co - w tym przypadku szyby monitora.

Lekki, lekko zbrojony, dobrze wywazony. Charakterystyczna nakretka ktora robi za fore/zaślepke albo jest z tytanu, albo jest pusta w środku, bo jest bardzo lekka. Na rekojesc zastoswoano pianke o nadzwyczajnej twardosci. Uchwyt daiwy Air Beam bardzo dobrze ergonomicznie wyprofilowany, umozliwia komfortowe 2-3 ustawienia dloni. Gdybu kijek dostal jedna malutka przelotke wiecej, to by mu nie zaszkodzilo.

• 0

A na co to komu? Koń jaki jest, każdy widzi <_<

Blank opisany moim zdaniem wyjatkowo precyzyjnie, 12lb i 5/8oz. Jeżeli chodzi o c.w. to to raczej beż żadnego marginesu. Gdyby na tym byl kij spinningowy, c.w. pewnie poszlowby w dol gdzies do 1/2 oz.

Zbrojenie z tego co pamietam 8 przelotek lacznie ze szcztowa. Trzy dwustopkowe, na oko 12-10-8, potem jednostopnkowe, na oko 7-5.5 (albo 6) i dalej az do 5 na szczytowce. Z tego co zapamietalem.

• 0

Dla zainteresowanych,

Przepraszam, że w tej formie, ale uznałem te reviews za najlepszy kawałek wiedzy o Steez:

http://www.tackletour.com/reviewdaiwastz631.html

http://www.tackletour.com/articleinsidethedaiwasteez.html

http://www.tackletour.com/reviewdaiwasteez.html

Zgłaszam poparcie dla pomysłu: Spotkanie w Jerku w każdy ostatni czwartek miesiąca. Poza jednym Proponuje, aby spotkanie Noworoczne odbyło się w pierwszym tygodniu stycznia 2008!

Pzdr. Kryst :D

AHA, opisany jest kijek do 1 oz., a mój jest do 5/8. K

• 0

Wielkie dzięki za spotkanie i frekwencję :D

Chociaż żałuję, że mogliśmy być tak krótko...

Co do cykliczności - jak najbardziej za !!

Dzięki takim spotkaniom można pomacać na żywo sprzęt nad którym się zastanawiamy lub ew. podpytać się innych osób, w celu doboru odpowiedniego modelu (skąd ja to wiem :unsure: )

Pozdrawiam i do następnego spotkania !

PS - @pablom - wieczorem podeślę Tobie maila z info o którym rozmawialiśmy

• 0

Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz :lol:

Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum :mellow: :mellow: :lol:

No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma :D Coś zatem w tym jest :D

• 0

Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz :lol:

Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum :mellow: :mellow: :lol:

No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma :D Coś zatem w tym jest :D

no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku :D Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami :D :mellow:

• 0

Ale pirania też chłop jak nie wiem co ... OK zaczynam chodzić na fitnes :D ... cały czas wmawiałem sobie, że jest mi to nie potrzebne ale teraz mam motywację :D

Pozdrawiam

Remek

:mellow: oczami wyobraźni już ciebie widzę na sali ćwiczącego z innymi ... :lol: :lol: :lol: tylko przez pomyłkę nie zabierz sprzętu castingowego zamiast koszulki i krótkich spodenek :lol:

• 0

no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku :D Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami :D :mellow:

Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi :huh: , ciekawe co na to zainteresowany :lol: