rognis_oko Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć wszystkim. Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi , ciekawe co na to zainteresowany poczekamy, zobaczymy co na to Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi , ciekawe co na to zainteresowany poczekamy, zobaczymy co na to Remek Czujcie się zbanowani A co do wczorajszego spotkania to dziękuję wszystkim za świetną atmosferę Mam nadzieję ,że już niedługo znów będzie okazja żeby się zobaczyć. pozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi , ciekawe co na to zainteresowany poczekamy, zobaczymy co na to Remek Czujcie się zbanowani A co do wczorajszego spotkania to dziękuję wszystkim za świetną atmosferę Mam nadzieję ,że już niedługo znów będzie okazja żeby się zobaczyć. pozdrawiamMaciek Czuje sie jak bym oglądał piramidę z lotu ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 TomCast witaj w Egipcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z całym szacunkiem @pirania, ale to może być trudne... Remek to kawał chłopa, nie wiem czy udźwigniesz Ja bym nawet nie próbował, Remek waży tyle co dorodny sum No i mierzy nawet tyle ile wynosi magiczna długość suma Coś zatem w tym jest no i widzicie? Kto ma zamiar się wybrać nad Ebro, niech uprzednio poćwiczy na Remku Nabierze wprawy i doświadczenia z sumami Mówisz żeby na Remku poćwiczyć londowanie zdobyczy do łodzi , ciekawe co na to zainteresowany poczekamy, zobaczymy co na to Remek Czujcie się zbanowani A co do wczorajszego spotkania to dziękuję wszystkim za świetną atmosferę Mam nadzieję ,że już niedługo znów będzie okazja żeby się zobaczyć. pozdrawiamMaciek Czuje sie jak bym oglądał piramidę z lotu ptaka Ciekawe jak wysoka potrafi urosnąć, zanim Admin ją wytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dobra, dobra ... piramidke czas zburzyc. A tak przy okazji ... to zrobimy spotkanie chyba na poczatku stycznia, po swietach. Co wy na to? pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Za ! Będzie można przy okazji umówić się na rybki w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jestem za! Może znowu się coś przyniesie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 i ja jestem za STYCZNIOWYM terminem - oby tylko nie w poniedziałek, środę i czwartek bo pracuję popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 @All, Dobre spotkanie jest warte każdego czasu! Pomysł spotkania na początku stycznia zrodził sie podczas podróży do domu. I co najważniejsze nie ma on matki lub ojca. Czy mogę zaproponować, aby nasze spotkania, były bez żadnej presji obecności, jak to, ostatnie, które zorganizował Sebastian? Myślę, że w ten sposób będziemy spotkać się, ot tak, bo chcemy, może być nas 4-5, i tak spotkanie będzie udane. Piątek też jest fantastycznym dniem na spotkanie, jednak zwróć uwagę,, że Koledzy wyjeżdżają na weekend'owe spotkania. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Cześć,Panowie ale fajne byście się zgłaszali na stronce tak by wiadomo bło ile przyjdzie osób. Może pociągniemy jakąś tematykę każdego spotkania? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sympatycznie i pozytecznie.Moglibyscie tylko co niektórzy przestac palic, a zaoszczedzone pieniadze przeznaczyc na wasze hobby z pozytkiem dla wszystkich doookola, dla ryb tez.Stefan - nie przyszedles, dziadzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Z paleniem masz rację PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Palący powinni pamiętać że ich szanse na złowienie okazu są kilka razy mniejsze niż w przypadku osób nie palących. Pomyślcie ile metrowych szczupaków popłynęło dalej nie mogąc się doczekać aż skończycie palić. Pamiętajcie że skutki palenia będą dla was najbardziej odczówalne w wieku emerytalnym kiedy będziecie mieli najwięcej czasu na wędkarstwo a przez papierosy najmniej zdrowia... Pomyslcie ile wielkich ryb wolało porwać wam nawet najmocniejszy zestaw żeby tylko nie mieć kontaktu z pożółkłymi od dymu palcami. Papierosy albo okazy - wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @Kuba, wybacz....Groziło rozwodem....Ale spox. 40-lecie jest w życiu tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablitos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Panie,Panowie dzieki za bardzo mile spotkanie. Mysle, ze pomysl spotykania sie raz w miesiacu jest zej...ty . Jestem caly za !pozdro,pablitos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Oczywiście jestem za styczniowym i każdym innym terminem spotkania Co do palenia to palę bardzo okazjonalnie i między innymi na takich spotkaniach, ale zawsze staram się robić to w jakichś wydzielonych miejscach Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To może przejdziemy do konkretów? Rzucam pierwszą propozycję, co by temat nie zdechł: spotkanie w każdą pierwszą środę miesiąca, począwszy od 02.01.2008 włącznie. Start godz. 18:00. Ciekawe czy chłopaki z JERKA nie mają nic zarezerwowanego w tym terminie No, to jest propozycja do której można się ustosunkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To może przejdziemy do konkretów? Rzucam pierwszą propozycję, co by temat nie zdechł: spotkanie w każdą pierwszą środę miesiąca, począwszy od 02.01.2008 włącznie. Start godz. 18:00. Hmmm - ja jestem za każdym pierwszym piątkiem m-ca Godzina pasuje idealnieCo do dni w tygodniu - zawsze wisi nad głową praca tego dnia oraz konieczność porannej pobudki następnego Ale przy mojej tezie nie będę się upierał za mocno - dam się przekonać jeśli większości będzie inaczej pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 No, to jest propozycja do której można się ustosunkować Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ad vocem, piatek i poniedzialek to dla niektorych kolegow moga byc przedluzane wedkarskie weekendy, zwlaszcza piatke wieczorem to czas kiedy czesto wyjezdza sie na weekendowe ryby. To stalo za moja propozycja terminu w srodku tygodnia. To tak dla wyjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 RozumiemTo była tylko propozycja, napisałem że łatwo dam się przekonać również do innego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Środek niewątpliwie dobrym dniem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
Na 29.11.2007 zaplanowałem spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej, zaraz przy wejściu do ZG PZW.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
19
16
13
13
Popularne dni
30 Lis
33
29 Lis
25