szwagier Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 jadę tam na sylwestra i mam zamiar połapać ale nie mam pojęcia co , na co ale łudkę do wynajęcia już znalazłem i chba nie drogo bo po przeliczeniu wyszło około 100złmusze przygotować się w polsce bo angielski to dla mnie ciemna magiabedę wdzięczny za wszelkie info, angielskie linki też mogą być bo moja lalka jest tłumaczka to mi poczyta do snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, Jeden z moich znajomych lowil tam jakis czas temu. Pozbieram informacje i cos podesle niedlugo. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ......bo moja lalka jest tłumaczka to mi poczyta do snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 no nie mogłem dmuchana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chłopaki spokojnie, na początku też nie wiedziałem o co chodzi . A tak po prostu chłopaki z centralnej Polski mówią na swoje narzeczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jeżeli w HK łowi się tak samo jak w Chinach to się zdziwisz Bo ja akurat na codzień współpracuję z Chińczykami i jeden z nich jest wędkarzem. Spinning odkrył on dopiero w Polsce, choć mówił, że jest zaawansowanym łowcą PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chłopaki spokojnie, na początku też nie wiedziałem o co chodzi . A tak po prostu chłopaki z centralnej Polski mówią na swoje narzeczone No proszę Cię...może ja mieszkam w innej centralnej Polsce...A swoją drogą gdzie można nabyć lalkę z funkcją tłumaczenia, bo nadchodzi czas mikołaja, a ja mam zobowiązania m.inn. wobec chrześnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=5807739231074145546&a mp;q=w+hong+kongu+sejm&total=4&start=0&num=10&am p;so=0&type=search&plindex=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fishing+in+honkong&a mp;btnG=Szukaj+w+Google&lr= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 dzięki za wszelkie info czekam na jeszczea lalkę tłumaczkę znalazłem w milanówku 3 lata temu, była śliczna jak laleczka jak ją poznałem , a teraz ma już ze 30lat..., nie wiem czy już nie za stara dla mnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wig20 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 szwagierWeż Ty chłopie zmień ten Honk Kong na Hong Kong do cholery !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja tam się nie znam na rybach w H-K (przez g), ale jak przed laty mieszkałem w Wietamie (w Hanoi), to na targu widywałem takie ryby, że aż strach... Jak się gdzieś jest w egzotycznych krajach, to trzeba zajrzeć do miejscowej książki tel. i wyszukać polskie nazwiska.. i już ma się informacje, kontakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witaj @SzwagierLata temu jak pływałem jako radioofoicer w PLO to jak staliśmyna redzie w okolicach Hong Kongu to łowiliśmy wzdłuż burty jakieś takie ryby typu okoń-sandacz na wirówki, w tych latach gum to jeszcze nie było, a jak były to my nic o tym nie wiedzie-liśmy. Co do innych rybek tam łowionych to nie wielę mogę powie-dzieć.Pozdro jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja jak jakiś czas temu byłem w podróży służbowej na Tajwanie, to widziałem jakie oni mają tam ryby, ale tylko z punktu widzenia gastronomicznego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Za to do łowienia byłoby trochę miejscówek (niestety byłem bez kijka) - widok rzeki z mostu przed hotelem oraz drugie zdjęcie, już trochę bardziej makabryczne: tam tak np. dzieci bawią się na night market'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 dzięki za info , a kolegę od jezykoznawstwa pragnę pinformować że nie daję sobie rady dobrze z żadnym językiem ,nawet z polskim, dla mnie też jest to przykre ...i nie ma w tym kszty złośliwości, mówię słabo w trzech jezykach , ale pisać nie umiem w żadnym nawet w ojczystym...może dlatego las postawił mi na drodze lingwistkę i ona za mnie wszystko co się da prostuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://www.tackletour.com/reviewHK.html Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi