rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Trza było przyjść, to byś się mógł poślinić bezpośrednio na zestaw... a tak to od szyby nie uciekniesz żeby nie wiem co - w tym przypadku szyby monitora. Lekki, lekko zbrojony, dobrze wywazony. Charakterystyczna nakretka ktora robi za fore/zaślepke albo jest z tytanu, albo jest pusta w środku, bo jest bardzo lekka. Na rekojesc zastoswoano pianke o nadzwyczajnej twardosci. Uchwyt daiwy Air Beam bardzo dobrze ergonomicznie wyprofilowany, umozliwia komfortowe 2-3 ustawienia dloni. Gdybu kijek dostal jedna malutka przelotke wiecej, to by mu nie zaszkodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzięki za miłe towarzystwo. Żałuję, że wcześniej musiałem się zmyć, ale już teraz wyrażam zainteresowanie następnymi spotkaniami.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 A na co to komu? Koń jaki jest, każdy widzi <_< Blank opisany moim zdaniem wyjatkowo precyzyjnie, 12lb i 5/8oz. Jeżeli chodzi o c.w. to to raczej beż żadnego marginesu. Gdyby na tym byl kij spinningowy, c.w. pewnie poszlowby w dol gdzies do 1/2 oz. Zbrojenie z tego co pamietam 8 przelotek lacznie ze szcztowa. Trzy dwustopkowe, na oko 12-10-8, potem jednostopnkowe, na oko 7-5.5 (albo 6) i dalej az do 5 na szczytowce. Z tego co zapamietalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzieki za spotkanie było naprawde bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Było super, spotkania raz w miesiącu, jestem za. Właśnie dopijam piwko za tych co nie mogli się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dla zainteresowanych, Przepraszam, że w tej formie, ale uznałem te reviews za najlepszy kawałek wiedzy o Steez: http://www.tackletour.com/reviewdaiwastz631.html http://www.tackletour.com/articleinsidethedaiwasteez.html http://www.tackletour.com/reviewdaiwasteez.html Zgłaszam poparcie dla pomysłu: Spotkanie w Jerku w każdy ostatni czwartek miesiąca. Poza jednym Proponuje, aby spotkanie Noworoczne odbyło się w pierwszym tygodniu stycznia 2008! Pzdr. Kryst AHA, opisany jest kijek do 1 oz., a mój jest do 5/8. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Wielkie dzięki za spotkanie i frekwencję Chociaż żałuję, że mogliśmy być tak krótko...Co do cykliczności - jak najbardziej za !! Dzięki takim spotkaniom można pomacać na żywo sprzęt nad którym się zastanawiamy lub ew. podpytać się innych osób, w celu doboru odpowiedniego modelu (skąd ja to wiem ) Pozdrawiam i do następnego spotkania ! PS - @pablom - wieczorem podeślę Tobie maila z info o którym rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z relacji wszystkich wnioskuję że spotkanie wam się udało - gratuluję pomysłodawcom - fajnie że w planie są kolejne, szkoda tylko że w czwartki Ja w tym dniu pracuję 15-22 i każdy czwartek mi odpada Gdyby to było w piątek.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Myślę, że da się coś załatwić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Myślę, że da się coś załatwić. PozdrawiamRemek Jeśli się uda, będę cię Remku nosił na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale pirania też chłop jak nie wiem co ... OK zaczynam chodzić na fitnes ... cały czas wmawiałem sobie, że jest mi to nie potrzebne ale teraz mam motywację PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz od dziś już 5 razy w tygodniu zaczynam suchą zaprawę na siłowni i myślę ze podołam zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A przy okazji to uśwadomiłeś mi, żeby pojechać na Ebro. Może pierwsza ryba będzie odpowiednio wyglądała ze mną na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tylko musisz pokusić sie o złowienie OKAZU, bo wszystkie po niżej 2m będą tak jakoś dziwnie przy Tobie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Ale pirania też chłop jak nie wiem co ... OK zaczynam chodzić na fitnes ... cały czas wmawiałem sobie, że jest mi to nie potrzebne ale teraz mam motywację PozdrawiamRemek oczami wyobraźni już ciebie widzę na sali ćwiczącego z innymi ... tylko przez pomyłkę nie zabierz sprzętu castingowego zamiast koszulki i krótkich spodenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Było super, dzięki i do następnego razu, koniecznie jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Chciałem i ja przyjśc na spotkanie, ale niestety zakręcone popołudnie na to nie pozwoliło, czego bardzo żałuje. Za to miałem z uczestnikami łączność telefoniczną. Piszę się na następny raz - na rozmowy o wiślanych (i nie tylko) rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Może i mi uda się kiedyś dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi , ciekawe co na to zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25